#Orman hapishanesi

Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu 03:47

Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu

Bartın kent merkezinden geçen ırmakta çok sayıda balık telef oldu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, su ve balıklardan numune alarak çalışma başlatırken, belediye balıkların oksijen ..

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın Akustik 04:08

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın Akustik

“Dargın“ şarkı sözleriyle; Benlik bir mesele yoksa Çıkıyorum hayatından bu akşam derhal Artık beni kötü hatırla, Ne bileyim hatırlanacak bir şey kaldıysa Güvendiğim şu dağlarda orman yangınları Seni unutmak denen şey,..

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler 04:45

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasında İzmir’den Düzce’ye ağaç almaya gelen şahıslar sokağa çıkma izni olmadıkları gerekçesiyle 3 bin 150’şer lira ceza yedi. Ceza yememek için polis ekiplerine uzu..

İzmir'de Halk Ormanlara Koştu! 03:15

İzmir'de Halk Ormanlara Koştu!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç Semti Atatürk Mahallesi'nde çıkan orman yangınına 1 helikopter, 8 arazöz ile müdahale edildi. Orman içi, mezarlık yakını alandaki yangını söndürme çalışmalarına aralarında çocukların da bu..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session) 04:20

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Yangını söndürürken ayı saldırdı! 01:40

Yangını söndürürken ayı saldırdı!

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağı Milli Parkı sınırları içerisindeki kırsal Kavurmacılar Mahallesi'nin üst kısmında bulunan vadide çıkan orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Orman Genel Müdürü Be..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor 04:47

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Yangına müdahale eden helikopterler gece uçabiliyor mu? Gece teçhizatı var mı? 18:23

Yangına müdahale eden helikopterler gece uçabiliyor mu? Gece teçhizatı

CNN TÜRK Masası'nın 04.08.2021 tarihli bölümünde Türkiye'de ve dünyada çıkan korkunç orman yangınlarına dair merak edilenler konuşuldu. Marmaris yangınındaki son durum ne? Antalya Manavgat'taki son durum ne? Milas'taki y..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Maşa ile Koca Ayı 29. Bölüm - Mawa Kawa 06:54

Maşa ile Koca Ayı 29. Bölüm - Mawa Kawa

Bu bölümde Mawa Kawa sevimli ayıcığa dişi ayıcığın kalbini almasında yardımcı olmaya çalışır. Ayıcık ve küçük kız düşünür taşınırlar. Maşa planını uygulamaya koyulur. Küçük kız kendi rock grubunu kurar ve bir video çeker..

  • ÇocukTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe 10:43

Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe

Galip ve Lale çocuklarına doğa sevgisini aşılamak için bir dağ evinde haftasonu tatili yapmaya giderler. Galip ve Lale çocuklara doğanın güzelliklerinden, yaşamdan örnekler vermeyi sürdürürler. Dağın tepesindeki bu dağ e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇ 10:29

Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇

Galip beyin önerisiyle Mine ve Müge gazetecilik yapmak için harekete geçerler. Ama gazetecilik hakkında hiç bilgileri yoktur. Önce babaları, daha sonra anneleri ile ilgili haberler yaparlar. Daha çok haber toplamak ve ya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse 05:00

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse

Hadi gülümse bulutlar gitsin İşçiler iyi çalışsın, gülümse Yoksa ben nasıl yenilenirim Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir, Akdeniz olur, gülümse. Sazlarım vardı, ırmaklarım vardı çok ..

Joel'ın Ayı Çiftliği 07:07

Joel'ın Ayı Çiftliği

ESKİ biyolog Joel Rosenthal bir ömür boyu hayalini elde etti - düzenli çölde onun hayvan ayılar ile yürüyüş yoluyla. Batı Virginia'daki View Farm Noktasında, 74 yaşındaki Joel beş siyah ayılar birlikte yaşayan ve başka b..

  • PengoTV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trabzon Sürmene'de çok büyük yangın 8 Ocak 2017 03:33

Trabzon Sürmene'de çok büyük yangın 8 Ocak 2017

Trabzon'da orman yangını çıktığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkiinde ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Arazinin sarp ve şiddetli..

Yaban Hayatından İlginç Görüntüler 03:07

Yaban Hayatından İlginç Görüntüler

Artvin'de çeşitli noktalara konulan 80 fotokapanla 2014'ten günümüze kadar boz ayı, vaşak, çakal, yaban keçisi, porsuk, sansar, orman kartalı, öter ardıç, alakarga gibi çeşitli hayvanların görüntüleri kayıt altına alındı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayakta Uyuyan Avcılar 00:59

Ayakta Uyuyan Avcılar

Av için ormanlık alana giden bir grup avcı. Avlanacakları alanı paylaşmış av için hepsi bir yer tutmuş anca yanlarından gelip geçen av hayvanlarının haddi hesabı yok...

  • PITIRCIK tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Kırgızistan’ın dünyaca ünlü ceviz ağaçları 00:52

Kırgızistan’ın dünyaca ünlü ceviz ağaçları

Dünyada en fazla ceviz ihracatı yapan ülkelerin başında Çin, İran, ABD ve Türkiye geliyor. Kırgızistan ise dünyanın en büyük ceviz ormanına sahip. Ancak ağaçların kaçak kesimi ve hayvancılık nedeni ile orman içinde büyük..

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır 02:07

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır

Londra’da bulunan Kraliyet Botanik Bahçesi Kew Gardens Noel dekorasyonuyla göz dolduruyor. Büyülü bir orman görüntüsü verilen süslemeler için 60 bin ışık kullanıldı. 4. kez yeni yılı özel süslemeleriyle karşılayacak olan..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Her Şeyden Vazgeçti 01:16

Her Şeyden Vazgeçti

Rus avukat Yuri Alekseyev beş yıl önce tüm modern yaşamı geride bırakarak kendine ormanda küçük bir kulübe inşa etti. Tavşanı Petruşka ile huzur içinde yaşadığını söyleyen Alekseyev, aynı zamanda kitap değişim hareketiyl..

  • PengoTV tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SLASHER.COM Trailer (2017) Horror Movie 02:10

SLASHER.COM Trailer (2017) Horror Movie

Online tanıştıktan sonra, Jack ve Kristy bir gitmek kırsal Missouri ormanlık için bir hafta sonu kaçış. Birbirlerini keşfederken, yakında orman deposunda terörize dehşet öğrenirler...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tam İsabet:İşin Piri 00:14

Tam İsabet:İşin Piri

Mimimetrik Hesap Ve Rüzgarını hesabını ince yapan Ağaç ustası , Adrenalin Dolu Kesimi. Tecrübe Ancak böyle bir işte gösterilir...

  • PengoTV tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce