#Orta asya

Pişi Puf Kabaran Mayasız Hamur Kızartması Tarifi 03:08

Pişi Puf Kabaran Mayasız Hamur Kızartması Tarifi

Pişi / Hamur Kızartması tarifi için malzemeler: 1 yumurta yarım su bardağı yoğurt 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat (hafif tepeleme) 1er silme tatlı kaşığı kırmızı pul biber, kekik, çörekotu yarım kalıp beya..

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi 04:11

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Porsiyonluk muzlu rulo pasta için malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz yarım su bardağı tozşeker yarım su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta yarım paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı su fırın kağıdı kreması için: 2 yumurta y..

Hasan Paşa Köfte Tarifi 03:38

Hasan Paşa Köfte Tarifi

MALZEMELER Köfte için: 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet kuru soğan, 1 yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç ince kıyılmış maydanoz, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Püre için: 2 adet orta boy patates, 1 ..

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır 04:26

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet orta boy bostan patlıcanı 3-4 adet orta boy patates kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet s..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır 04:30

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir güllaç tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan ramazana özel bir hafif sütlü tatlıyı yapmak için pekte uğraşmanıza gerek yok. Zaten güllaç yufkası marketten hazır alındı..

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi 07:05

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi

RAMAZANA ÖZEL Nutella’lı Bülbül Yuvası Nutella'nın Bülbül Yuvasına ne kadar yakıştığına çok şaşıracaksınız ve Lezzetine bayılacaksınız, Nutellalı Bülbül Yuvası 250 gr tereyağ 1 adet yumurta 1 kabartma tozu 3 yemek ..

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru 02:33

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru

Bu tarifimizde ton balığı ile pizza nasıl yapılır sizler için videolu olarak hazırladık. Tüm pizzaların belkide en sağlıklı ve besleyicisi ton balıklı pizza. Aynı zamanda üzerinde pizza sosu için bir adet orta boy domate..

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!) 01:06

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!)

Çocukken en sevdiğimiz yemeklerin başında gelen anne eli değmiş köfteleri tıpkı anneniz gibi yapmaya ne dersiniz? Annenizin elinden yediğiniz köftelerin tadını başka hiçbir yerde bulamadıysanız şimdi anne köftesini bu ne..

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri 04:00

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri

Soğanlı Pirinc Pilavi icin Malzemeler 2 su bardagi pilavlik pirinc 1 adet tavuk göğsü 3 adet kuru soğan 1,5 su bardagi kaynamis su 2 su bardağı tavuk suyu biraz sıvıyağ 2 çorba kaşıgı tereyağı Biraz pulbiber Biraz kara..

Kıymalı Lazanya Tarifi  Beşamel Sos Nasıl Yapılır 04:02

Kıymalı Lazanya Tarifi Beşamel Sos Nasıl Yapılır

Malzemeler 170gr 10 adet ön pişirmesiz lazanya 100gr rendelenmiş kaşar Beşamel Sosun Malzemeleri Tepeleme 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 50gr tereyağı 1 çay kaşığı tuz Bir tutam karabiber Kıymalı Harcın Malzemeleri 3..

Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi  Kolay Ekşili Köfte 02:50

Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi Kolay Ekşili Köfte

Köftenin Malzemeleri Yarım kg kıyma 5-6 sap ince doğranmış maydanoz 1 adet rende soğan 2 yemek kaşığı yıkanmış kırık pirinç 2 yemek kaşığı köftelik bulgur 1 yemek kaşığı un Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz ..

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapalı Pizzacıklar Domatesli Pişi 05:54

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapa

1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çorba kaşığı tuz ( çok dolu olmasın.) 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta Alabildiği kadar un İç m..

Etli Lahana Sarması Lahana Dolması Tarifi  Lahana Tarifi 03:31

Etli Lahana Sarması Lahana Dolması Tarifi Lahana Tarifi

Malzemeler 500gram orta yağlı kıyma 1 adet sarmalık lahana Yarım su bardağı bulgur Yarım su bardağı kırık pirinç 15-20 sap ince kıyılmış maydanoz 1 adet ince kıyılmış soğan 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuz Yarım ç..

 Hazırlardan Daha Güzel Donut  Tarifi 11:59

Hazırlardan Daha Güzel Donut Tarifi

Donut tarifi için malzemeler 4,5 su bardağından birazcık daha fazla un ( 600gr ) 2 adet orta boy yumurta 100 gr hafif yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı doku olacak şekilde toz şeker ( 40 gr) 1 tatlı kaşığı tuz (8..

Pankek Tarifi 03:09

Pankek Tarifi

PANKEK MALZEMELER 4 yumurta 1,5 Su bardağı un Yarım su bardağı süt 3 yemek kaşığı sıvı yağ 3 yemek kaşığı şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tuz TARİFİ 3 yumurtanın sarısı, 1 yumurtanın tamamı..

Mantarlı Tavuk - Tavuk Yemeği Tarifi - Sebzeli Tavuk - Tavuk Sote Tarifi 05:47

Mantarlı Tavuk - Tavuk Yemeği Tarifi - Sebzeli Tavuk - Tavuk Sote Tari

MALZEMELER: 1Bütün tavuk göğsü 250gr mantar 1 orta boy kabak 1 orta boy havuç 1 adet kapya biber 1adet soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1çay kaşığı acı toz biber Yarım çay kaşığı karabiber YAPILIŞI: B..

Sucuklu Pizza Tarifi 06:53

Sucuklu Pizza Tarifi

Hamuru için: 1 Bardak Tam Buğdat Unu 5 Gram Maya (Yarım Paket) 1 Tatlı Kaşığı Toz Şeker 1 Çay Kaşığı Tuz Yarım Bardak Ilık Su Üstü için: 100 gram sucuk 1 Orta boy kuru soğan 1 Orta boy domates 10 Halka Jalapeno 200 gram..

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi 04:41

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi

4 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ çok az sıvıyağ ve tuz iç malzemesi için 400 – 500 gr kırmızı et yarim Çay bardağı siviyag 1 adet buyuk boy kuru soğan 1 adet kırmızı biber yarim cay kasığı kara biber y..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Yok Böyle Sihirbazlık! 01:14

Yok Böyle Sihirbazlık!

Ekmek hamuru gözler önünde ekmek oldu...

  • Cowboy tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Küçük Geyiği Chevrotain 01:08

Dünyanın En Küçük Geyiği Chevrotain

Cüce geyikgiller (Tragulidae), Afrika'nın ve Asya'nın tropik ormanlarında rastlanılan bir çift toynaklı familyası. Sadece 10 türden oluşan bu familyanın mensupları ancak tavşan büyüklüğündedirler ve geviş getirenler alt ..

  • Cowboy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi 01:10

Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi

Japonya’da gerçekleşen FIFA Kulüpler Dünya Kupası futbol tarihinde bir dönüm noktası oldu. On üçüncüsü düzenlenen etkinliğin ilk yarı finalinde Kolombiya’dan Atletico Nacional Japonya’dan Kaşima Antlers ile karşılaştı. ..

Türkiye'de satsalar köşeyi dönerler!!! - Tayland sokak yemekleri 10:55

Türkiye'de satsalar köşeyi dönerler!!! - Tayland sokak yemekleri

Türkiye'de satsalar köşeyi dönerler!!! - Tayland sokak yemekleri hd izle..