#Orta asya

Başkanın Dramı 02:54

Başkanın Dramı

Orta Okul Öğrencisi Kızın Sınıftan Şikayetleri.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İhraç Edilecek İlk Milli Tank Kaplan Sınava Hazır 01:26

İhraç Edilecek İlk Milli Tank Kaplan Sınava Hazır

Türk savunma sanayisi açısından, tank sınıfında ihraç edilecek ilk araç olacak orta ağırlık sınıfı tank Kaplan MT, arazi testleri için Endonezya'ya ulaştı. Kaplan MT, Ulusal Silahlı Kuvvetleri Günü resmi geçidinde Endone..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Honduras'ta okul servisi kamyonun altında kaldı- En az 23 ölü 00:46

Honduras'ta okul servisi kamyonun altında kaldı- En az 23 ölü

Orta Amerika ülkesi Honduras’ta Pazar günü meydana gelen trafik kazasında en az 23 kişi yaşamını yitirdi, 39 kişi de yaralandı. Yetkililer, başkent Tegucigalpa yakınlarındaki kazada bir yolcu otobüsüyle kamyonun çarpıştı..

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı 01:03

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı

Kuzey Kore’nin orta uzun menzilli balistik bir füze denemesini başarıyla gerçekleştirdiği açıklandı. Geçen yıl yaptığı 2 nükleer deneme nedeniyle giderek ağırlaşan yaptırımların hedefi haline gelen Kuzey Kore’nin fırlat..

Porsche 718 GTS Yol Tutuşu 01:16

Porsche 718 GTS Yol Tutuşu

Daha da büyük performans ve özel donanım: Orta takım serimizi yeni iki kişilik 718 Boxster GTS ve 718 Cayman GTS ile genişletiyoruz. AB'ye göre kombine yakıt tüketimi 6: 718 GTS modelleri: 9.0-8.2 l / 100 km, CO2 emisyon..

  • BETA tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolbastı Oynayan Genç kız 01:51

Kolbastı Oynayan Genç kız

Orta sahada tek başına kolbastı oynayan genç..

  • JET TV tarafından
  • 1.668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Korkunç Kaza 02:29

İstanbul'da Korkunç Kaza

Haramidere mevkiinde yan şeritte ilerlediği sırada orta refüjden geçerek E-5’e giren tır kazası trafiği durma noktasına getirdi...

Vietnam'daki Fırtına 90 Kilometrelik Hızıyla Korku Salıyor 01:33

Vietnam'daki Fırtına 90 Kilometrelik Hızıyla Korku Salıyor

Orta ve güney Vietnam'ı vuran Tayfun 5 kişinin ölümüne yol açtı. Ağaçları yerinden söken ve yüzlerce evi elektriksiz bırakan Damrey Tayfununun hızı saatte 90 kilometreye kadar ulaştı. Hükümet 6 kişinin kaybolduğunu ve 20..

Adamın Dondurmacı İle İmtihanı 02:13

Adamın Dondurmacı İle İmtihanı

Orta yaşlarda olan adamın dondurmacı adamla güldüren görüntüleri izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fast Food Restoranında İnanılmaz Sahtekarlık 00:23

Fast Food Restoranında İnanılmaz Sahtekarlık

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir fast foot restoranında çekilen görüntüler, müşterilere verilen farklı boylardaki bardaklarda yapılan sahtekarlığı gözler önüne serdi. Görüntülerde üç farklı boydaki bardağı dolduran ki..

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Fox Comedy Revolution - Fox Broadcastıng 00:30

Fox Comedy Revolution - Fox Broadcastıng

Family Guy, sevimli ot kafalı PETER GRIFFIN (Seth MacFarlane) ve orta sınıf New England'ların komik tuhaf ailesinin maceralarını takip ediyor. LOIS (Alex Borstein), Peter'ın sevecen karısı, eski bir Bayan Teen Rhode Isla..

Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi 00:55

Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi

Rus Tarifi Peynirli Meze Mandalin ❄❄????????❄❄ Muhteşem Çok Lezzetli. Günlük menünüzü çeşitlendirin ve Tatil masasını süsleyin. Birkaç dakika çok hızlı ve kolay pişirin Malzemeler: 150 gram sert peynir; 100 gram işle..

  • Cowboy tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
English Springer Cinsi Köpeklerin Özellikleri 00:51

English Springer Cinsi Köpeklerin Özellikleri

Kökeni: İngiltere Ortalama Yükseklik: 46-56 CM Ortalama Ağırlık: 18-25 KG Tüy Özelikleri: Orta uzunlukta, Çift tabakalı, Düz, İpeksi. Taşıdığı Renkler: Kızıl -Beyaz, Siyah - Beyaz, Mavimsi Gri. Karakteri: Uysal, İyi..

  • JET TV tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadına Yumruk Atan Adam 00:14

Kadına Yumruk Atan Adam

Oldukça sinirlenen adama kafa tutan orta yaşlarında ki kadın fena halde bir yumruk yedi izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Kapuska Nasıl Yapılır 03:00

Kapuska Nasıl Yapılır

Malzemeler 450 gr lahana 300 gr kıyma 1 adet orta boy soğan 1 yemek kaşığı domates salçası Biber Salçası 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 2 su bardağı su Tuz..

Jandarmanın Yeni Gözü: 'Takbul' 01:50

Jandarmanın Yeni Gözü: 'Takbul'

Güvenlik hizmetleri için üretilen ve takbul olarak adlandırılan gözlük, jandarma ekiplerince Bodrum ilçesinde yol uygulamasında kullanılmaya başlandı.Simülasyon Bilim ve Teknolojileri (SimBT) şirketince üretilen gözlük..

Ödem Atıcı İçecek Tarifi 02:44

Ödem Atıcı İçecek Tarifi

Malzemeler 2 avuç bebek ıspanak 1/2sy bardağı doğranmış mango 1/2 su bardağı su 1 adet orta boy muz 1 su bardağı doğranmış ananas Hazırlanışı Mango, muz ve ananası dilimleyin ve dondurucuya atın. Donan meyveleri Tefal ..

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Dünyanın En Kolay Tatlısı 03:25

Dünyanın En Kolay Tatlısı

Halley Tatlısı Malzemeler: 12 tane Halley 2 paket krem şanti 2 bardak soğuk süt Çikolata sos için: 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım bardak toz şeker 1 Su bardağı su 1 Su bardağı süt Yapılışı: Önce kremşantim..

Yemen'de Hava Saldırısı 00:54

Yemen'de Hava Saldırısı

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri Yemen'in başkenti Sana ve bazı bölgelere yoğun bombardıman gerçekleştirdi. Husilerden bir kaynak, koalisyona bağlı savaş uçaklarının Sana'nın etrafındaki bazı askeri kampla..

Suudi Kanalında Osmanlı'ya Küstah Suçlama 01:00

Suudi Kanalında Osmanlı'ya Küstah Suçlama

Suudi Arabistan'da bir tartışma programında Orta Doğu'nun gidişatı konuşulurken konu Osmanlı-Türkiye ve Fahrettin Paşa'ya geldi. Medine'nin koruyucusu Fahrettin Paşa'ya ilişkin BAE Dışişleri Bakanı'nın paylaşımı hatırlat..

Pad Thai Nasıl Yapılır 06:26

Pad Thai Nasıl Yapılır

Malzemeler: 200 gram Rice Noodle 6 adet orta boy Karides 50 gram Soya Filizi 20 gram Yer Fıstığı 2 diş Sarımsak 1 Yumurta tuz Karabiber 2 dal Taze Soğan Tuz / Karabiber 1 tatlı kaşığı Esmer Şeker 5ml Balık Sos 30 ml Soya..

Parkinson Hastaları Motorlu Araç Kullanabilirler Mi 00:40

Parkinson Hastaları Motorlu Araç Kullanabilirler Mi

Erken evre Parkinson hastalarının motorlu araç kullanmasında bir sakınca yoktur, ama orta ve ileri evrelerde hastanın refleksleri yavaşladığından ve egzersiz ihtiyacı da belirdiğinden trafikten ve stresten uzak durmaları..

  • NABIZ tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mers Nasıl Bir Hastalıktır 00:47

Mers Nasıl Bir Hastalıktır

MERS'in açılımı, 'Middle East Respiratory Syndrome'dur. Orta Doğu'da görülen solunum tablosu anlamını taşır. MERS, esas olarak solunum sıkıntılarıyla kendini gösteren bir hastalıktır. Etkeni, soğuk algınlığı virüsünün bi..

  • NABIZ tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Mers Virüsü En Çok Hangi Bölgelerde Görülür 01:00

Mers Virüsü En Çok Hangi Bölgelerde Görülür

MERS virüsü en çok Orta Doğu'da görülüyor. Özellikle Suudi Arabistan'ın her bölgesinde rastlanabileceğini gösteren vaka örnekleri mevcut...

  • NABIZ tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce