#Orta menzilli

Rulo Patates Salatası 01:53

Rulo Patates Salatası

Malzemeler 5-6 adet orta boy patates 1 tatlı kaşığı tuz 4 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı mayonez Garnitür (havuç, bezelye) Süslemek için: Nane yaprağı Yeşil zeytin..

Penaltı Kararına Sevinen Yan Hakem 00:22

Penaltı Kararına Sevinen Yan Hakem

Liverpool ile Tottenham arasında oynanan karşılaşmada orta hakem Jonathan Moss'un penaltı kararı vermesi yan hakemi sevindirdi...

  • JET TV tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ispanaklı Lazanya Nasıl Yapılır 15:28

Ispanaklı Lazanya Nasıl Yapılır

1/2 paket lazanya İç harcı için; 1 adet orta boy kuru soğan 300 gram ıspanak 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz, karabiber Üzeri için: 1 su bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri Labneli beşamel sos için; 1 Lit..

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ  : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 1 The Lord of the Rings : The Return of the King Part 1 1:41:33

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 1 The Lord of the Rings : T

Özet ve Detaylar Bölüm 1: Sauron'un orduları büyüdükçe büyümektedirler. Frodo ve onun can dostu Sam, korku dolu bir yolculuğun göbeğinde, korkunç Mordor'a adım adım yaklaşmaktadırlar. Tek yüzük yok edilmelidir ve iyilik ..

  • Film İzle tarafından
  • 6.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 2 The Lord of the Rings : The Return of the King Part 2 1:31:13

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 2 The Lord of the Rings : Th

Özet ve Detaylar Bölüm 2: Sauron'un orduları büyüdükçe büyümektedirler. Frodo ve onun can dostu Sam, korku dolu bir yolculuğun göbeğinde, korkunç Mordor'a adım adım yaklaşmaktadırlar. Tek yüzük yok edilmelidir ve iyilik ..

  • Film İzle tarafından
  • 4.761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mazda CX-5 Sürüş İzlenimi 17:24

Mazda CX-5 Sürüş İzlenimi

Mazda'nın orta sınıf crossover modeli CX-5 Mesut Bıyık'ın yorumuyla sizlerle. CX-5 nasıl bir otomobil? Türkiye'de yeterince satamamasının sebebi ne? Hangi özellikleri barındırıyor?..

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yoğurt Soslu Fırında Patates Tarifi 01:19

Yoğurt Soslu Fırında Patates Tarifi

Malzemeler; 4 adet orta boy patates 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığına yakın tuz 1 çay kaşığı pulbiber 1 fiske nane 1 fiske kekik Yarım çay kaşığı karabiber..

Demet Akalın Türkiye’de Yaşayan Koreli’yi Çıldırttı 05:02

Demet Akalın Türkiye’de Yaşayan Koreli’yi Çıldırttı

İlköğretimi, orta okulu Kore'de okuduğunu söyleyen Chaby, sosyal medyada yapılan imla hatalarına dikkat çekmek için çektiği videoda ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın attığı tweetlerdeki imla hatalarını analiz etti...

  • BETA tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sandal Köfte Tarifleri 10:28

Sandal Köfte Tarifleri

Yarım kilo orta yağlı dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak Bir tutam doğranmış maydanoz 1 tane yumurta 1 çay bardağı galeta unu Tuz karabiber pul biber kimyon Soğan ve sarımsağı rendenin ince yeriyle rendeleyin. B..

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers 2:59:24

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers

Özet ve Detaylar Yüzük Kardeşliği adındaki ilk film, Tolkien fanatikleri ve hikayeyle yeni tanışanlar tarafından çok beğenilmiş ve yönetmeni Peter Jackson’ı roman hayranlarının gözünde zirveye taşımıştı. İkinci film ise ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.227 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

Kolay Patatesli Havuçlu Toplar Tarifi 01:11

Kolay Patatesli Havuçlu Toplar Tarifi

Malzemeler 1 adet kuru soğan 3 yemek kaşığı sıvı yağ 2 adet havuç 4 adet orta boy patates Tuz, karabiber, pul biber Üzeri için; 1 kase yoğurt 1 diş sarımsak Tuz Yağda kızdırılmış pul biber..

Patlıcanlı Tepsi Kebabı  Tarifi 02:20

Patlıcanlı Tepsi Kebabı Tarifi

Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan Patlıcanları kızartmak için sıvı yağ 2 adet domates Kıymalı harç için; 500 gr kıyma 1 adet rendelenmiş soğan 2 diş rendelenmiş sarımsak Bir tutam maydanoz Göz kararı tuz, karabiber, pu..

Esprisine Gülünmeyen Şenol Güneş 00:42

Esprisine Gülünmeyen Şenol Güneş

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan dev derbi 3-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi ancak maça damga vuran pozisyonda Medel vardı. Karşılaşmanın 54. dakikasında Fernandao'nun topunu çıkaran Fabri'nin ceza alanı dı..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı 05:59

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı ( Ever since Istanbul is Istanbul ) Lyrics İstanbul İstanbul Olalı Söz-Müzik: Sezen Aksu Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir..

Alt Geçitte Araç Durdurup Etrafa Ateş Açtı 00:23

Alt Geçitte Araç Durdurup Etrafa Ateş Açtı

Ankara'da araçlarıyla yol kesen şehir magandaları, alt geçitte silahlarını art arda ateşleyerek terör estirdi. Olay, akşam saatlerinde Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İsmet İnönü Bulvarı üzerinden Ümit..

3000TL KAYIK vs. 2.000.000TL YAT 11:45

3000TL KAYIK vs. 2.000.000TL YAT

orta ve pahalı tekneleri karşılaştırıyoruz. Ucuz fiyatlımız 3000TL değerinde bir kayık , en pahalımız ise 2 MİLYON TL'lik motor yat..

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
80'lik Dedenin Şok Yermişçesine Halay Çekmesi 00:44

80'lik Dedenin Şok Yermişçesine Halay Çekmesi

Halayda orta yaşlı ve genç topluluğun arasına fosil gibi düşen dedenin muhteşem performansı şaşırtıyor efendim. Bir ara kalp krizi geçirdi sandım ama figürmüş.....

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezogelin Çorbası Tarifi 07:39

Ezogelin Çorbası Tarifi

1,5 su bardağı kırmızı mercimek 1 adet kuru soğan 1 adet havuç 1 adet orta boy patates 3 avuç pilavlık bulgur 2 litre su 2 küp donuk tavuk suyu 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı z..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Sürecek 01:20

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Süre

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Sürecek Pazar günü 6.5 büyüklüğündeki depremle sarsılan İtalya'nın orta bölgelerinde okullar 2 hafta daha kapalı kalacak. Uzmanlar son 36 yıl içinde b..

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu 01:41

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu

enerbahçe'de Mehmet Topal'ın cezalı olması, derbi öncesinde en büyük problem oldu. Advocaat, tecrübeli futbolcunun yerine Ozan Tufan'ı düşünüyor.Fenerbahçe'de 11. haftada oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesi tek pro..

Futbola 5 Dakika Okuma Arası 01:41

Futbola 5 Dakika Okuma Arası

Türkiye Master ve Veteran Futbol Ligi Orta Karadeniz Grubu'nda Samsun Metro Veteran ile Çorum Veteranlar arasında oynanan maçta 5 dakika ara verilerek kitap okundu...

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsung Galaxy A8 2018 İncelemesi 19:28

Samsung Galaxy A8 2018 İncelemesi

Samsung'un orta seviye A serisini, S serisine ciddi şekilde yakınlaştıran A8 2018 telefonunu inceliyoruz. Genel Özellikler İşlemci Exynos 7885 8 Çekirdek (6+2) 4 GB RAM 64 GB Depolama ve MicroSD GPU: Mali G71 5.6 inç Su..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
(Sebzeli) Tavada Hamsi Buğulama Tarifi 04:40

(Sebzeli) Tavada Hamsi Buğulama Tarifi

Tavada Sebzeli Hamsi Buğulama İçin Malzemeler: 1 kilo ayıklanmış, tercihen ama şart değil kılçığı çıkarılmış hamsi 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet orta boy soğan 3-4 adet ufak boy patates 1 iri tutam maydanoz tercihe..

Evde Hamburger Köfte Menüsü Tarifi 06:12

Evde Hamburger Köfte Menüsü Tarifi

6 adet Hamburger Köftesi için: 400-500gr. kıyma 1 adet soğan 1 orta boy yumurta 1 silme tatlı kaşığı + biraz daha ucuyla tuz 1 silme tatlı kaşığı to kırmızı biber karabiber 1er tatlı kaşığı pekmez ve üzüm sirkesi 2-3 diş..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..