#Orta menzilli

İncirli, Fındık Ve Portakallı Perişan Kurabiye Tarifi 05:38

İncirli, Fındık Ve Portakallı Perişan Kurabiye Tarifi

Perişan Kurabiye İçin Malzemeler: 100gr. tereyağı 1 su bardağına yakın tozşeker 1 portakal kabuğu rendesi 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 2 orta boy yumurta 8-10 adet suda bekletilmiş süzülmüş ve küp doğranmış incir 4-5 yemek k..

Leziz Tavuk Köftesi Tarifi 05:42

Leziz Tavuk Köftesi Tarifi

Tavuk Köftesi için malzemeler: 1 adet tavuk göğsü 1 adet orta boy soğan 2-3 diş sarımsak yaklaşık yarım su bardağından 2 parmak fazla galeta unu (veya ince çekilmiş bayat ekmekde kullanılabilir) 1 yumurta 1 er çay kaşığı..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı 03:01

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıka

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı Son Dakika... Milli Takım'ın Kosova kadrosundan Enes Ünal, Okay Yokuşlu, Çağlar Söyüncü ve Bilal Başakcıoğlu çıkarıldı. Rusya'da düzenlenecek..

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi 05:18

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği için Malzemeler: 4-5 dal tercihen orta kalınlıkta pırasa 2 adet havuç 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı yarım çay bardağı pirinç 1çay kaşığı kadar tuz 2 adet domates + domatesin rengi ço..

En Pratik Rulo Börek Tarifi 03:02

En Pratik Rulo Börek Tarifi

Pratik Rulo Börek İçin Malzemeler: 2 adet yufka ıslatmak için: yaklaşık çeyrek su bardağı (60-70ml) zeytinyağı veya sıvıyağ ve aynı ölçüde su börek harcını istediğiniz gibi peynirli kıymalı börek olarak hazırlayabilirsin..

İzmir Köfte Nasıl Yapılır 05:20

İzmir Köfte Nasıl Yapılır

İzmir Köfte Malzemeleri: 500 Gr orta yağlı kıyma 1 tane soğan 3 tane domates 4 tane patates 1 tane yumurta 2 yemek kaşığı ekmek kırıntısı 1 yemek kaşığı domates salçası 5 tane çarliston biber 1,5 su bardağı sıvı yağ Tuz ..

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak 01:48

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak Arsenal'ın sözleşme uzatma konusunda görüşmelere devam ettiği Mesut Özil, 4 yıllık imzayı atması halinde haftalık 815 bin TL kazanacak. İngiltere'nin yüksek ti..

Eyvah Anne Oluyorum Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:48

Eyvah Anne Oluyorum Türkçe Altyazılı Fragmanı

Avril ve annesi Mado birbirlerinden daha fazla farklı olamazlardı. 30 yaşında olan Avril evli ve çalışan bir kadındır. O annesinin tam tersi, her daim çocuksu, kaygısız ve küstahtır. Bu iki farklı kadın aynı zamanda hami..

Damla Çikolatalı Yulaflı Kurabiye Tarifi 01:11

Damla Çikolatalı Yulaflı Kurabiye Tarifi

MALZEMELER • 3 adet orta boy muz, • 3 su bardağı Yulaf ezmesi, • 1 su bardağı Damla Çikolata, • 1/2 su bardağı çekilmiş fındık içi, • 40 g bitter Çikolata...

Alkışlarla Yaşıyorum Manyağı İlen Pizza 03:18

Alkışlarla Yaşıyorum Manyağı İlen Pizza

Malzemeler: 250 gram un. 50 gram mısır unu. 150 ml su (oda sıcaklığında) ... Sos: 4-5 orta boy domates rendesi veya domates suyu. 1/2 kaşık biber, 1/2 kaşık domates salçası 3-4 diş sarımsak. ... Yapılışı: Şeker ve mayayı..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 03:02

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Mini Elmalı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı un 250 gr oda ısısında tereyağı veya margarin 1 yemek kaşığı yoğurt 1 şeker kaşığı kabartma tozu 1 limon kabuğu rendesi (isteğe bağlı) 1 kahve fincanı pudra şekeri..

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. 01:51

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulu

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. Eskişehir’de, daha önceden Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenerek kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına d..

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. 01:33

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü.

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. Ordu’da geçtiğimiz günlerde 15 TL’ye çıkan hamsi bol avlanınca fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonu ile birlikte balıkçılar yaklaşık 3 aydır ..

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi 00:59

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi

Evcil kedi[2][3] (Felis catus[3] ya da Felis silvestris catus), küçük, genelde tüylü, evcilleştirilmiş, etobur memeli. Genelde ev hayvanı olarak beslenenlere ev kedisi,[4] ya da diğer kedigillerden ve küçük kedilerden ay..

  • Cowboy tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ezogelin Çorbası Tarifi 03:25

Ezogelin Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1/2 çay bardağı kırmızı mercimek, 1/2 çay bardağı pirinç, 1/2 çay bardağı pilavlık bulgur, 1 adet orta boy soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığ..

Fırında Patatesli Tavuk But Tarifi 03:55

Fırında Patatesli Tavuk But Tarifi

MALZEMELER 10 adet tavuk baget, 4 adet orta boy patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 6-7 adet yeşil biber, 6-7 adet cherry domates, Sos için; 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber, 2 adet do..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Sini Köftesi Tarifi 04:20

Sini Köftesi Tarifi

MALZEMELER • 1,5 su bardağı ince köftelik bulgur, • 3 adet orta boy patates, • 1 tepeleme yemek kaşığı biber salçası, • 1,5 su bardağı sıcak su, • Tuz, • Patatesleri haşlamak için ekstra su. İç Harcı için; • 1 adet büyü..

Pratik Beyti Kebabı Yufkalı Tarifi 04:40

Pratik Beyti Kebabı Yufkalı Tarifi

Malzemeler: İç harcı için: 350-400gr kadar tercihen orta yağlı kıyma 1 iri tutam maydanoz 1 büyük boy soğan 2 yemek kaşığı dolusu ince bulgur 1 büyük kırmızı kapya biber 1er çay kaşığı tuz, karabiber, kimyon, kırmızı..

Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 02:54

Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 adet soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1-2 adet havuç 1 orta boy patates 2 diş sarımsak 1 silme yemek kaşığı un 1 su bardağı kırmızı mercimek yaklaşık 5-6 su bardağı kaynamış sıcak su veya et/t..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Fırında Çıtır Kabak Dilimleri Tarifi 03:04

Fırında Çıtır Kabak Dilimleri Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy kabak, 1 yumurta, 1 su bardağı un, 1 su bardağı galeta unu, 2 yemek kaşığı parmesan rendesi, Tuz...

Sebile Ölmez - Kör Düğüm Saç Örgüsü 02:50

Sebile Ölmez - Kör Düğüm Saç Örgüsü

Okul sezonu için istekleriniz doğrultusunda ısı kullanmadan hem orta boy hem uzun boy saçlar için kolay ama değişik bir örgü modeli paylaşmak istesim. Umarım kolayca saçınızda deneyebilirsiniz...

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi 03:22

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi

Tavada, çok uğraşmadan kavurarak 10-15 dakika da mantarlı ciğer sote hazırlayabilirsiniz. Ciğer soteyi kuzu veya dana ciğeri ile yapabileceğiniz gibi tavuk ciğeri de kullanabilirsiniz. Malzemeler: 500gr. kuzu, daha veya ..

Tavuk Ispanak Ve Beşamelli Tava Böreği Tarifi 05:07

Tavuk Ispanak Ve Beşamelli Tava Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 orta boy soğan 1 büyük bağ ıspamak (yaklaşık 250gr.) yarım tavuk göğsü veya 1 adet haşlanmış didiklenmiş tavuk kalça veya karışık bütün tavuktan et tuz, karabiber 1 yemek kaşığı ha..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Arsenal - Stoke City: 3-1 03:45

Arsenal - Stoke City: 3-1

Premier Lig'de zirve adaylarından Arsenal, Stoke engelini de 3-1 geçerek serisine devam etti. Ligde 13 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Arsenal, son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Stoke City ile Emirates Stadı'nda karşı ..