#Orta yaş

Dereotlu Yağlı Kahvaltılık Peynir Tarifi 01:17

Dereotlu Yağlı Kahvaltılık Peynir Tarifi

Baharat soslu peynir baharatlı soslu peynir : orta yağlı küp doğranmış peynir çekme karabiber yoksa normalde olur pul biber dere otu zeytin yağı Küçük kavanoza yaparsanız peyniri suyunda bekletmenize gerek kalmıyor zeyti..

Kahvaltılık Krep Tarifi 02:35

Kahvaltılık Krep Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı un Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ TARİFİ Derin bir kasede yumurtalar çırpılır. Tuz, süt ve un ilave edilir. El blenderi ile pütürsüz olana kadar çırpı..

Patates Dolması Tarifi 03:30

Patates Dolması Tarifi

Malzemeler: 4-5 adet orta boy patates, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 3 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3 diş sarımsak, Tuz, Pul biber, nane...

Hindistan'da Bayram 05:45

Hindistan'da Bayram

Merhabalar; Bayramınız Mübarek olsun gönlünüze göre bir bayram geçirirsiniz inşallah. hindistan'da bugün bayramın birinci günüydü. bayram namazına gittik onuda kısa bir video çekerek size hazırladım. bayram benim neyime ..

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım 03:43

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım

Yapıştırı (kiss) Fiyatı: 17 TL Tırnağın çok uzun olduğuyla ilgili çok yorum alıyorum evet videoda gerçekten büyük duruyor kameranın yakınlık acısından olabilir ama kullanırken orta boyutta bir uzunlugu var...

Aslı Afşaroğlu Klasik Ceket Nasıl Dİkilir 09:41

Aslı Afşaroğlu Klasik Ceket Nasıl Dİkilir

Bugün sizlerle orta zorlukta bir ceket dikimi paylaşıyorum. Bu dikiş videomun daha anlaşılır olması için çabaladım eğer hala eksiklerim varsa yorumlarda bırakmayı unutmayın :) Ayrıca videoda bahsettiklerim için kutucuğu ..

Aslı Afşaroğlu Yuvarlak Kollu Tunik Nasıl Dikilir 06:25

Aslı Afşaroğlu Yuvarlak Kollu Tunik Nasıl Dikilir

Bugün sizlerle orta zorlukta bir tunik dikimi paylaşmak istiyorum. Bir önceki benimle hazırlanın videomda çok beğendiğiniz tuniğimi işte bu şekilde diktim...

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü 02:50

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü

Okul sezonu için istekleriniz doğrultusunda ısı kullanmadan hem orta boy hem uzun boy saçlar için kolay ama değişik bir örgü modeli paylaşmak istesim. Umarım kolayca saçınızda deneyebilirsiniz...

Ana Yolda Şınav ve Mekik Çeken Yurdum Gençleri 00:59

Ana Yolda Şınav ve Mekik Çeken Yurdum Gençleri

Çorum'un Sungurlu ilçesinde iki genç şehirlerarası karayolun ortasında şınav ve mekik çekerek trafiği tehlikeye soktu. Ankara-Samsun karayolu Toprak Mahsulleri Ofisi önünde orta refüjde bekleyen iki genç, karayolun orta..

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elmalı Tarçınlı Islak Kek Nasıl Yapılır 05:47

Elmalı Tarçınlı Islak Kek Nasıl Yapılır

Kevserin Mutfağından Elmalı Tarçınlı Islak Kek Tarifi Malzemeler: 2 yumurta, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1,5-2 su bardağı toz şeker, 4 adet orta boy yeşil, ekşi Elma, 2 su bardağı un, 2 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 silme ta..

Antrikot Tava Tarifi 07:05

Antrikot Tava Tarifi

Malzeme Listesi Yarım kilo dana antrikot 2 adet orta boy soğan 1 diş sarımsak 3 adet köy biberi yada sivri biber 2-3 adet kapya biber 2 adet domates rendesi 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz Karabiber Pulbiber Not:Siz iste..

Vişneli İrmik Tatlısı Tarifi 05:54

Vişneli İrmik Tatlısı Tarifi

VİŞNELİ İRMİK TATLISI Malzemeler; Vişneli pelte İçin; 1 su bardağı + 1 çay bardağı vişne suyu toplam 300 ml 2 yemek kaşığı mısır nişastası 3 yemek kaşığı toz şeker Karıştırıp orta ateşte kıvam alana kadar pişiriyoru..

Müslüman Olduklarını Biliyor Muydunuz Liste Hayli Kabarık 03:28

Müslüman Olduklarını Biliyor Muydunuz Liste Hayli Kabarık

Hiç tahmin edemeyeceğiniz ünlü isimlerin müslaman olduğunu uyunca çok şaşıracaksınız. Listede şarkıcı, oyuncu, sporcu ve nicesi bulunuyor. Bunlardan biri de dünyaca ünlü model Gigi Gadid. Son yıllarda yıldızı parlayan, e..

  • BETA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kısa Saçlar İçin 3 Farklı Örgü Modeli 26:08

Kısa Saçlar İçin 3 Farklı Örgü Modeli

Kısa ve orta uzunluktaki saçların rahatça kullanabileceği pratik 3 farklı örgü modeli yaptım sizler için umarım beğenirsiniz :)..

500 TL Motosiklet vs. 450.000 TL Motosiklet! (#SonradanGörme) 23:01

500 TL Motosiklet vs. 450.000 TL Motosiklet! (#SonradanGörme)

Sonradan Görme serimizin yeni bölümünde ucuz orta ve pahalı 3 tane en iyi motosikleti karşılaştırıyoruz!..

  • JET TV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Canozan - Ön Koltuk 02:40

Canozan - Ön Koltuk

Şarkı Sözleri: Güneye giderken otoyolda Sağım tarla, solum tarla Parfüm kokan bir arabada Orta yaşlı kadınlarla Geziyoruz ama yanımda Param yok, pulum yok Nedense ödüyor gibiler Maddelerle dolu kanımdan geçiyor Kafamda y..

Çakma Mükremin ' den Baltalı İnfaz 00:19

Çakma Mükremin ' den Baltalı İnfaz

Suç makinesi çakma mükremin sağ elinde tabanca sol elinde balta ile etrafa dehşet saçıyor.Köyün orta yerinde nokta atışla kurbanının canına kıyan çakma mükremin belki canı çekmiştir diye baltayı sarı bıyığa ikram etmeyi ..

  • JET TV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Otobüse Binmek İçin İnat Etmek 00:41

Otobüse Binmek İçin İnat Etmek

Otobüste yer olmamasına rağmen orta kapıdan binmek için inat eden adam sonunda başarılı olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adel Sergeenkova, Kızlık Zarı Onarım Videosu 02:30

Adel Sergeenkova, Kızlık Zarı Onarım Videosu

Bu görüntü, tekrar bakir gibi hissettiğini söylemeden önce muhteşem bir etkileyiciyi ve beş kızlık zarı onarım ameliyatı geçiren annesini gösteriyor. Khanty-Mansi Özerk Okrugu'nun orta-batı Rusya bölgesindeki Surgut kent..

  • PengoTV tarafından
  • 1.490 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İsrailliler WBank(Batı Şeria) ilhak planlarına karşı protesto 02:02

İsrailliler WBank(Batı Şeria) ilhak planlarına karşı protesto

(23 Haziran 2020) Yüzlerce İsrailli, hükümetin Batı Şeria'nın bazı bölgelerini ilhak etme planına karşı Salı günü Tel Aviv'de protesto düzenledi. İsrail hükümeti işgal altındaki Batı Şeria'nın bazı kısımlarını 1 Temmuz g..

Alelacele Girdiği Otoparkta Aracın Arkasına Geçerek Kakasını Yapan Kadın 01:03

Alelacele Girdiği Otoparkta Aracın Arkasına Geçerek Kakasını Yapan Kad

ABD'de yaşanan olayda, bir kadın aracıyla alelacele otoparka girerken görülüyor. Aracını ulu orta bıraktıktan sonra park halindeki başka bir aracın arkasına geçen kadın kakasını yapıyor...

  • GÜL tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Covid-19 kararlarını açıkladı 10:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Covid-19 kararlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İllerimizi Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak Mart ayı başı itibari ile kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. İllerimizi vaka ve aşı oranları gib..

Yerli Turbojet Motorundan Rekor Seviye 01:38

Yerli Turbojet Motorundan Rekor Seviye

Türk mühendisler bir rekora daha imza attı. Yerli ve milli imkanlarla tasarlanan Türkiye’nin ilk orta menzilli füze motoru dünya rekoru kırdı...

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ  : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 1 The Lord of the Rings : The Return of the King Part 1 1:41:33

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 1 The Lord of the Rings : T

Özet ve Detaylar Bölüm 1: Sauron'un orduları büyüdükçe büyümektedirler. Frodo ve onun can dostu Sam, korku dolu bir yolculuğun göbeğinde, korkunç Mordor'a adım adım yaklaşmaktadırlar. Tek yüzük yok edilmelidir ve iyilik ..

  • Film İzle tarafından
  • 6.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 2 The Lord of the Rings : The Return of the King Part 2 1:31:13

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 2 The Lord of the Rings : Th

Özet ve Detaylar Bölüm 2: Sauron'un orduları büyüdükçe büyümektedirler. Frodo ve onun can dostu Sam, korku dolu bir yolculuğun göbeğinde, korkunç Mordor'a adım adım yaklaşmaktadırlar. Tek yüzük yok edilmelidir ve iyilik ..

  • Film İzle tarafından
  • 4.762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çanakkale Köprüsü'nde tarihi geri sayım! Yol ortaya çıktı... 01:14

Çanakkale Köprüsü'nde tarihi geri sayım! Yol ortaya çıktı...

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 30 tabliye blokunun montajı yapıldı. Cumhuriyetin 100'üncü kuruluş yılını simgeleyen kuleler arasındaki 2023 metrelik ..

Parktan maymun kaçtı! 01:39

Parktan maymun kaçtı!

ANKARA'NIN ORTA YERİNDE AÇILAN HAYVANAT BAHÇESİNDEKİ ASLANLAR , PARK SAHİBİYLE KOMŞULARI KARŞI KARŞIYA GETİRMİŞ, HABERİNİ YAPMIŞTIK.O PARK BUGÜN DE BİR FİRARLA GÜNDEME GELDİ. BAKIN VAHŞİ HAYVANLARIN DA BULUNDUĞU PARKTAN..

Sahipsiz Binaya Çöktüler 02:47

Sahipsiz Binaya Çöktüler

İSTANBUL'UN ORTA YERİNDE CİHANGİR'DE.... ALMAN KARI-KOCAYA AİT ANCAK ONLAR HAYATINI KAYBETTİKTEN SONRA, SAHİPSİZ KALAN APARTMANA, FIRSATÇILAR ÇÖKTÜ... BİRİ KİRAYA VERDİ YILLARCA EKMEĞİNİ YEDİ... DİĞERİ DE SATTI, MİLYONLA..

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers 2:59:24

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers

Özet ve Detaylar Yüzük Kardeşliği adındaki ilk film, Tolkien fanatikleri ve hikayeyle yeni tanışanlar tarafından çok beğenilmiş ve yönetmeni Peter Jackson’ı roman hayranlarının gözünde zirveye taşımıştı. İkinci film ise ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..