#Ortak

Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman

Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a..

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız 01:20

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kore Yarımadası’na savaş gemilerini göndermesinin ardından Pyongyang yönetimi Washington’a meydan okudu. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Amerika’nın istediği..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollar..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü'nün hastalığını duyan sevenleri, büyük üzüntü yaşıyor! Mesut, oğlu Tunç'un yaşadığı acıya ortak olmuştur. Selin, Umut Bebek için mücadelesine mahkemede devam etmektedir. ..

Yerli Otomobilin CEO'sunu Açıkladı 01:41

Yerli Otomobilin CEO'sunu Açıkladı

Star TV, NTV ortak yayınında gündeme dair önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobil hakkında da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobilin CEO'sunun da kim olduğunu açıkladı...

TIME Dergisinin 958 Drone ile Hazırladığı Kapak Görselinin Kamera Arkası Görüntüleri 04:28

TIME Dergisinin 958 Drone ile Hazırladığı Kapak Görselinin Kamera Arka

TIME yeni sayısında drone'ların hızlı yükselişiyle ilgili bir rapora yer verdi. Derginin kapağı için de drone'lar ile ilgili çalışma yapan TIME dergisi, Intel'in şov ekibiyle ortak bir çalışma yaparak 958 drone'la ABD'ni..

  • JET TV tarafından
  • 1.611 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Çift Taraflı Mı Ücret Alınacak 02:26

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Çift Taraflı Mı Ücret Alınacak

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ücret toplama istasyonlarına kurulacak Serbest Geçiş Sistemi için çalışmalar bugün itibarıyla başlatıldı. A Haber'e konuk olan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz Şehitle..

Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm Fragmanı

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..

Yemeğini Çalan Fareye Dokunmayan İlginç Kedi 00:31

Yemeğini Çalan Fareye Dokunmayan İlginç Kedi

Kuzey Çin'de kaydedilen kedinin görüntüsü sosyal medyada yayıldı. Kedi, kendi tabağındaki mamasını yerken bir anda ortaya çıkan fare, hiçbir şeye aldırış etmeden kedinin ta bağına ortak oluyor. Farenin kendi tabağından m..

  • JET TV tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:54

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı

ESPN Films ve Netflix, ortak yapımları The Last Dance'in duyurusunu gerçekleştirdi. Bu 10 bölümlük belgesel dizisi, spor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri olan Michael Jordan'ı ve 1990'lardaki başarısıyl..

Sonsuz Aşk - Şeytan Üçgeni 10:08

Sonsuz Aşk - Şeytan Üçgeni

Zeynep, küçük şeylerle mutlu olan, kardeşi ile kurduğu küçük düzeninde yaşayan bir kadındır. Can ise genç yaşta profesör olan işine bağlı bir cerrahtır. Hiçbir ortak yönleri yokmuş gibi görünen Can ve Zeynep aniden ve be..

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor! 05:16

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor!

Rıza Bey, Meclis-i Mebusan'da Misak-Milli kararlarını oylamaya sunuyor; herkes tarafından kabul ediliyor! Mebus Rıza Bey, İstanbul'a Meclis-Mebusan'da Misak-ı Milli kararlarını kabul etmek için gidecekti. Kara Fatma, Cev..

  • ANKA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm Fragmanı 00:59

Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm Fragmanı

uşakları, Müslüman halk ile ecnebileri birbirine düşürmek için ne gerekiyorsa yapmakta kararlı. Silahları da ele geçirmeleriyle kan akıtmak için önlerinde bir engel kalmadı. Sultan Abdülhamid dışında! Haremde, sevda rüzg..

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

İntikam Kurşunu İzle 1:31:33

İntikam Kurşunu İzle

Film Özeti Matz ve Colin Wilson'ın aynı isimli çizgi-romanından uyarlanan filmde Sly, Jimmy Bobo isimli bir kiralık katili canlandırıyor. New York Polis Departmanı'ndan genç bir dedektifle birlikte tehlikeli bir soruştur..

  • Tv Series tarafından
  • 2.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013/2017 Slayt Ve Yapılan Çalışmalar 24:11

Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013/2017 Slayt Ve Yapılan Çalışmalar

Geleceğimiz Genç Arkadaşlarımızın Güzel Anılarına Ortak Olduk... Emeklerinin Boşa Gitmeme Dileğiyle-Süslü Mikrofon Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013-2017 4/A Sınıfı Nimet Hoca'nın Öğrencileri Hocamızın Son Yetiştirdiği Öğ..

Fetö Abd'de Kilise Desteğiyle 'İmam' Yetiştiriyor 03:54

Fetö Abd'de Kilise Desteğiyle 'İmam' Yetiştiriyor

FETÖ ABD'de kilise desteğiyle 'imam' yetiştiriyor FETÖ mensuplarının Pensilvanya'da kurduğu ve kiliselerle ortak programlar yapan Respect Enstitüsünde cezaevi, hastane, üniversite gibi çeşitli kuruluşlarda görev yapacak ..

Reklamınızı Biz Yapalım, Dansı Siz ! 00:41

Reklamınızı Biz Yapalım, Dansı Siz !

Zevkler herkes için değişse de ortak olan bir şey vardır.Video ve Görsel Reklamlarınız için bize direk 0.532.5035585 veya info@seyredelim.com geçebilirsiniz..

  • PengoTV tarafından
  • 2.953 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Köpeğe Götünü Gösterip Çıldırtan Maymun 00:09

Köpeğe Götünü Gösterip Çıldırtan Maymun

Ya arkadaşım 31 çekmek bunda, dişisini aldatmak bunda, ağzına alma bunda, bok yeme bunda, hırsızlık bunda, her türlü pislik bunda olup da nasıl insanın ortak akrabası olmaz dedirten video. Cam haznede kuduran köpekler ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.773 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaan Tangöze Ve Seçkin Piriler'den Sürpriz Karar 10:55

Kaan Tangöze Ve Seçkin Piriler'den Sürpriz Karar

SeçkinPiriler ve KaanTangöze, iki yeni konuda uzlaşma kararı aldı. Piriler ve Tangöze, Ortaköy'deki yarı hisselerine sahip oldukları daireyi mahkeme kararı ile paylaşma, açtıkları davalardan karşılıklı vazgeçme ve çocukl..

  • BETA tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mustafa Ceceli'nin Eşinden Boşanması! 01:00

Mustafa Ceceli'nin Eşinden Boşanması!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli eşinden boşandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli eşi Sinem Ceceli ile olan evliliğini sonlandırdı. 9 yıllık evliliğini sonlandıran ünlü şarkıcı boşandığın..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cehennemi Yaşamak Film İzle 1:36:05

Cehennemi Yaşamak Film İzle

Avrupa üzerinde faaliyet gösteren suç şebekelerini etkisiz hale getirmek için Avrupa ülkeleri ortak özel bir tim kurmustur. Samuel Axel'de (Steven Seagal) ise bu birim de görev yapan bir özel ajandır. Costel (Darren Shah..

  • Tv Series tarafından
  • 7.635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kingsman Gizli Servis Film İzle 2:08:44

Kingsman Gizli Servis Film İzle

Filmin Konusu 12 Şubat 2015 tarihinde ilk gösterimini Ukrayna’da yapacak olan Kingsman filmi Gizli Servis adı ile izleyici karşısına çıkıyor. Matthew Vaughn’un göster gününü adlı filme yapımcılık yaptıktan sonra yönetmen..

  • Tv Series tarafından
  • 31.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saga Gölgelerin Laneti Film İzle 1:45:13

Saga Gölgelerin Laneti Film İzle

Gölgelerin Laneti hd izle, Fantastik bir maceraya hazırmısınız? 2013 yapımı İngiltere ve Amerika ortak yapımı filmde, Sga’dan evvel bir çok yaratığın olduğu cüceler, ejderhalar ve kendini ilah olarak gösteren kişilerin h..

  • Tv Series tarafından
  • 3.394 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

Özcan Deniz Ve Feyza Aktan Arasında Neler Yaşanıyor 11:13

Özcan Deniz Ve Feyza Aktan Arasında Neler Yaşanıyor

Geçtiğimiz yıl dünyaevine girdiği Özcan Deniz'den boşanan Feyza Aktan'ın ilk işi sosyal medya hesabından Deniz soyadını kaldırmak oldu. DEDİKODULAR GERÇEK ÇIKTI.... Çift, geçtiğimiz günlerde boşanarak sevenlerini şaşırtm..

  • BETA tarafından
  • 190 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Uraz Kaygılaroğlu İle Melis İşiten Boşanıyor 12:36

Uraz Kaygılaroğlu İle Melis İşiten Boşanıyor

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve eşi Melis İşiten boşanma kararı aldıklarını yaptıkları ortak bir açıklamayla duyurdu..

  • BETA tarafından
  • 187 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuğçe Tayfur 7 Yıllık Eşinden Boşanıyor - İlk Kez Konuştu 10:16

Tuğçe Tayfur 7 Yıllık Eşinden Boşanıyor - İlk Kez Konuştu

Tuğçe Tayfur, 7 yıllık eşi Taner Şafak'tan boşanacağı yönünde çıkan haberleri doğruladı. Tuğçe Tayfur, bu kararın ortak alındığını ve evliliklerinde artık aşkın bittiğini ifade etti. Bu kararlarını babası Ferdi Tayfur ve..

  • BETA tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce