#Ortak

Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

Kahraman Pilotlar Film İzle 2:05:22

Kahraman Pilotlar Film İzle

Kahraman Pilotlar hd izle, Fransa , İngiltere ortak yapımı filmde, birinci dünya savaşı devam ederken İngiltere ve Fransa’nın müttefik güçlerinin Almanların siperlerine karşı duramamışlardır.Birçok kişi ölmüştür.Birleşik..

  • Tv Series tarafından
  • 2.443 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Yılmaz Çaldı Defne Samyeli Söyledi 02:59

Cem Yılmaz Çaldı Defne Samyeli Söyledi

Cem Yılmaz ile aşk yaşayan Defne Samyeli, dün akşam Bodrum'daki bir mekanda sahne aldı. Ünlü komedyen de sahnede sevgilisinin heyecanına ortak oldu...

  • BETA tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması 04:43

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması

Bilinmeyen Saati Uygulaması şarkı sözleri ile Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, Sevmekte yok artık sevmek yok artık hiç kimseyi. Sen yaz saati uygulaması ben kış saati, Ortak bir takvimimiz bile ol..

Evinin Kanepesinde Şarkı Söylerken Tanınmıştı Feride Hilal Akın'ı Milyonlar Dinledi 04:18

Evinin Kanepesinde Şarkı Söylerken Tanınmıştı Feride Hilal Akın'ı Mily

Evinin kanepesinde şarkı söylerken çektiği videolarla sesini duyurdu, kısa sürede çok sevilen bir şarkıcı oldu. Feride Hilal Akın, yeni dönem yıldızların en sevilen temsilcilerinden. Sosyal medyadaki başarısını sahneye d..

  • BETA tarafından
  • 172 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Erçel Ve Murat Dalkılıç Ayrı Telden Çalarsa 01:51

Hande Erçel Ve Murat Dalkılıç Ayrı Telden Çalarsa

Geçtiğimiz aylarda ilişkilerine yeniden şans tanıyan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, birlikte ortak bir projede yer almaya ılımlı baktıklarını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde baba olmak istediğini dile getiren Dalkılıç, ‘ev..

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Man of Tai Chi Film İzle 1:45:14

Man of Tai Chi Film İzle

Man of Tai Chi hd izle, Amerika ve Çin ortak yapımı olan aksiyon filminde Reeves aynı zamanda başrolde de yer alıyor. Matrix serisinden dövüş sahnelerine aşina olan sanatçıyı, dövüş sanatları üzerine odaklı bu filmde köt..

  • Tv Series tarafından
  • 4.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Battleship Savaş Gemisi Hedef Dünya Film İzle 2:11:02

Battleship Savaş Gemisi Hedef Dünya Film İzle

Bir dönemin favori savaş oyunu olan Amiral Battı'nın hikayesinden uyarlanan filmde Teğmen Alex Hopper Amerikan ordusuna bağlı John Paul Jones savaş üssünde görevli bir subaydır. Hopper’ın ağabeyi Stone ise USS Sampson üs..

  • Tv Series tarafından
  • 15.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cesur  Çizgi Film İzle 1:33:37

Cesur Çizgi Film İzle

Merida, Kral Fergus ve Kraliçe Elinor’un okçuluk konusunda oldukça yetenekli ama bir kadar da deli fişek kızlarıdır. Kaderinin kendi elinde olduğuna inan Merinda, ülkede yüzyıllardan beri gelen bir geleneğe karşı çıkar. ..

  • Tv Series tarafından
  • 20.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Sinan ve Kızı Naz Arasındaki İlk Karşılaşma 05:59

Adı Efsane - Sinan ve Kızı Naz Arasındaki İlk Karşılaşma

Gerçek babası Sinan ile karşılaşan Naz, onunla ortak çok yönü olduğunu fark ediyor ve ondan yardım istiyor. Naz'ın hayali endüstriyel tasarım okumaktı. Sinan ise, yurtdışında önemli bir firmada tasarım üzerine çalışmakta..

  • ANKA tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantepspor Kongresi Çıkan Olaylardan Dolayı İptal Oldu 02:23

Gaziantepspor Kongresi Çıkan Olaylardan Dolayı İptal Oldu

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın istifasının ardından kongre kararı alınmıştı. İlk kongrede gereken çoğunluk sağlanamayınca, kongre 6 Ağustosa ertelenmişti. Hasan Şahin ile Mutlu Özpineci’nin yarıştığı kongre tartı..

Gripin - Arkadaş 03:42

Gripin - Arkadaş

Gripin - Arkadaş Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir Kıvılcım Düşer Önce, Büyür Yavaş Yavaş Bir Bakarsın Volkan Olmuş, Yanmışsın Arkadaş Dolduramaz Boşluğunu Ne Ana Ne Gardaş Bu En Güzel, Bu En Sıcak Duygudur Arkadaş Ort..

Daldan Dala Konan Hacı Sabancı Burcu Esmersoy'la 00:41

Daldan Dala Konan Hacı Sabancı Burcu Esmersoy'la

Son dönemlerde farklı isimlerle adı anılan ve daldan dala konan Hacı Sabancı, çok beğeniyorum dediği Burcu Esmersoy'la tanıştı. Manken sevgilisi Özge Ulusoy'dan ayrılan Hacı Sabancı'yı bir arkadaşı çok beğendiği Burcu ..

  • ANKA tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cemal Süreya  Uzaktan Seviyorum Seni 01:55

Cemal Süreya Uzaktan Seviyorum Seni

uzaktan seviyorum seni kokunu alamadan, boynuna sarılamadan yüzüne dokunamadan sadece seviyorum ... öyle uzaktan seviyorum seni elini tutmadan yüreğine dokunmadan gözlerinde dalıp dalıp gitmeden şu üç günlük sevdalara in..

  • Candy tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Guam Adası'nda Halk Endişeli 00:58

Guam Adası'nda Halk Endişeli

Kuzey Kore’nin nükleer başlıklı füzeyle vurmakla tehdit ettiği Guam Adası’nda halk endişeli. Pasifik Okyanusu’nda bulunan Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlı Guam’ın yerel halkı, düzenledikleri eylemlerle barış çağrısı..

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor 01:15

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun 00:14

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Bu tarihi gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun…..

  • PengoTV tarafından
  • 16.748 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aşk Peşinde  (1978) Türkçe Dublaj Film izle 1:17:19

Aşk Peşinde (1978) Türkçe Dublaj Film izle

Lia ve Tina, çok ortak noktaları olduğunu fark eden ve tanışan iki güzel kızdır. Her ikisi de genç, güzel ve sinirli, bu yüzden özgür kalmak ve istedikleri tüm cinsiyete sahip bir yer bulmak için Roma'ya doğru yola çıkma..

Azerbaycan ve Ermenistan Sınır Hattında Çatışmalar Şiddetlendi 02:51

Azerbaycan ve Ermenistan Sınır Hattında Çatışmalar Şiddetlendi

Azerbaycan ve Ermenistan sınır hattındaki çatışmalar şiddetlendi. Azerbaycan ordusu, Ermenistan ordusuna ait hedefleri tek tek imha etti. Azerbaycan ordusundan bir asker şehadete yürüdü. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Pakistan Savaşa Hazır! Muhteşem Üçlü Kuruluyor! Azerbaycan, Türkiye… 10:07

Pakistan Savaşa Hazır! Muhteşem Üçlü Kuruluyor! Azerbaycan, Türkiye…

Dağlık Karabağ konusunda Azerbaycan, Türkiye ve Pakistan ortak görüşte. Bu üç ülke Karabağ sorununun çözümü için sizce neler yapabilir? Peki bu 3 ülke birleşirse ne olur?..

DÜNYA BU GÖRÜNTÜLERİ KONUŞUYOR  -Türk Askeri Azerbaycan'da 01:43

DÜNYA BU GÖRÜNTÜLERİ KONUŞUYOR -Türk Askeri Azerbaycan'da

DÜNYA BU GÖRÜNTÜLERİ KONUŞUYOR -Türk Askeri Azerbaycan'da Türk askerleri Azerbaycan'da! Ermenistan'a gözdağı... Türkiye ve Azerbaycan'ın geniş kapsamlı ortak askeri tatbikatına katılacak Türk askerlerinden bir kısmı Nah..

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak! 01:19

Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak!

Manisa’da düzenlenen karate turnuvasında antrenör Dinçer Güngör, kendisi gibi antrenörlük yapan ve turnuvada rakip olduğu kız arkadaşı Özlem Akkoyun’a minderde sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. 15 Temmuz Şehit ve Gazile..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor 05:04

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor

‘Dünya İntiharı önleme günü’ vesilesiyle Sakarya'da yapılan toplantıda konuşan Psikiyatrist Barış Işıloğlu, Diyanet İşleri Başkanlığının intiharları önleme konusunda vereceği fetvalarla dini yönden olumsuzlularını anlatm..

Türk ve Azerbaycan Orduları Birlikte Gövde Gösterisi Yaptı 01:08

Türk ve Azerbaycan Orduları Birlikte Gövde Gösterisi Yaptı

Türkiye ve Azerbaycan'ın ortak askeri tatbikatları devam ediyor. Tatbikat alanına toplanan tanklar, zırhlı araç ve komandolar adeta gövde gösterisi yaptı...

Putin- Türkiye ile Karabağ'da Farklı Düşünüyoruz 01:20

Putin- Türkiye ile Karabağ'da Farklı Düşünüyoruz

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dağlık Karabağ konusunda Türkiye ile farklı düşüncelerde olduklarını, öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert mizacına rağmen esnek ve güvenilir bir ortak olduğunu dile getirdi...

Bakan Çavuşoğlu- -Bu Azerbaycan için büyük bir başarıdır- 05:07

Bakan Çavuşoğlu- -Bu Azerbaycan için büyük bir başarıdır-

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kırgızistan Dışişleri Bakanı Ruslan Kazakbaev ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycan'ın yanında olacağız. Bu, Azerbaycan için büyük bir başarıdır, zaferdir. ..

Gamze Ökten - Gecenin Üçünde (Seyhan Demirci Remix) 03:08

Gamze Ökten - Gecenin Üçünde (Seyhan Demirci Remix)

Gecenin Üçünde Dedim ona Suratıma öyle derin bakma Çık yoluma gel yanıma Nedir bu mana Bu nasıl bir mana Nedir bu mana Ne desem ona Bir nokta kara süremem ona Vuruldum, kaderime ortak yaz onu bana O nasıl bir bakıştır..

Sahil Güvenlik - Baywatch Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:56:27

Sahil Güvenlik - Baywatch Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dizi tarihinde 1990'lı yıllara damgasını vurmuş sahil güvenlik dizisi 2017 yılında beyazperdede izleyicilerle buluştu. Mitch Buchannon'un cankurtaran olarak sahilde çalıştığı sırada yanına yeni bir ortak gelmesi sonucund..