#Ortodoks hristiyanlar günahlarından arınmak İçin soğuk havada buzlu suya girdi

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 01:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 3 adet pırasa 1 adet havuç 1 adet kuru soğan 1 adet domates 1 avuç tel şehriye 3 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta sarısı 1 yemek kaşığı un 1, 5 litre su 1 yemek kaşığı sıvı ya..

 Hızlı Tantuni 05:58

Hızlı Tantuni

300 gr bonfile 2 adet lavaş 1 adet kapya biber 2 adet köy biberi 1 adet havuç 2 fındık büyüklüğünde zencefil 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı isot 4 adet tane karanfil 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı ..

Kasamam - Dönüşemem Yağmura 03:37

Kasamam - Dönüşemem Yağmura

Dönüşemem Yağmura şarkı sözleri ile Bahar'ın ilk dokunuşunda doğaya Ben bulut olsam sen gökyüzü Toprak hasret kalır inan suya Ayrılamam senden dönüşemem yağmura Senden öncemi düşünüyorum Senden sonrası için kor..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı 00:51

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Rusya'da Bikini İle Kayak Yapmak 05:59

Rusya'da Bikini İle Kayak Yapmak

Karlı havada kayak yapılmasında şaşırılacak bir şey yok fakat karlı havada bikini ile kayak yapmak gerçekten çok çılgınca. Festival adı altında bir araya gelen çılgın rusları hep birlikte izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu 00:44

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sosyal medyada “Kahraman Mehmetçik” isimli video yayınladı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kahraman Mehmetçik” isimli video, TSK’nın sosyal medya kanalından yayınlandı. Video..

Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan 00:51

Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya temsilcisi Schalke 04'e 3-2 mağlup oldukları maçta savunmada çok hata yaptıklarını söyledi. Güneş, Zhuhai Sports Center'da oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına..

  • OFSAYT tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wingsuit Flying Sporu 01:28

Wingsuit Flying Sporu

İnsanlar var olduklarından beri, bazı şeylere oldukça meraklı ve de ilgili olarak yaklaşmışlardır. Uçmak da, insanların geçmişten günümüze kadar gelinen süreç içerisinde tarihin her döneminde ilgi duyulan ve bu yönde çal..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu 05:37

Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu

Kırıkkale’de ilkokul öğrencileri 'Hababam Sınıfı' filminde olduğu gibi derslerini okul bahçesinde kurulan sıralarda yapıyor. Türk sinemasının başyapıtlarından Hababam Sınıfı'nın unutulmaz sahnesi, korona virüs nedeniyle ..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Yaşpasta Tarifi 10:01

Yaşpasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 paket vanilya Yarim paket kabartmatozu 1 su bardagindan iki parmak eksik seker(150gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(120gr) 2 yemek kasigi kak..

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi 07:08

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi

malzemeler pandispanyası için gerekenler 5 tane odasında yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un Yarım çay bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması için gerekenler 1 paket toz krem şanti 2 paket 400 g..

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi 12:56

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi

Pastamızın pandispanyası için gerekecek malzemeler 5 tane oda ısısında yumurta (Eğer yumurtalarınız büyükse dört tane de kullanabilirsiniz) bir çimdik tuz 1 paket kabartma tozu 2 yemek kasigi siviyag 1 çay bardağı mi..

 Limonlu Sosu ile Porsiyonluk Cheesecake Nasıl Yapılır 10:21

Limonlu Sosu ile Porsiyonluk Cheesecake Nasıl Yapılır

1 buçuk paket yulaflı bisküvi 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı Kreması için gerekenler : 2 paket labne peyniri (toplam 350gr.) 2 tane yumurta Yarım su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 tane limon kabuğu rendesi Yarım limo..

Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Süt Dilimi  Tarifi 09:42

Süt Dilimi Tarifi

Malzemeler Tartiniz varsa onu kullanin ama ben yinede ölctüm bardakla) Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 80 gr seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 1 cimdik tuz 1 tane vanilya 100 gr un(1 su bardagind..

Tulumba Tatlısı Tarifi 12:36

Tulumba Tatlısı Tarifi

2 tane yumurta oda isisinda Yarim su bardagi süt oda isisinda Yarim su bardagi yogurt oda isisinda Yarim su bardagi siviyagYarim su bardagi irmik Yarim cay bardagi misir yada bugday nisastasi 1 cay kasigi tuz 1 tane v..

Kahveli Parfe Tarifi ( 10 dakikanızı alır, tam bir acil durum pastası) 01:43

Kahveli Parfe Tarifi ( 10 dakikanızı alır, tam bir acil durum pastası)

Kahveli Parfe Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1,5 su bardağı soğuk süt 1,5 tatlı kaşığı granül kahve 2 paket krem şanti 1 çay bardağı damla çikolata 1 çay bardağı fındık 200 gram petibör bisküvi Üzeri için; Çikolata Ha..

Limonlu Ice Tea Tarifi 02:07

Limonlu Ice Tea Tarifi

2 adet Limon, 1 su bardağı çay demi, 1/2 su bardağı şeker, 2 lt su. ****************** Yaz ayları gelince sıcak içeceklerden soğuklara doğru bir geçiş olur. Benim en çok sevdiğim yazlık içecekler limonata ve limonlu I..

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi  Sultan Lokumu 06:55

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi Sult

1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr tereyağ üzeri için 1 poşet kremşansi 1 su bardağı soğuk süt Tabanına serpmek için hindistan cevi..

Yüksek Bir Noktadan Gemideki Havuza Atlayış Yapan Çılgın Kadın 00:15

Yüksek Bir Noktadan Gemideki Havuza Atlayış Yapan Çılgın Kadın

Gemi içerisinde bulunan havuza belirli bir yükseklikten atlayıp, havada estetik hareketler yaptıktan sonra suya dimdik giren güzelin kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2018 - 9. Bölüm - Hilmi Cem Adeta Kanatlanıp Uçtu Atışlarda Büyük Heyecan 02:01

Survivor 2018 - 9. Bölüm - Hilmi Cem Adeta Kanatlanıp Uçtu Atışlarda B

Ödül oyununda All Star takımından Hilmi Cem ile Gönüllüler takımından Anıl karşı karşıya... Hilmi Cem suya atlarken adeta havada uçtu, atışlarda büyük heyecan yaşandı...

  • BETA tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Yetenekli İnsanların Kartondan Kullanabilir Tekne Yapması 18:37

Yetenekli İnsanların Kartondan Kullanabilir Tekne Yapması

Harry Dwyer ve ekibi kartondan muhteşem bir tekne inşa ederek suya indirmiş. Suya inen tekneyi gayet sağlam ve çalışır şekilde görüyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahibinin Yüzmesini İstemeyen Köpek 00:20

Sahibinin Yüzmesini İstemeyen Köpek

Sahibinin suya girmesinden korkan köpek suya girmesin diye elinden geleni yapıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev Balon İçinde Denize Girmek 20:21

Dev Balon İçinde Denize Girmek

Ben Enes Batur , Dev balon içinde yaşamak videomdan sonra dev balon içinde suya veya göle veya deniz e girersek ne olur onu denedik çok eğlenceli ama zor tehlikeli bir deneyim oldu dev balon içinde suya girmek , güzel ve..

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 6 yıl önce