#Ortodoks hristiyanlar günahlarından arınmak İçin soğuk havada buzlu suya girdi

Antalya'da deredeki balık ölümlerinde kimyasal madde ihtimali 06:28

Antalya'da deredeki balık ölümlerinde kimyasal madde ihtimali

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Sarısu Deresi’ndeki balık ölümlerinin suya kimyasal karışması sonucu gerçekleşmiş olabileceğini söyledi...

2 el araç fiyatları cep yakıyor 02:33

2 el araç fiyatları cep yakıyor

DÖVİZ İNDİ, 2. EL ARAÇ FİYATLARI DA İNER HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ. ÜSTELİK UZMANLARDAN FİYATLAR DAHA DA YÜKSELEBİLİR UYARISI GELDİ. SIFIR ARAÇ PİYASASINDA İSE DURUM TAM TERSİ, DÖVİZDEKİ DÜŞÜŞ İNDİRİM KAMPAYANLARINI BERABERİ..

Suların kalitesini yok eden istilacı balıklar Eskişehir’de görüldü 04:05

Suların kalitesini yok eden istilacı balıklar Eskişehir’de görüldü

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bulunan bir akarsuda görülen iki istilacı balık türü hakkında konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Emiroğlu, balık türlerinin doğal türlere v..

Drift Yaparken Sulara Gömülen Araba 00:15

Drift Yaparken Sulara Gömülen Araba

Buz tutan göl üzerinde amatörce araba tanıtımı yapmak isteyen gençlerden biri çekim esnasında drift yaparken buzun kırılması ile araba ile suya gömülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Derede can pazarı! 2 kişiden biri hayatını kaybetti, biri yaralı olarak kurtarıldı 02:15

Derede can pazarı! 2 kişiden biri hayatını kaybetti, biri yaralı olara

Giresun merkeze bağlı Duroğlu beldesinde bugün Aksu Deresinin bölgedeki HES kapaklarının açılması ile debisinin yükselmesi sonucu suya kapılan 2 işçiden biri öldü, diğeri hastanede tedavi altına alındı...

Kazazedeye sigorta şoku! 01:53

Kazazedeye sigorta şoku!

OTOMOBİLİNİ SİGORTALATANLAR DİKKAT! EN KAPSAMLI PAKETİ SEÇİP ARACINA KASKO YAPTIRAN ADAM, KAZA SONRASI BİR KURUŞ ALAMADI... 90 BİN LİRALIK ZARAR YÜZÜNDEN EVLİLİK PLANI BİLE SUYA DÜŞTÜ.....

Çamurlu Göle Düşen Kızın Dramı 00:59

Çamurlu Göle Düşen Kızın Dramı

Suyu çokta temiz olmayan ölün iskelesinde oturan kızlardan biri ayağa kalkınca dengesini kaybedip suya düşmüş. Kızın çamurdan arınması pek kolay olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kaygan Köprü Mağduru Olan Genç 00:38

Kaygan Köprü Mağduru Olan Genç

Tahta köprüden karşıya geçmek isteyen genç ayakkabılarını ıslanmasın diye çıkarmış ancak ayağının kayıp suya düşeceğini hesaba katmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sel gitti, çamur kaldı 02:13

Sel gitti, çamur kaldı

GENÇ KARI KOCA BİR ANDA DİZİNE KADAR SUYA BATTI. NE YAPSALAR OLMADI. ONLAR DA YAKINLARINI ARADI... HELALLİK ALDI. TAM UMUTLARININ TÜKENDİĞİ ANDA BİR İP İKİSİNİN DE HAYATINI KURTARDI. SELİN VURDUĞU ARTVİN'DEN GELEN GÖRÜNT..

Göle dönen caddede yaşam savaşı 02:07

Göle dönen caddede yaşam savaşı

ARTVİN ARHAVİ'DE GEÇEN HAFTA YAŞANAN SEL FELAKETİNİN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI. GÖLE DÖNEN CADDEDE NEREDEYSE GIRTLAĞINA KADAR SUYA BATAN BİR ESNAFI BİR GENÇ BOTLA YANAŞIP KURTARIYOR. İŞTE O ANLAR.....

Düdüklü tencere bomba gibi patladı! 01:43

Düdüklü tencere bomba gibi patladı!

Erzurum'un Pasinler ilçesinde düdüklü tenceresi patlayan Münevver Samancı (46) yaralandı. Büyük şok yaşadığını belirten Samancı, Yüzümü ve gözlerimi suya sokmasaydım, gözlerimi kaybetmiştim dedi...

Arkadaşını Havuza İterken Telefonu Hesaba Katmadı 00:15

Arkadaşını Havuza İterken Telefonu Hesaba Katmadı

Havuz kenarındaki arkadaşını suya düşürmek isteyen genç kız amacına ulaşmış. Ancak arkadaşının elinde cep telefonu olduğunu sonradan fark etmiş. Artık iş işten geçmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Başkent sele teslim! 01:23

Başkent sele teslim!

BAŞKENT'TE ANİDEN BASTIRAN SAĞANAK ŞİDDETİNİ ARTIRDI; SOKAKLAR, CADDELER GÖLE DÖNDÜ. ANKARA'NIN BELİRLİ BÖLGELERİ ADETA AFETİN KIYISINA GELİRKEN, SUYA GÖMÜLEN ARAÇLARINDA MAHSUR KALANLAR İŞ MAKİNESİYLE KURTARILDI...

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:40

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenler göğü deler mi? Bir menekşe ..

Koma Se Bıra - Altın Yüzüğüm Kırıldı 02:52

Koma Se Bıra - Altın Yüzüğüm Kırıldı

ŞARKI SÖZLERİ Altın Yüzüğüm Kırıldı (Hey) Suya Düştü Su Duruldu (Hey) Dediler Yarin Geliyor (Hey) İnce Bellerim Kırıldı Tel Tel Tellerine Kurban Olam Dillerine Vay Atımın Da Nalı Yoktur (Hey) Üzerinde Çulu Yoktur (Hey)..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 2.838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşık Veysel - Keklik Idim Vurdular 02:41

Aşık Veysel - Keklik Idim Vurdular

Aşık Veysel - Keklik Idim Vurdular Isdeginiz turku varsa bana soyleyin bulmaya çalisirim Keklik idim vurdular Kanadımı kırdılar Daha ben ne idim ki Anamdan ayırdılar Gel gel yanıma keklik Kastın canıma keklik Al kına..

Resul Dindar - Kendine İyi Bak 03:14

Resul Dindar - Kendine İyi Bak

Kendine iyi bak... Yanyana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak var ya, Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenleri göğü d..

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı 00:35

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı

Norveç‘te karaya vuran bir balinanın midesinden 30 plastik torba çıktı. Otopsi işlemlerini yapan uzmanlar balinanın bağırsaklarının tamamen boş olduğunu açıkladı. Balinayı suya koyarak hayata döndürme çalışmaları başar..

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru 03:39

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru

Dünya dalış rekortmeni milli sporcu Derya Can, buzla kaplı gölde 120 metrelik yatay dalışla yeni bir dünya rekoru kırdı. Avusturya'nın Weissensee kentinde 35 santimetre kalınlığındaki buzla kaplı Weissensee Gölü'nde reko..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Resul Dindar feat Menekşe Çelik - Ah Buğdayım 06:07

Resul Dindar feat Menekşe Çelik - Ah Buğdayım

Resul Dindar ve Menekşe Çelik’in “Karadeniz’e Kalan 3” isimli albüm çalışmasında seslendirmiş oldukları “Ah buğdayım” isimli şarkısını dinleyebilir ve “Ah Buğdayım” şarkısının sözlerini okuyabilirsiniz. Resul Dindar & Me..

  • Candy tarafından
  • 1.750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuat Saka - Hamsiye 03:41

Fuat Saka - Hamsiye

Kaptan dedi uşaklar Cıkayiriz hamsiye Yalandı ki felekler Kaysin takalar suya Toplayın kalamari Gidelum siya siya Yoroz açıklarında Edelum baştan viya Kaptan dedi uşaklar Yavaş salın ağlari Suyun gelinleridur..

 İbrahim Sadri  Adın Batsın 04:28

İbrahim Sadri Adın Batsın

yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm asıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri ..

  • Candy tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü  Kaybolan Aşk 05:43

Güllü Kaybolan Aşk

uğrunda yanmadımmı ağlamadımmı senin mechul bir gemi gibi sonsuza demir aldın esrarlı bir dünyaya gittin dönmedin sen gittin ardından ben nasıl nasılda yandım bir sevdasız limana sığındı bak deli gönlüm yeleke..

Marshmallow Barları Tarifi 03:27

Marshmallow Barları Tarifi

Malzemeler : 2 su bardağı küçük marshmallow 250 gr (1,5 su bardağı) bitter çikolata 50 gr (1,5 yemek kaşığı) tereyağı 150 gr (3 yemek kaşığı) fıstık ezmesi 1 su bardağı pirinç fıstık Hazırlanışı : Çikolata ve fıstık ez..

Bazlama Tarifi 09:30

Bazlama Tarifi

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 dolu tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz *bahsi geçen kavanoz 660 ml lik. 350 gr mayalama sıcaklığındaki, yani elinizi batırdığınızda bir..

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..

 Evde Hızlı ve Ucuz Tantuni Yapmak 09:30

Evde Hızlı ve Ucuz Tantuni Yapmak

400 gr dana bonfile 4 adet lavaş 6 adet çeri domates 1,5 tatlı kaşığı isot 1 tatlı kaşığı sumak 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber Yarım su bardağı su 10 dal maydanoz Yarım beyaz soğan 2 çor..