#Ortodoks hristiyanlar günahlarından arınmak İçin soğuk havada buzlu suya girdi

'Askıda yemek var' 02:40

'Askıda yemek var'

BİR YEMEK ŞİRKETİ İLE EVSİZLERE DESTEK VEREN BİR DERNEK GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ... TAM DA BU SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE, İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN 'ASKIDA YEMEK' PROJESİ BAŞLATTI... ŞİMDİ GELİN ONLARA KONUK OLALIM... MUTFAK AŞAMASI..

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri 00:58

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri

Japonya'da Fukuşima açıklarında 7.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılırken, nükleer santrallerdeki faaliyetler durduruldu. Japonya'nın kuzeydoğu sahilindeki Fukuşima kenti açıklar..

  • Cowboy tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 10:49

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Manchester City önce öldü, sonra dirildi, Monaco'yu fena devirdi!: 5-3 Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Etihad'da nefesler kesildi. Maç boyu gol sağanağının dinmediği karşılaşmanın galibi, 5-3 ile Manchester City..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Kapalak Kızıyla Bir Gece Paranormal Olaylar 40:07

Kapalak Kızıyla Bir Gece Paranormal Olaylar

Daha önce başımıza gelen ilk paranormal olayın yaşandığı okula tekrar dönüyoruz.Fakat bu sefer işler çok farklı.Her yer karlar ile kaplanmış durumda ve hava -8 derecede.Etrafta yaşayan hiç bir insan olmadığı için ölsek d..

  • ZULMA tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Casuslar Köprüsü Film İzle 2:21:19

Casuslar Köprüsü Film İzle

CASUSLAR KÖPRÜSÜ – BRİDGE OF SPİES TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Soğuk savaş dönemlerinde Amerikalı bir pilot Sovyetler’de tutsak olmuştur. Bu pilotu kurtarabilmek için Amerikalı bir avukat CIA tarafınca görevlendirilecektir. Görev..

  • Tv Series tarafından
  • 6.771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Ve Almanlar Hakkında İlginç Bilgiler 03:10

Almanya Ve Almanlar Hakkında İlginç Bilgiler

Bu videoda Almanya ve Almanlar hakkında birbirinden şaşırtıcı bilgiler derledik. Almanlar açık pencerelerden gelen hava akımının hastalığa yol açmasından çok korkuyor. Bunu Türkler’deki açık pencerelerin “cereyan yapması..

  • JET TV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 İzle 1:29:34

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 İzle

Yapım: 2017 - ABD IMDB Puanı: 7.8 Yönetmen: Pierre Coffin , Chris Renaud , Kyle Balda ve Eric Guillon Gru, Balthazar Bratt ile yaptığı mücadelenin ardından suç dünyasından uzaklaşmaya, huzurlu bir hayat sürmeye karar ver..

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Hakan Peker  Efsane 04:40

Hakan Peker Efsane

Odam şimdi sensiz soğuk ve karanlık Yıldızlar sanki sönmüş,ay bize küsmüş Aklımdan çıkmıyor hiç o güzel sesin Bir görmek için seni neler vermezdim Bir efsaneydi,efsaneydi senle beraber olmak Gözlerinde buluşup elle..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Pudingli Islak Kek Tarifi 06:34

Pudingli Islak Kek Tarifi

Pudingli Islak Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane Yumurta 1 Buçuk su bardağı şeker 1 Su bardağı süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 3 Yemek kaşığı kakao 2 Buçuk su bardağı un 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma t..

Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..

Aşure Tarifi 11:24

Aşure Tarifi

MALZEMELER 1 bucuk su bardagi buğday 1 cay bardagi nohut, kuru fasulye, sari kuru üzümden. 2 yemek kasigi pirinc 15 tane kuru kayisi 10 tane kuru incir Cay kasiginin ucuyla tuz 1 su bardagi tuzsuz badem 1 tane portakal k..

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatay Usulu Kısır Tarifi 05:18

Hatay Usulu Kısır Tarifi

2 su bardagi ince kisirlik bulgur 2 yemek kasigi domates salcasi 1 yemek kasigi biber salcasi 1 cay bardagi zeytinyagi Yarim cay bardagi nareksisi 1 cay kasigi kimyon Arzu ederseniz 1 cay kasigi reyhan Maydonoz taze nan..

Çikolatalı Tart Kek Tarifi 09:54

Çikolatalı Tart Kek Tarifi

Malzemeler 2 tane yumurta Yarim su bardagi süt Yarim su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 1 bucuk su bardagi un 2 yemek kasigi kakao(eger sade yaparsaniz kakao yerine un ilave ..

Pekmezli Un Helvası Tarifi 05:42

Pekmezli Un Helvası Tarifi

2 su bardağı dolusu un 125 gr. Tereyağı 1 çay bardağı sıvıyağ Şerbeti için gerekenler : 2 buçuk su bardağı su (soğuk su kullanın) 1 buçuk su bardağı şeker(cok tatli sevmiyorsaniz sekeri azaltabilirsiniz) Yarım su bard..

Çikolatalı Kirazlı Güllaç 08:46

Çikolatalı Kirazlı Güllaç

3 litre süt 650 gr toz şeker- 3 bardak 4 çorba kaşığı Hindistan cevizi 160 gram sütlü çikolata-2 paket kare çikolata 4 tepeleme çorba kaşığı kakao 200 gr boziç 500 gr kiraz 12 yaprak güllaç 3 litre süte, 650 gr toz şe..

Kalburabastı Tatlısı Tarifi 02:33

Kalburabastı Tatlısı Tarifi

Malzemeler 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı irmik yarım paket (125) g tereyağı veya margarin 1. 5 çay kaşığı karbonat 3. 5 su bardağı un (yaklaşık) Şerbeti için; 2. 5 su bard..

Limonata Tarifi 02:14

Limonata Tarifi

Gelelim limonata için gereken malzemelere 3-4 adet limon 7-8 yemek kaşığı şeker 1,5 litre su Hazırlanışı; 1.4 adet limonun kabuğu rendenin ince tarafı ile rendelenir. 2.Limon kabukları derince bir kaba alınır. 3.7-8 yem..

Patates Püresi Tarifi 08:06

Patates Püresi Tarifi

4 adet patates 4 çorba kaşığı krema 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber · 4 adet patatesi eşit boylarda kabaca doğrayıp soğuk su dolu bir tencereye koyun. Patates büyükse dörde küçükse ikiy..