#Ortodoks hristiyanlar günahlarından arınmak İçin soğuk havada buzlu suya girdi

Sultangazi’de yol verme kavgasında 17 yaşında bir genç vuruldu 03:19

Sultangazi’de yol verme kavgasında 17 yaşında bir genç vuruldu

İstanbul Sultangazi’de emniyet görevlisi bir bekçi, başka bir aracın sürücüsüyle yol verme tartışmasına girdi. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine 17 yaşındaki Enes Seydanoğlu bacağından vuruldu. Polis, Seydano..

''Helal süt emmiş'' 01:22

''Helal süt emmiş''

BİNLERCE LİRA BORCU OLAN BİR ADAM ONLARI ÖDEMEK İÇİN YİNE BORCA GİRDİ. BİR YAKININDAN ALDIĞI ALTINLARI KUYUMCUDA BOZDURDU. YAKLAŞIK 11 BİN LİRA FAZLA ÖDEME YAPILDIĞINI ANLAYINCA HİÇ DÜŞÜNMEDEN GEREĞİNİ YAPTI...

Sitede kumru seferberliği 01:12

Sitede kumru seferberliği

ANTALYA'DA BİR SİTEDE CAMLA PANJUR ARASINA SIKIŞAN YAVRU KUMRU İÇİN KOMŞULAR SEFERBER OLDU. ONLAR KUŞU KURTARAMAYINCA DEVREYE İTFAİYE EKİBİ GİRDİ...

Balonda nikah kıydılar 01:10

Balonda nikah kıydılar

GÜLTEN KARA - İBRAHİM KORKMAZ ÇİFTİ NİKAHLARI İÇİN BÜYÜLÜ BİR ADRES SEÇTİ. GENÇ ÇİFT BALONA BİNDİ, DÜNYAEVİNE GÖKYÜZÜNDEN GİRDİ. O ANLAR SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA KAPADOKYA'DAN GÖNDERİLDİ...

Denizden ceza çıktı 01:26

Denizden ceza çıktı

DENİZDEKİ TURİSTLERİ GÖRDÜ, HEVES EDİP O DA GİRDİ, AMA POLİSE YAKALANINCA NE KADAR DİL DÖKSE DE CEZADAN KAÇAMADI. BURSA'DA İSE BAZI KADINLAR TAM KAPANMA YASAKLARINI HALI YIKAMAK İÇİN DELDİ...

YKS maratonu koşuyla başladı! 04:32

YKS maratonu koşuyla başladı!

Kütahya'da Ecem Taşdemir’e destek olmak isteyen babası, annesi ve halası Yükseköğretim Kurumlar Sınavı’na (YKS) girdi. Aynı okulun farklı sınıflarında sınava girdiklerini ifade eden baba İbrahim Taşdemir, “Kızıma destek ..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

1 Saat Uyusun da Büyüsün Ninni - Sevda Şengüler _ Bizim Ninniler 1:00:00

1 Saat Uyusun da Büyüsün Ninni - Sevda Şengüler _ Bizim Ninniler

Uyusun da Büyüsün Ninni Sözleri: Dandını dandını dastana Danalar girmiş bostana Kov bostancı danayı Yemesin lahanayı Eee Eee eee eee huu huu huu huu Uyusun da büyüsün ninni Tıpış tıpış yürüsün ninni E bebeğim e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak hakaretler! 01:25

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak h

Sosyal medyadaki siyasi yorumları nedeniyle sık sık eleştiri oklarını üzerinde toplayan modacı Barbaros Şansal bu kez yayınladığı bir video ile gündemde. Reina'daki terör saldırısından dakikalar önce bir video kaydı yay..

  • PengoTV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esra Erol Beyazıt Öztürk Evlendirme Skeci (Beyaz Show - 13 Ocak 2017) 03:33

Esra Erol Beyazıt Öztürk Evlendirme Skeci (Beyaz Show - 13 Ocak 2017)

Beyaz Show son bölümde Esra Erol Beyazı evlendirme skeci ekrana kitledi. Beyaz Show 13 Ocak tarihinde yayınlanan bölümde Esra Erol Beyazı evlendirmek için binlerce şekle girdi. İşte Esra Erol evlendirme skeci. Bu akşam ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Erdoğan'a Köşk Girişinde Yaş Günü Sürprizi 03:26

Erdoğan'a Köşk Girişinde Yaş Günü Sürprizi

Aracından inerek gençlerin yanına gelen Erdoğan da onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile yapacağı görüşme için Mabeyn Köşküne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AK P..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Kerimcan Durmazdan EFSANE Bahar Candan Taklidi! 22:27

Kerimcan Durmazdan EFSANE Bahar Candan Taklidi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Simay Tokatlı, Deniz Serkanova'nın yarışmayı ciddiye almadığını çünkü elbiseleri geri vermek için hiç bir tadilat yaptırmadığını söyledi. Kemal ..

  • ANKA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kardemir Karabükspor   Beşiktaş Maçı Özeti 04:22

Kardemir Karabükspor Beşiktaş Maçı Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında Karabükspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kara Kartal, milli ara dönüşü çıktığı Karabük deplasmanında, Tosic'in kırmızı kart görmesi ve Oğuzhan'ın penaltı kaçırmasıyla zor..

Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak! 01:19

Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak!

Manisa’da düzenlenen karate turnuvasında antrenör Dinçer Güngör, kendisi gibi antrenörlük yapan ve turnuvada rakip olduğu kız arkadaşı Özlem Akkoyun’a minderde sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. 15 Temmuz Şehit ve Gazile..

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada 01:05

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde inşaat yapı malzemeleri satan bir dükkandan malzeme çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı. 7 Eylül Perşembe günü saat 20.00 sıralarında Akyazı ilçesi Ada Caddesi Cumhuriyet Mahallesi'nd..

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

TSK Tatbikat Gereği Kritik  Tesisleri Ele Geçirdi 01:32

TSK Tatbikat Gereği Kritik Tesisleri Ele Geçirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Şırnak'ın Silopi İlçesi ile Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki TIR parkı karşısında 18 Eylül'de başlattığı tatbikat devam ediyor. Askerler bugünkü tatbikatta, temsili kritik düşman tesisl..

Injustice 2 Introducing Hellboy PS4 Trailer 02:00

Injustice 2 Introducing Hellboy PS4 Trailer

Hellboy joins the roster of Injustice 2 for players who have Early Access! As a member of the Bureau for Paranormal Research and Defense, Hellboy has defended the world from fiends, witches, demons, and more than a few..

  • BETA tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DOOM VFR Gameplay Demo PS Underground 05:12

DOOM VFR Gameplay Demo PS Underground

Doom has shotgunned it's way into virtual reality with DOOM VFR for PS VR, featuring a new gameplay mechanics and a totally new campaign. Watch us grab our move controllers and telefrag us some demos in the latest episod..

  • BETA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tess 1979 Film İzle 2:51:14

Tess 1979 Film İzle

Martin Thomas Hardy'nin Tess of the D'Urbervilles romanından Roman Polanski tarafından sinemaya uyarlanan filmde, Tess fakir bir köylü kızıdır. Babası tarafından kendilerine de zenginliklerinden pay çıkarılması için uz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum 02:56

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum

Demet Akalın, yeni yılı Kalamış’ta bulunan Wyndham Grand otelde karşıladı. Sahne öncesi, eşi Okan Kurt ve kızı Hira’yla birlikte kameraların karşısına geçen Akalın, “Artık polemiklerin içinde olmak istemiyorum.” sözleriy..

  • BETA tarafından
  • 502 görüntüleme
  • 7 yıl önce
John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:13

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

John Cena Jr (23 Nisan 1977), Amerikalı profesyonel güreşçi, rapçi, aktör ve gerçek televizyon süperstarlarının gösteri sunucusudur. SmackDown markasında yaptığı WWE ile anlaşma imzaladı. Cena 1999 yılında Ultimate Pro W..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen, Seren Serengil'i Hapse Attırdı Kutlamayı Yaptı 02:44

Gülben Ergen, Seren Serengil'i Hapse Attırdı Kutlamayı Yaptı

Gülben Ergen’in şikayetçi olarak aile mahkemesi kararıyla Seren Serengil için hapis kararı aldırdığının sabahı başta avukatı olmak üzere 6-7 arkadaşını eve toplayıp “kahvaltılı parti” yapmıştı. Ve Gülben Ergen zaferine b..

  • BETA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce