#Ortodoks hristiyanlar günahlarından arınmak İçin soğuk havada buzlu suya girdi

Kalça Kireçlenmesi Olanlar Günlük Hayatlarında Nelere Dikkat Etmeli 00:47

Kalça Kireçlenmesi Olanlar Günlük Hayatlarında Nelere Dikkat Etmeli

Kalça kireçlenmesi olan kişiler günlük hayatlarında çok uzun süre ayakta kalmamaya, uzun mesafeler yürümemeye ve eğer kilolularsa kilolarını vermeye dikkat etmeliler. Eklem hareketleri gtitikçe kısıtlanacağı için bu kısı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalça Protezi Ameliyetı Sonrası Yapılan Egzersizler Nelerdir Neden Önemlidir 00:51

Kalça Protezi Ameliyetı Sonrası Yapılan Egzersizler Nelerdir Neden Öne

Kalça protezi yapılan hastaların büyük bir kısmında ameliyat öncesinde kalçada ileri derecede hareket kısıtlılığı mevcuttur. Bu da o bölgedeki kasların gücünü kaybetmesine sebep olur. Ameliyat sonrası fizyoterapistler eş..

  • NABIZ tarafından
  • 1.649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diz Protezi Ameliyetı Sonrası Yapılan Egzersizler Nelerdir Neden Önemlidir 00:51

Diz Protezi Ameliyetı Sonrası Yapılan Egzersizler Nelerdir Neden Öneml

Diz protezi sonrasında diz ekleminin hareket açıklığının artırılması gerekir. Bunun için fizyoterapistler devreye girer. Bacak kaslarının da güçlenmesi için fizyoterapist hastaya egzersizler tarif eder ve hastalar bu har..

  • NABIZ tarafından
  • 2.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağız İçi Kaynaklı Ağız Kokularında Tedavi Yöntemleri Nelerdir 01:15

Ağız İçi Kaynaklı Ağız Kokularında Tedavi Yöntemleri Nelerdir

Ağız içi kaynaklı ağız kokularının önlenmesi için ağız hijyenine dikkat edilmesi gerekir. Dişlerin her bir yüzeyinin fırçalanması, dil sırtının fırçalanması, ağız içinde bulunan enfeksiyon kaynağı olma ihtimali taşıyan d..

  • NABIZ tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Porselen İnlay Ve Onlay Dolguların Avantajları Nelerdir 01:13

Porselen İnlay Ve Onlay Dolguların Avantajları Nelerdir

Porselen inlay ve onlay dolgular kompozit materyaller olmadıkları için renk değişikliğine uğramıyorlar. O yüzden daha estetik bir görünüm sunuyorlar. Porselen dolgular, kompozit dolgulara göre daha konforlu. Porselen dol..

  • NABIZ tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublaj Fragmanı 01:44

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublaj Fragmanı

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Ant-Man ve Wasp Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:45

Ant-Man ve Wasp Türkçe Altyazılı Fragmanı

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Cheesecake'li Kek Tarifi 08:33

Cheesecake'li Kek Tarifi

Malzemeler: Kek için: 2 adet Yumurta 1/2 su bardağı Şeker 1 su bardağı Süt 2 yemek kaşığı Luna Margarin 1,5 su bardağı Un 1 paket Hamur Kabartma Tozu Vanilya Özütü 2 yemek kaşığı Kakao Cheesecake İçin: 500 gr Labne 3 a..

İngiliz Keki (Lamington) Nasıl Yapılır 07:30

İngiliz Keki (Lamington) Nasıl Yapılır

İngiliz Kek için Malzemeler: 1 su bardağı Un 1/2 su bardağı Süt 1/2 su bardağı Şeker 1 paket Kabartma Tozu 2 adet Yumurta 3 yemek kaşığı Luna Sos için: 1 su bardağı Süt 1 yemek kaşığı Kakao 2 yemek kaşığı Şeker Hindistan..

Çikolatalı Muzlu Toplar 00:37

Çikolatalı Muzlu Toplar

Malzemeler; 2 paket sade bisküvi 3 adet muz 1 adet elma rendesi 1 yemek kaşığı erimiş tereyağı fındık kırağı Ganaj İçin; Krema Çikolata 1 yemek kaşığı fındık kreması Üzeri İçin; Antep fıstığı..

Patatesli Rulo Börek Tarifi 03:07

Patatesli Rulo Börek Tarifi

Malzemeler 3 adet yufka Sos için: 1 su bardağı su 1 su bardağı süt 1 yumurta yarım su bardağı sıvı yağ tuz Harcı için: 4 adet patates 1 küçük soğan 1 kase lor ve kaşar rendesi Pulbiber, karabiber, maydanoz,tuz..

Portakal Dolgulu Kurabiye Tarifi 02:55

Portakal Dolgulu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 125 gr tereyağı( oda sıcaklığında) 1 adet yumurta 1 çay bardağı pudraşekeri 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 su bardağı nişasta 1 paket kabartma tozu 2 paket vanilya Aldığı kadar un Portakal dolg..

Taşlardan Süs Yapmak 02:16

Taşlardan Süs Yapmak

Taşlarla eviniz için güzel süsler ve aksesuarlar yapmanız için bir video ...

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:02

Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Parisli süper bir polis olan Sylvain Marot, aynı zamanda olağanüstü bir şofördür. Sylvain, eski emniyet müdürü şimdi ise Marsilya Belediye Başkanı olan Gibert tarafından, güçlü Ferrarilerle büyük bir soygun düzenleyen İt..

Revani Tatlısı Tarifi 01:51

Revani Tatlısı Tarifi

Malzemeler; Kek için; 3 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı irmik 1 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 çay bardağı sıvı yağ Şerbet için; 3 su bardağı su 3 su bardağı seker Yarı..

Hintpare Tarifi 04:56

Hintpare Tarifi

Malzemeler 3 tane yumurta 150 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 cay bardagi irmik 1 cay bardagi pudrasekeri 1 su bardagi hindistancevizi 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu Yaklasik 2 bucuk su barda un(kontrollü ekleyi..

Katmerli Poğaça Tarifi 03:19

Katmerli Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı süt 2 yemek kaşığı toz şeker 1 paket instant maya 1 adet yumurta+ 2 adet yumurta akı (sarıları üzeri için) 1 su bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 5 su bardağı un Aralarına sürmek için;..

Çarpışma Testlerinde En Güvenli 10 Otomobili 14:50

Çarpışma Testlerinde En Güvenli 10 Otomobili

Bu sıralama videosunun bir benzeri henüz dünyada çekilmedi. Çekilme ihtimali de çok zayıf. Çünkü bu sıralama, Euro NCAP çarpışma testlerinin toplam ağırlık puanları üzerinden sadece Mesut Abi'nin yaptığı analizle ortaya ..

  • BETA tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milföylü Yufkalı Börek 02:09

Milföylü Yufkalı Börek

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 40dk Milföylü Yufkalı Börek Yapımı Malzemeler 6 adet büyük kesilmemiş yaprak milföy (resimde görebilirsiniz) 2 adet yufka 1 çay bardağı sıvı yağ 1 şişe maden suyu 2 adet yumurta..

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:48

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Küçük bir Batı Virginia kasabası olan Halloween Mountain Man festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Özenle hazırladıkları korkunç kostümleri ile parti müdavimleri dehşet dolu bir gece için bir araya gelecektir. E..

Trileçe Nasıl Yapılır 06:17

Trileçe Nasıl Yapılır

Sos için: 800 ml Süt 1 paket Krema 1 su bardağı Süt Tozu Kek için: 5 yumurta 1,5 su bardağı şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı vanilya özütü 1 çay kaşığı Limon Kabuğu Rendesi Karamel: 10 yk şeke..

Yürüyen Merdivenlerde Hayvan Dostlarınızı Neden Kucağınıza Almalısınız 00:27

Yürüyen Merdivenlerde Hayvan Dostlarınızı Neden Kucağınıza Almalısınız

Yürüyen merdivenler hayvanlar için tehlike oluşturabiliyor. Bir AVM'de kaydedilen bu görüntülerde bir köpek yürüyen merdivene ayağını sıkıştırırken görülüyor. Hayvan dostlarınızın sağlığı için tehlikeli alanlarda onları ..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rulo Pasta Nasıl Yapılır 14:15

Rulo Pasta Nasıl Yapılır

Kek için 1/2 bardak Kek Unu + Kabı unlamak için bir kaç kaşık 5 adet Yumurta 1 çay kaşğı Vanilya Özütü 1/2 bardak + 2 yemek kaşığı Şeker 4 yemek kaşığı Luna Margarin 2 yemek kaşığı Pudra Şekeri Şurup: 1/2 bardak Kahve ..

Kısırlık Nasıl Anlaşılır Hangi Sıklıkla Görülür 02:03

Kısırlık Nasıl Anlaşılır Hangi Sıklıkla Görülür

Kısırlık araştırması için öncelikle kadının jinekolojik muayenesi ve hormon testleri yapılır. Erkeklerde kısırlık tespiti için sperm testleri yapılır...

  • NABIZ tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekilde götürülmüş gibidir. Bilmedikleri şey ise karanlı..

Papatya Poğaça Tarifi 02:02

Papatya Poğaça Tarifi

malzemeler ; 125 g margarin (oda sıcaklığında yumuşamış) 1/2 su bardağı ılık süt 1 tane yumurta 10 g instant maya ( yada yarım paket yaş maya) 1/2 tatlı kaşığı şeker 1/2 tatlı kaşığı tuz Un (yaklaşık 2-2,5 bardak kadar)..

Gerçekten Var Olan 10 Dev Kadın 10:05

Gerçekten Var Olan 10 Dev Kadın

Çoğu kadın kısa oldukları için şikayet ederken bu kadınlar ise çok uzun oldukları için şikayet ediyorlar izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Nasıl Doğal Maşa Yapıyorum Güzellik Bakım 06:20

Çağla Şikel - Nasıl Doğal Maşa Yapıyorum Güzellik Bakım

Günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz doğal dalgalar için ihtiyacınız olan iki şey var; kalın bir maşa ve saç… Bir tüyo vereyim, saçlarınızı kuruturken geniş bir tarakla düzelterek kurutursanız maşamız daha gü..

 Yeni Yıl Tatlısı 06:33

Yeni Yıl Tatlısı

200 gr yulaf ezmesi 2 avuç iç kabak çekirdeği 2 avuç kuru dut 1 çorba kaşığı tarçın 1 çay kaşığı tuz 2 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı bal Muhallebisi için, 4 çorba kaşığı un 1 büyük bardaktan bir parmak fazla ,280 ..

Cenazeyi Tabuttan Düşüren Yarım Akıllılar 00:37

Cenazeyi Tabuttan Düşüren Yarım Akıllılar

Meksika'da bir helikopter kazasında hayatını kaybeden adam için cenaze töreni düzenlendi. Cenazeyi gömmek için yola çıkan ekip tabutun kapağının açılmasıyla büyük şok yaşadı...

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce