#Ortodoks hristiyanlar günahlarından arınmak İçin soğuk havada buzlu suya girdi

Başbakan Yıldırım: Mesele Memleket Meselesiyse Bir Ali Değil, Bin Ali Feda Olsun 01:33

Başbakan Yıldırım: Mesele Memleket Meselesiyse Bir Ali Değil, Bin Ali

Başbakan Yıldırım, Muhalefet adayları da diyor ki 'biz bu başbakanı anlayamıyoruz, herkes koltuk kapmak için kavga ediyor, bu da koltuğunu bırakmak için kendini parçalıyor'. Mesele memleket meselesiyse bir Ali değil, bi..

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler 02:24

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Gözleme sevenler için kahvaltılık tarifler den hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay ve kısa sürede hazırlanabilen gözlememizin lezzeti de yerinde çıtır çıtır dır. Hazır yufka..

Portakallı Revani Tarifi 03:20

Portakallı Revani Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için nefis bir portakallı revani tarifi videosu hazırladık. Portakalın verdiği nefis aroma ile mis gibi bir tatlı. Portakallı revani nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir merak e..

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi  Meze Tarifleri 03:42

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere nefis bir yumurtalı mercimek köftesi tarifi videosu hazırladık. Evde kısa sürede hazırlayabilirsiniz ve limon ile misafirlerinize servis edebilirsiniz. Gün mezesi için çok güzel bir tarif. Yumur..

Survivor 2018 109. Bölüm Fragmanı 01:23

Survivor 2018 109. Bölüm Fragmanı

Dominik'te yarı final için kıyasıya mücadele! | 109. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018'de yarışmacılar yarı final için mücadeleye çıkıyor. Survivor 2018'in yeni bölümü bu akşam 20:00'de TV8'de.....

Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi 05:41

Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi

Geçen haftalarda paylaştığım şekersiz çilek reçeli çok sevilince Youtube takipçilerim için de anlatmak istedim. Bu arada ay çilek nasıl susuz pişiyor ki diye merak edenlerin de merakı gider diye düşündüm. Şekersiz çilek ..

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri 02:32

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için çok kolay ve pratik bir kuskus salatası tarifi videosunu hazırladık. Yapımı hızlı ve lezzeti yerinde müthiş bir tad. Yemeklerin yanında renkli bir salata olan kuskus salatası nasıl yapılır ve..

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 05:43

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir midye poğaça tarifi videosu hazırladık. Lezzeti de görüntüsü kadar mükemmel içi peynirli bir hamur işi dir. Peynirli midye poğaça nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedi..

Dünya Kupası Maçına Dürbünün İçinde Alkol Sokan Taraftarlar 00:28

Dünya Kupası Maçına Dürbünün İçinde Alkol Sokan Taraftarlar

Rusya'da tüm heyecanı ile devam eden Dünya Kupası'nda taraftarlar trübünlere alkol sokmak için olmadık fikirleri uyguluyorlar. Burdaki taraftarlar da içeri alkol sokabilmek için dürbünden yararlanmışlar..

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüman Ülkede Youtuber Olmak 00:37

Müslüman Ülkede Youtuber Olmak

Ahmet isimli minik YouTuber kardeşimiz YouTube kanalı için çektiği bir video ile gündemde. Ahmet kanalı için hazırladığı bir videoda, Sharon M. Draper'ın İçimdeki Müzik kitabını tanıtmak istedi. Çok da güzel bir videoya ..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler 09:10

El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler

Çiçeği size küçük bir ile tamamlamak için eğlenceli zanaat ve DIY projeleri getiriyor. Eğlenceli ve kolay DIY eğitici koleksiyonumuzun tadını çıkarın! Takip edilmesi kolay, harika bir şekilde düzenlenmiş videolarımız, bu..

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik 08:51

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik

Biliyorum biliyorum hepiniz biliyorsunuz ama ya yeni başlayanlar :) Bu videoyu genç kızlar için çektim. Yeni yeni topuklu ayakkabı giymeye başlayan minnoşlar için. Düğünde ne giyicez? Peki kır düğünüyse? Uzun elbisenin ..

Asena Ermis 100 Kat Siyah Maske 06:04

Asena Ermis 100 Kat Siyah Maske

Herkese merhaba, Bugün eglence amacli 100 Kat challenge icin sivilce,siyah nokta icin olan siyah maskeyi denedim. Alisveris videomda nerden aldigimi bulabilirsiniz. Tuhaf güzellik sirlarini test ettigim videodada ilk ke..

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri 04:13

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri

Tavuk eti ile yapılan kağıt kebabı tarifi videosu etli yemek tarifleri sevenler için nefis bir seçim olabilir. Yapımı da oldukça pratik ve fazla bulaşık çıkmadan hızlıca yapabilirsiniz. Kağıt kebabı nasıl yapılır ve tam..

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri 05:36

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri

Kayseri yağlama tarifi nefis bir lezzet. Kat kat hamur arasında kıymalı harcı ile et ve hamuru bir arada yemek tarifleri sevenler için nefis bir tercih olacaktır. Mutlaka denemelisiniz, yapımı da oldukça kolay dır. Kays..

Duygu ÖzaslanUygun Fiyatlı Ürünlerle Makyaj Pembe Düşler 26:41

Duygu ÖzaslanUygun Fiyatlı Ürünlerle Makyaj Pembe Düşler

Bu videoda uygun fiyatlı ürünleri ilk kez kamera karşısında denedim ve de görüşlerimi paylaştım. Bu tarz videolara devam edeceğim. Kutu kutu uygun fiyatlı ürün bekletiyorum gelecek videolar için. Bu tarz daha fazla video..

Aslı Afşaroğlu Klasik Ceket Nasıl Dİkilir 09:41

Aslı Afşaroğlu Klasik Ceket Nasıl Dİkilir

Bugün sizlerle orta zorlukta bir ceket dikimi paylaşıyorum. Bu dikiş videomun daha anlaşılır olması için çabaladım eğer hala eksiklerim varsa yorumlarda bırakmayı unutmayın :) Ayrıca videoda bahsettiklerim için kutucuğu ..

Çağla Vücut Tipine Göre Bikini & Mayo Seçimi Moda Güzellik 12:40

Çağla Vücut Tipine Göre Bikini & Mayo Seçimi Moda Güzellik

Sevgili kızlar, güzel ülkemin minnoş kadınları. Kendimize göre mayo & bikiniyi nasıl buluyoruz? Sizin için gittim Penti'nin altını üstüne getirdim bir sürü bikini ve mayo seçtim. Bununla yetinmedim sizler için hediyeler ..

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü 02:50

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü

Okul sezonu için istekleriniz doğrultusunda ısı kullanmadan hem orta boy hem uzun boy saçlar için kolay ama değişik bir örgü modeli paylaşmak istesim. Umarım kolayca saçınızda deneyebilirsiniz...

Belgin Uruk Örgülü Ense Topuz’u Örgülü Topuz Modeli 09:37

Belgin Uruk Örgülü Ense Topuz’u Örgülü Topuz Modeli

örgülü topuz modelli ..örgülü topuz modeli yapmayı öğrenmek isteyenler için pratik bir model hazırladım sizler için ....

Muzlu Magnolia Tarifi 02:49

Muzlu Magnolia Tarifi

Muzlu tatlı sevenler için çok kolay bir tatlı tarifi videosu hazırladık. Muzlu magnolia tarifi. Özellikle yaz aylarında hafif ve lezzetli, pratik bir tatlı tarifi için güzel bir seçim olabilir...

Patatesli Kahvaltılık Börek Tarifi 02:59

Patatesli Kahvaltılık Börek Tarifi

Kahvaltılık tarifler için tok tutan ve nefis birşeyler arayanlara patatesli kahvaltılık börek tarifi videosu hazırladık. Yapımı da kolay olan patatesli kahvaltılık tarifi için malzeme listesi de oldukça azdır...

Belgin Uruk Topuz Modeli 05:33

Belgin Uruk Topuz Modeli

Topuz yapmayı öğrenmek isteyen veya kendini geliştirmek isteyenler için detayları göstererek hazırlamış olduğum topuz modeli ,Kanalı ma destek olmak için Abone olmayı videoya beğeni bırakmayı unutmayın iyi seyirler ye..

Tuğçe Ay Çok Abartı Annecim 16:35

Tuğçe Ay Çok Abartı Annecim

Bugünün Makyajı herkesin aa ben yapamam diyip asla yapmadığı ama bi oturuşta kolayca yapabileceği - kimisi için günlük, kimisi için Gece makyajı sayılabilecek bir örnek makyaj. İnanın bende makyaj yapmayı vaoooov s..

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri 03:30

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri

Makarna tarifleri sevenler için nefis bir patatesli makarna tarifi videosu hazırladık. Çok besleyici ve bir o kadar da lezzetli olan patatesli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm ayrıntılarıyla ..

Tuğçe Ay Saçın Seyrekse Bunu Uygula 07:49

Tuğçe Ay Saçın Seyrekse Bunu Uygula

Merhaba, Yine sizin için çok yararlı olabileceğini düşündüğüm bir video hazırladım. Bu video da hazırladığım maske SAÇ GÜRLEŞTİRMEK için inanılmaz etkili, eğer düzenli bir şekilde yapılırsa saçlarınız da ki o gürleşme..

Şule Karaok Bir Klasik Kızıl Kahve Makyaj 08:58

Şule Karaok Bir Klasik Kızıl Kahve Makyaj

Bir klasik! Sadece benim için olduğunu düşünmüyorum. :) Kızıl kahve, hafif dumanlı göz makyajım için iyi seyirler! :*..

Şule Karaok Manikür Rutinim 14:27

Şule Karaok Manikür Rutinim

Uzun zamandır kullandığım ürünler ve yöntemlerle evde kendim yaptığım manikür rutinim için iyi seyirler! :) Aşağıda manikür rutinim için kullandığım tüm ürünler ve bulabildiklerimin linkleri bulunmakta, göz atmayı unutm..

Merdaneyle Dünyanın En Kolay ve Çıtır Baklava Tarifi 10:32

Merdaneyle Dünyanın En Kolay ve Çıtır Baklava Tarifi

2 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 50 Gram eritilmiş tereyağ 1 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı limon suyu 1 paket kabartma tozu 4,5 su bardağı un şerbeti için 5 su bardağı şeker 5 su bardağı..