#Ortodoks hristiyanlar günahlarından arınmak İçin soğuk havada buzlu suya girdi

Canim Kardeşi̇m 77.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Kumbarası 10:36

Canim Kardeşi̇m 77.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Kumbarası

Galip bey kızlarına tasarruf yapmayı öğretmek, paranın ve para harcamanın anlamını öğretmek için kızlarına kumbara alır. Ve onlara harçlıklarından tasarruf etmelerini öğretir. İki kardeş sevdikleri oyuncağı almak için ha..

  • ÇocukTV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü 10:34

Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü

Galip beyin doğum günü gelmiştir. Lale kızları Mine ve Müge ile Galip beye güzel bir doğum günü hediyesi almak için planlar yaparlar. Mine ve Müge babalarına nasıl bir hediye alacakları konusun da kararsız kalırlar. Bu a..

  • ÇocukTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Balon 04:03

Kuzucuk Balon

Kuzucuğun evinde bir sürü uçan balon vardır, pencereden onları gören horoz, eve girer, kuzucuğun uyuduğunu fark edince bir tane balonu alıp çıkar. Son anda bunu fark eden kuzucuk sinirlenir ve onu kovalar. Horoz da gidip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı 00:55

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Kuzucuk Saklambaç 03:02

Kuzucuk Saklambaç

Kuzucuk, Horoz, Leylek ve Köstebek saklambaç oynamak için sayışıyordur. Kuzucuk, Leylek ve Horoz hile yapıp, sonunda Köstebeği ebe yaparlar. Üçlü ondan saklanır, gözleri biraz az gören köstebek arkadaşlarını bulmakta güç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor 01:08

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor Koyu Arsenal taraftarı olduğu bilinen Donald Trump, mart ayında Wenger maskeli balodaki palyaço. Görevden ayrılsın, yeni menajerin maaşını..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Sadece 8 ve 12. Sınıflara Yüz Yüze Kurs Verilebilecek 01:55

Sadece 8 ve 12. Sınıflara Yüz Yüze Kurs Verilebilecek

Devlet ve özel okullarda 8 ve 12'nci sınıflar dışındaki öğrenciler için kurs adı altında yüz yüze eğitim verilemeyecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, diğer sınıflar için kurs veren okullara cezai yaptırım uygulanacağı..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Virüs Şehre 'Göç' Ediyor, Eylem Planı Yolda 02:15

Virüs Şehre 'Göç' Ediyor, Eylem Planı Yolda

Yaz tatilinin bitmesiyle büyük kentlerde ‘alarm’ haline geçildi. Çünkü Anadoluya tatil için gidenler dönüşe geçti.. Bu da virüsün büyük şehirlere göç etmesi anlamına geliyor.. Bunun için hükümet yeni önlemler üzerinde ça..

Milli Judocu Genç Kız Felç Geçirdi Ama Hayallerinden Vazgeçmedi 05:57

Milli Judocu Genç Kız Felç Geçirdi Ama Hayallerinden Vazgeçmedi

Manisa’da 9 yıl önce antrenman sırasında üç arkadaşının birden üzerine düşmesi sonucu boynu kırılarak, omurilik felci geçiren milli judocu Cansu Buzyürük, çocukluk hayali olan hakim ya da milletvekilliği için eğitimine d..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi 04:51

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla faaliyetlerine son verilen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) mensupları ile polis ekipleri arasında yaşanan arbedenin sonucund..

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı 00:32

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada, para sayma makinesinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan bir bankanın şubesinde saba..

1 Milyon TL Değerinde Maserati Karşılığında Evcil Hayvanınızdan Vazgeçer misiniz? 04:38

1 Milyon TL Değerinde Maserati Karşılığında Evcil Hayvanınızdan Vazgeç

Evcil hayvanınızdan ne için vazgeçerdiniz? 30 bin TL nakit? 1 milyon TL değerinde bir Maserati? Bakalım insanlar evcil hayvanlarından ne kadar için vazgeçmişler.....

  • GÜL tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hırsızlar bunu da yaptı- Yaşlı adamın 80 bin lirasını çalıp, evi ateşe verdiler 04:50

Hırsızlar bunu da yaptı- Yaşlı adamın 80 bin lirasını çalıp, evi ateşe

Kırıkkale'de pazar ihtiyacını görmek için dışarı çıkan 79 yaşındaki Hasan Özmen'in ev almak için birikim yaptığı 80 bin lira parayı çalan hırsızlar, evi ateşe verip kayıplara karıştı...

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Tekrar yürümek isteyen Belinay arkadaşları ile oynamak istiyor 05:56

Tekrar yürümek isteyen Belinay arkadaşları ile oynamak istiyor

Doğuştan engelli olan, anne ve babasının engelli olduğu için kabul etmediği ve boşandığı 10 yaşındaki Belinay Karakoç geçtiğimiz yıl geçirdiği ameliyat sonrasında tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. Belinay, yeniden yürüy..

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı 02:33

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, 2 milyon doların üzerinde rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, rüşvet s..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..