#Osman altun ft mani seni Özledim mert yeşil remix müzik dinle

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali 03:52

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali dinle bir sevda masali Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm se..

  • Candy tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Ardıç - Sevdasız Kal 05:36

Fatih Ardıç - Sevdasız Kal

Sevdasız Kal şarkı sözleri ile Gözlerin diyordu beni sevdiğini, Sözlerin diyordu beni sevdiğini, Nasil oldu zalim anlatir misin? Bir anda yiktin hayallerimi Nasil oldu zalim anlatir misin? Ansizin kirdin heveslerimi....

Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth  Furious 7 Soundtrack 03:57

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Furious 7 Soundtrack

Charlie Puth It’s been a long day without you my friend Sensiz uzun bir gün oldu arkadaşım And I’ll tell you all about it when I see you again Seni yeniden gördüğümde sana her şeyi anlatacağım We’ve come a long way from ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.959 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna 03:25

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna

Can't Remember to Forget You I left a note on my bedpost Said not to repeat yesterday’s mistakes What I tend to do when it comes to you I see only the good, selective memory The way he makes me feel yeah, gotta hold..

  • PengoTV tarafından
  • 1.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arif Susam  Ölümsüz Sevdim 05:48

Arif Susam Ölümsüz Sevdim

Sensiz Bir Gün Geçmiyor Gözlerim Dalıp Gidiyor O Bakışın o Gülüşün Hiç Aklımdan Çıkmıyor Canım Deyip Sarılışın Hiç Aklımdan Çıkmıyor Mektupları Okuyorum Resimlere Bakıyorum Hayalinle Başbaşayım Seni Sensiz Yaşıyorum ..

Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video) 03:57

Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video)

La Bicicleta [Carlos Vives] Nada voy a hacer Rebuscando en las heridas del pasado No voy a perder Yo no quiero ser un tipo de otro lado [Shakira] A tu manera, descomplicado En una bici que te lleva a todos lados [Carl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Göksel - Denize Bıraksam 03:34

Göksel - Denize Bıraksam

Göksel - Denize Bıraksam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün Yudum yudum içtim seni Hatıralardan bir kadeh Dilimde hiç eskimeyen bir şarkı gibi Söyledim söyledim seni Dönüyorum plaklar gibi sarhoş Bugün Adım adım g..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle 1:23:48

Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle

Yönetmen: Metin Erksan Senaryo: Metin Erksan Yapımcı: Necip Sarıcıoğlu Müzik: Abdullah Nail Bayşu, Orhan Gencebay Görüntü Yönetmeni: Ali Uğur, Mengü Yeğin Tür: Dram Özellikler: Siyah Beyaz Oynayanlar: Hayati Hamzaoğlu, ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Şey Oğlum İçin 1971  Cüneyt Arkın  Sezer Güvenirgil Türk Filmi İzle 1:22:50

Her Şey Oğlum İçin 1971 Cüneyt Arkın Sezer Güvenirgil Türk Filmi İzl

Filmde, ayrılan bir çift ile çocuklarının hikâyesi anlatılır. Çalgıcı Fikret ile şarkıcı Sezer’in mutlu bir evlilikleri ve küçük bir çocukları vardır. Fikret, bir kavga sırasında elini sakatlar ve işsiz kalır. Bu sırada ..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Murat Boz - Sevgilim 05:00

Murat Boz - Sevgilim

Söz: Yıldız Tilbe Müzik: Devrim Karaoğlu Producer ve Düzenleme : Devrim Karaoğlu Yönetmen: Murad Küçük Keyboards: Devrim Karaoğlu Strings: Devrim Karaoğlu Guitars: Andre Paxton Mixed by : Will Brierre Studio : “Elephan..

Çaba - Baba 04:23

Çaba - Baba

Söz & Müzik: Çaba Düzenleme: Ahmet Özgül Yönetmen: Metin Boyraz Baba şarkı sözleri ile Hayat öyle zor ki baba Düşmeye gör dara Hayat çok zor be baba Düşme de gör dara Gül yeter bana Olmalısın yanımda Her an muht..

Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik) 02:50

Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik)

Gül ki Sevgilim; Bu sabah yerini kimler almış Diye düşündüm kalktığımda Hiçbiri seni, hiçbiri beni Hiçbiri bizi anlamamış Bu sabah telefonu hiç açmadım Çaldı durdu aldırmadım Hiç bir şey seni, seni düşünmemi Engellemez ..

Ebru Yaşar - Yalan (Akustik) 03:26

Ebru Yaşar - Yalan (Akustik)

Bana daha dün gibi gelen, 1999 yılında Seni Anan Benim İçin Doğurmuş albümümde yer alan Yalan'ı 21 sene sonra akustik olarak seslendirdim. Umarım bu yorumu da en az ilki kadar seversiniz???????? Söz: Ufuk Şenpire Mü..

Oğuz Sırmalı - Kim 03:02

Oğuz Sırmalı - Kim

Kim şarkı sözleri ile Daha dün birlikte hayaller kurarken, sabahı müjdelerdi martılar gün doğarken Sevmiş olmak hiç unutulabilir mi? Tutulmayan o sözler ağlatırmı sevenleri? Seni kim benim gibi özleyecek, Gülüşüne d..

Timur D - Bir Milyon 02:00

Timur D - Bir Milyon

Bir Milyon şarkı sözleri ile Hey hey hey kime diyom, kime kime kime Seni düşününce kafam hep bir milyon bir milyon Hey hey hey kime diyom, kime kime kime Seni düşününce kafam hep bir milyon bir milyon Sugababe meine P..

İntizar - Sensiz Olamam 04:58

İntizar - Sensiz Olamam

HER ASK KENDI MASALINI YARATTI SENI PERILERE BENI KAFDAGIN ARDINA ATTI ÜC GÜNDÜR EVDEN CIKMADIM TELEFONLARINI ACMADIM SENI ÜZEYIM DERKEN GITGIDE SANA BAGLANDIM SENI ÜZEYIM DERKEN GITGIDE SANA BAGLANDIM YANI KENDI K..

Pınar Başı Burma Burma - Orhan Hakalmaz 02:22

Pınar Başı Burma Burma - Orhan Hakalmaz

Pınar Başı Burma Burma Orta Anadolu-Yöre Ekibi-Emin Aldemir-Behçet Bostan Hey Hey... Pınar Başı Burma Burma, Yar Yar Yar Yar Yar Yar Aman. Yaz Gelince Öter Durna, Leylim Leylim Leylim Aman. Çayırda Buldum ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 03:19

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

I threw a wish in the well, - Kuyuya bir dilek attım Don't ask me, I'll never tell - Hiç sorma, asla söylemeyeceğim I looked to you as it fell, - O dilek düşerken bende sana baktım And now you're in my way - Ve şi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Gündeş  Sensizim -Canlı Performans 04:31

Ebru Gündeş Sensizim -Canlı Performans

SENSİZİM (Şarkı Sözleri) Beklerim yıllarca beklerim Hasretime hasretini eklerim Beklerim yıllarca beklerim Özlemime özlemini eklerim Seni, seni seni seni seviyorum diyemedim yar Seni, seni çok özledim Nankörsün güzelim d..

  • Candy tarafından
  • 2.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:53

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andı..

Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek 01:40

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek Şarkı Sözleri kac yil oldu saymadim koyden goceli mevsimler geldi gecti gorusmeyeli hic haber gondermedin o gunden beri yoksa bana kustun mu unuttun mu beni dun yine seni andim gozlerim do..

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) 04:21

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik)

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben s..

Cengiz İmren - Bitanem 03:46

Cengiz İmren - Bitanem

Cengiz İmren - Bitanem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir türküm olsun Ağıtlar yakan Bir sözüm olsun Destanlar yazan Bir gülüm olsun Solmadan dursun Hiç kırılmasın Koparılmasın Bitanem Deli gibi severim seni ben Gözüm gib..

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:49

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andım gözlerim doldu O tatlı günlerimiz bir anı oldu Ayr..

TNK - Yine Yazı Bekleriz 04:11

TNK - Yine Yazı Bekleriz

Ah ne çok özledim seni Bir bilsen ah bir görsen Sonbaharlarım gelir O yaprak hiç düşmez Hepsi bitti hepsi bitti Hepsi kaybolan günlerdi Bir yalnız sen bir yalnız ben Bizi ne nasıl tüketti ki Belki unuturuz onu ..

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video) 03:28

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video)

Atlası çöl Bi’ seyyah sırtımda kaskatı gör Girmişiz ormana baltamız kör Kalmışız öylece kalmamış yön Bö! N’olduysa korkmadı kimse Zalimi kollayan afeti örfken Bir nevi erkenden mahşeri görcek Gözleri açmayan kalmadı k..