#Osman altun ft mani seni Özledim mert yeşil remix müzik dinle

Vedat Özkaya - Eskiden 04:13

Vedat Özkaya - Eskiden

Vedat Özkaya - Eskiden Dinle ESKİDEN Toprak kokan gündüzlere uyandım Sürdüm izlerini yoktun Bu sokaklar, bu binalar Eskiden, senden hatıraa Sana varmıyor yollarım Seni duymuyor kulaklarım Sana uçmuyor uçurtmalarım Art..

SERHAN - Geceleri Hüzün 04:59

SERHAN - Geceleri Hüzün

SERHAN - Geceleri Hüzün Dinle Geceleri Hüzün şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde uçuyorum Kendimi sende buluyorum Nefesin tenimde güller açıyor Rüzgar saçlarını dağıtıyor Çınlar sesin kulaklarımda Karışır tatlı ko..

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık 03:09

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık Müzik Dinle Şarkı Sözler Ben senden bi’ adım öteye bile gidemem Sevda bu Başka bi’ şey diyemem Her sabah Daha bi’ âşık uyanıyorum Seviyorum, seviyorum Doyamıyorum Dünyada başka bi’ şey di..

Buray - Tac Mahal 04:00

Buray - Tac Mahal

Buray - Tac Mahal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ben hiç sevilmedim ki sevmeyi nereden bileyim Acımaz oldu belki canım, katılaştım buz kestim Bana hiç dokunan olmadı seni söyle nasıl sarayım Bir gecelik kaçamaklar bile uğra..

Bilal SONSES - İnat Keçi 03:28

Bilal SONSES - İnat Keçi

Bilal SONSES - İnat Keçi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitsen de geleceğim hep, ölürüm inan bitti diyeceğime Ben adında ki bir heceyim hep, bir gündüzüm bir geceyim hep Hiç inanmadım biteceğine, beni böylesi uçuruma iteceğ..

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik)

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünden akan yağmurlar Döndürür çölleri sele Saçına kopan fırtınalar Eserken ruhumda hâlâ Dediler: Bu..

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak 02:31

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tam hayallerimin gibisin Sevmek çok kolay olacak Sen de beni bir seversen Aşkımız olay olacak Akacak. coşkun sellerde Esecek deli yellerde Dolaşıp bütün dil..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Sancak - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka k..

Feride Hilal Akın - Ara Beni Lütfen ( Akustik ) 04:32

Feride Hilal Akın - Ara Beni Lütfen ( Akustik )

Feride Hilal Akın - Ara Beni Lütfen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki haberin yok, herşeyi duydun Belki yüzün yok, perişan oldun Belki de şarjın bitti Ya da biz bittik Ara beni lütfen Sesini duymalıyım, masal anlatsan d..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

Pera - Sensiz Ben 04:31

Pera - Sensiz Ben

Pera - Sensiz Ben Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da ..

Simge - Öpücem ( Klip ) 04:15

Simge - Öpücem ( Klip )

Simge - Öpücem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Peşindeyim alana kadar peşindeyim İşimdeyim gücümdeyim ama düşündeyim Yakıcam buraları o derece yani başındayım Gülünce yazında ağlayınca kışındayım Daha iyisini mi bulucan ..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Halil Sezai - Sonbahar 04:56

Halil Sezai - Sonbahar

Halil Sezai - Sonbahar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Derdi nedir bu sonbaharın , Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri .. Derdi nedir bu sonbaharın, Neden soldurur gülleri , ..

Kalben - Rüzgar 03:13

Kalben - Rüzgar

Kalben - Rüzgar Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız kalamaz, Yapamaz aaah… Döner durur yatağında, Uyuyamaz aaah … Ben seni kaybettim, Anladım, bak. Gündüzleri gecelere Zor bağladım, vaah… Hani zaman her şeye i..

Kalben - Derdimin Çiçeği 03:39

Kalben - Derdimin Çiçeği

Kalben - Derdimin Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hep başka biri olmak ister gibi bu halin. İçinde rüzgar esmede. Gölgeni taşır dalgalar, sabah 9 akşam 6. Hayat seni es geçmede. Bir bilen ya da falcı anlatır kaderini..

 Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar 04:21

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nedir onu hasta gibi kafama takan Yıllar oldu anlayamadım Gelip otursa yanıma kalmaz hiç tasam Çok istedim bağlayamadım Dedikodu sevmem ama bu kaçıncı adam Se..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Adı Efsane 2. Bölüm Fragmanı - 2 01:05

Adı Efsane 2. Bölüm Fragmanı - 2

Tarık, kızlarının Londra'ya gitmesine mani olamadı mı? Melis ve Zeynep tekrardan babalarını görebilecekler mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Teyze'nin FETO'ya Yönelik Sözleri İzlenme Rekoru Kırdı 01:20

Teyze'nin FETO'ya Yönelik Sözleri İzlenme Rekoru Kırdı

teyzemiz feto ve yandaşlarına iyi mani dizmiş dillerine saglık..

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size 01:14

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size

Ahmet (Ayhan Işık) hapisten yeni çıkmıştır . Mahalleli onu beklemektedir . Başta onu seven Gül ( Semra Sar ) ile kızı Ayla'dır. Hapisteyken kızına Gül bakmıştır. Birbirlerini severler , evlenmeye de karar verirler. Fakat..

Zirveye Ulaşanlar 9.Bölüm 52:35

Zirveye Ulaşanlar 9.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; Ateş Vuran, Selda Alkor, İbrahim Tez ve Hasan Mani konuk olarak yer almaktadır...

İşitme Engelli Yarışmacıdan İnanılmaz Performans 06:06

İşitme Engelli Yarışmacıdan İnanılmaz Performans

Amerika'da yetenek programına katılan işitme engelli Mandy Harvey performansı ile ayakta alkışlandı...Engelli olmanın hiç bir şeye mani olamayacağını ispatladı..

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin - Ölmez Hasanı Kim Öldürdü 04:23

Vatanım Sensin - Ölmez Hasanı Kim Öldürdü

Tevfik, Ölmez Hasan’ın onu adını vermesine mani olmak için Azize’yi kullanmak istiyor. Herkesin peşinde olduğu Ölmez Hasan'ı kim öldürdü?..

  • ANKA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yahudi Yerleşimciler Hasta Taşıyan Ambulansın Önünü Kesti 00:23

Yahudi Yerleşimciler Hasta Taşıyan Ambulansın Önünü Kesti

Yahudi yerleşimciler, Batı Şeria'nın El-Halil kentinde bulunan Tel Rumeida mahallesinde gece saatlerinde Filistinli bir hasta taşıyan ambulansın yolunu kesti. Hastanede tedavi görmek için Filistinli bir kadın hastayı taş..

Çamura Aldırmadan Eğlenen Gelin ve Nedimeler 02:22

Çamura Aldırmadan Eğlenen Gelin ve Nedimeler

Taylan'da yapılan bir kır düğününde yağmur yağınca ortalık çamur deryasına dönmüş. Ancak bu durum gelin ve nedimelerin eğlenmesine mani olamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm 2:49:44

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm

Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başara..