#Osman altun ft mani seni Özledim mert yeşil remix müzik dinle

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm 2:16:08

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm Özeti:nYabancı Şube polislerinin Çavi ve Zola’yı gözaltına alması, hem Arif’i hem de Zekeriya’yı rahatlatır. Nihayet bu iki yabancıdan kurtulacaklardır. Ancak Hacer ve Nuriye’nin sürpriz istekler..

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm 2:25:05

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Özeti: Ahmet’in evinde kalan tüm erkekler Hacer tarafından sokağa atılınca, başlarına gelmeyen kalmaz. Zekeriya doğaya uyum sağlamaya çalışırken; Arif’in vahşi doğanın kurallarıyla hareket etmesi..

Gençliğim Eyvah 6. Bölüm Fragmanı 00:53

Gençliğim Eyvah 6. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD 1:39:01

Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 8. Bölüm ÖzetnnBahar ortalıkta yok. Ezel, Bahar’a yaptığından hoşnu..

  • Dizi TV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD 1:39:01

Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD

Ezel 8. Bölüm ÖzetnnBahar ortalıkta yok. Ezel, Bahar’a yaptığından hoşnut değil. Durup planını gözden geçirecek ama bu oyunda durup düşünmek yok. Durursa, sadece kendisini değil, ailesini de tehlikeye atmış olacak çünkü...

  • Dizi TV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 3 yıl önce
DJ LeVenT 01:42

DJ LeVenT

Video Jıngle Tasarımı RemiX Müzik İle Daha Dikkat Çekici.....

  • Zgz_Levent tarafından
  • 392 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuğba Yurt - Güç Bende Artık 03:44

Tuğba Yurt - Güç Bende Artık

Söz & Müzik : Onurr & Alper Narman Düzenleme: Osman Çetin Yönetmen: Murat Joker..

Melis Kar - Kibir 03:40

Melis Kar - Kibir

Söz & Müzik: Melis Kar Düzenleme: Osman Çetin Yönetmen: Gülşen Aybaba..

Acı Hatıralar Film Müziği Emel Sayın 04:00

Acı Hatıralar Film Müziği Emel Sayın

Acı Hatıralar. Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir...

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Edis - Olmamış Mı_ 03:44

Edis - Olmamış Mı_

Sözler: Olmamış mı? Yanmış soğuk biri Önümde hırs küpleri oyuncak oyuncak Kırmak da zor değil Sabır taşı bizle mi ömür boyunca Baştan anlat Nedir bana yararın Savaş mı andın Ne kaybedip ne aldın Yalnız kalınca öyle U..

Kara Gözlüm Türkan Şoray Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm Türkan Şoray Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin s..

  • KAPALI SET tarafından
  • 8.831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle 1:29:17

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Müslüman Rabia ile eski bir peder olan Peregrini’nin aşkını konu edinir. Rabia, İmam İlhami’nin kızı Emine ile Kız Tevfik isimli bir hayalinin tek çocuğudur. Kız Tevfikin, sürgün edilmesi ve bir süre sonr..

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin sesini..

Zeriyên Şeşdara - Heftenîn - Mehmûd Berazî - Official  Music Video 04:33

Zeriyên Şeşdara - Heftenîn - Mehmûd Berazî - Official Music Video

Zeriyên Şeşdara | Heftenîn | Mehmûd Berazî | Official Music Video Mûzîk : Mehmûd Berazî Gotin: Ibrahîm feqe - Şêro Hindê Stranbêj: Hacî Mûsa Kemençe: Sebrî Mehmed Erbane: Zelal Mûsa Kamera: Çiya Serêkaniyê ..

Yaz Bekarı Film Müziği 02:13

Yaz Bekarı Film Müziği

Filmin Adı: Yaz Bekarı Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1975..

Kader Bağlayınca Film Müziği 03:01

Kader Bağlayınca Film Müziği

Filmin Adı: Kader Bağlayınca Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Ayrı Dünyalar Film Müziği 01:46

Ayrı Dünyalar Film Müziği

Filmin Adı: Kader Bağlayınca Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Tele Kızlar Film Müziği 02:00

Tele Kızlar Film Müziği

Filmin Adı: Tele Kızlar Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Tarık Tarcan, Perihan Savaş, Hülya Avşar Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1985..

Keriz Film Müziği 02:15

Keriz Film Müziği

Filmin Adı: Keriz Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: İhsan Yüce, Erdoğan Tünaş, Osman Şahin Oyuncular: Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Ali Şen, İhsan Yüce, Nubar Terziyan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı..

Kader Bağlayınca Film Müziği 00:57

Kader Bağlayınca Film Müziği

Filmin Adı: Kader Bağlayınca Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda 06:34

İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda

19. Bölüm Özet: Bir yol ayrımına gelen Faruk ve Süreyya geri adım atmamakta oldukça kararlıdırlar. Bu duruma seyirci kalmak istemeyen konak sakinleri özenle hazırladıkları oyunu devreye sokarlar. Garip’in şaşırtıcı sö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video) 04:00

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video

Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya dayandı. Senin bi..

Özgün - Şeytan 04:40

Özgün - Şeytan

Kırk canım olsa Birini vermem Sen değmezsin,değişmezsin Seni sahibin sevsin Hangimiz haklı Dünyalar farklı Bu alemde işim olmaz Yaram kalbimde saklı Bu gece kalbimi evde bıraktım Ruhumu artık şeytana sattım Seni sevmekle..

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra(VOL-2) 03:50

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra(VOL-2)

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra Şarkı Sözleri Bu aska hiç kimse engel olamaz Ben seni, sen beni sevdikten sonra Denizler asilir, daglar delinir Bizdeki bu yürek olduktan sonra... Ask kolay degil Bir emek gerek Aski y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ece Seçkin - Olsun 04:51

Ece Seçkin - Olsun

Uzadı günler, uzadı geceler Saymadım bir saatten sonra Doydum doydum, usandım Kapalı kapılar, denedim, zorladım açamadım Olsun olsun sana bağladım Ah benim o gözünün içine bakarken kendimi kaybettiğim sevgilim Unutuluyor..

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM 04:05

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM

Sevemedim kara ğözlüm Seni duyuncaaa Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Ba..

CİGULİ _BİNNAZ_ KLİP 03:08

CİGULİ _BİNNAZ_ KLİP

Binnaz Bari binnaz sen bu gece kudurdunmu Delirdinmi Şaşırdınmı Binnaz Çalgıcı karısı binnaz Esnaf karısı binnaz Kumarcı karısı binnaz Binnaz seni cesur kadın gördüler Bütün alem seni sevdiler Çalgıcı karısı binnaz Esnaf..

Serkan Kaya - Zor Bela 04:25

Serkan Kaya - Zor Bela

' Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim k..