#Osman altun tell me how müzik dinle

The Weeknd - Party Monster 04:17

The Weeknd - Party Monster

I'm good, I'm good, I'm great Know it's been a while, now I'm mixing up the drank I just need a girl who gon' really understand I just need a girl who gon' really understand I'm good, I'm good, I'm great Know it's been a..

subhanallahi wa bihamdihi zikir Dhikr zikr 2:59:52

subhanallahi wa bihamdihi zikir Dhikr zikr

#Sübhânallahivebihamdihi subhanallahi wa bihamdihi dua dhikr zikr zikir Subhanallah Wa Bihamdihi #SubhaanAllaahiWaBihamdihi سبحان الله وبحمده subhanallahi wa bihamdihi in zikr nsubhanallahi wa bihamdihi 10000x, subha..

KDA - Just Say ft.Tinashe 03:31

KDA - Just Say ft.Tinashe

I don't want to Hear you talking anymore Cause I know it's hard I can see you all alone So come into my home Baby I don't need to Believe every word you say With all the games you play Doesn't matter that you're late, yo..

Alicia Keys - Time Machine (Official Video) 04:02

Alicia Keys - Time Machine (Official Video)

Lyrics: VERSE 1 Fear of what’s in the mirror (yeah) So much to be afraid of Scared of what were made of And what we might be Young life flies out the window (yeah) It’s not the time that changed us It’s the dreams that w..

NF - How Could You Leave Us 05:31

NF - How Could You Leave Us

How could you leave us so unexpected? We were waiting, we were waiting For you but you just left us We needed you, I needed you Yo, I don't know what it's like to be addicted to pills But I do know what it's like to be a..

Buju Banton - Steppa 04:29

Buju Banton - Steppa

Buju Banton - Steppa SÖZLERİ LYRICS: You a hear me selecta A more music and less talk I would a talk to the youth them world wide But let me start from east And forward on to the west side Up top jungle all bout Zim..

Soner Sarıkabadayı - Dibine Dibine (Official Video) 03:53

Soner Sarıkabadayı - Dibine Dibine (Official Video)

Şarkı Sözleri: Sabahlara alıştım da Geceler hala zor geliyor İnsan içine de karıştım da Bi sen gibisi zor geliyor Unutmaya çalıştım da Tahminimden uzun sürüyor Hatalarımla da barıştım da Bir son gün her şeye son ver..

Göksel - Lütufsuz Yaz (Official Video) 04:27

Göksel - Lütufsuz Yaz (Official Video)

Söz: Göksel Müzik: Göksel, Osman Şahin Düzenleme: Can Güngör Davul, bas gitar, elektrik gitar, tuşlu çalgılar: Can Güngör Buzuki, keman, viyola: Altuğ Öncü Geri vokal: Osman Şahin Kayıt & miks: Baran Göksu (Şen Bakkal S..

O Ses Türkiye Böyle Yarışmacı Görmedi!! 10:12

O Ses Türkiye Böyle Yarışmacı Görmedi!!

O ses Türkiye sahnesinde 2. turda elenmekten son anda kurtulan Yusuf Osman isimli yarışmacı Seslendirdiği İbrahim Tatlıses parçasıyla dinleyenleri mestetti.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 1.547 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ama Bu Milli Maç 02:09

Ama Bu Milli Maç

Vahşi Gelin, Osman F. Seden'in yönettiği, Fuat Özlüer ve Osman F. Seden'in senaryosunu yazdığı 1978 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'dı..

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil 00:52

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil

Acı Hatıralar. Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) ..

Vahşi Gelin Mi Kaçak Gelin Mi 00:49

Vahşi Gelin Mi Kaçak Gelin Mi

Vahşi Gelin, Osman F. Seden'in yönettiği, Fuat Özlüer ve Osman F. Seden'in senaryosunu yazdığı 1978 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'dı..

Karabüklü Osmandan Aleyna Tilki'ye İnanılmaz Ayar 00:59

Karabüklü Osmandan Aleyna Tilki'ye İnanılmaz Ayar

Aleyna Tilki'ye böyle ayar verilmemişt.Görüntüdeki Karabüklü Osman inceden Aleyna Tilki'ye verdi ayarını.Yeni videolar için abone olun..

  • JET TV tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 87.Bölüm Fragmanı 00:32

Diriliş Ertuğrul 87.Bölüm Fragmanı

Yeni sezonda Engin Altan'lı dönem bitecek ve Ertuğrul Gazi'nin oğlu Osman Gazi'nin dönemi işlenmeye başlanacak. Bu nedenle Osman Gazi'yi canlandıracak bir oyuncu arandığı öğrenildi...

Payitaht Abdülhamid 12. Bölüm Fragmanı 00:51

Payitaht Abdülhamid 12. Bölüm Fragmanı

Saray siyasetinde kara bulutlar dolaşıyor. İhanet şüphesinin fısıltıları dört bir yanda dolaşıyor. Plevne Gazisi Osman Paşa, düşmanla iş birliği yaptığı iddiasıyla karşı karşıya. Aksini gösterecek bir durum da yok. Gazi ..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 47.Bölüm 25:40

Cumhuriyete Kanat Gerenler 47.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 47. bölümünde; Osman Nuri Koçtürk ve Yusuf Ziya Ortaç konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Osman Nuri Koçtürk ve Yusuf Ziya Ortaç ile ilgili bilgi, röportaj ve görün..

Emir Berke Zincidi'nin Karne Günü 14:19

Emir Berke Zincidi'nin Karne Günü

Severek takip ettiğimiz, küçük osman ile tanıdığımız başarılı oyuncu Emir Berke Zincidi'nin karne günü videosu ile sizlerin karşınızdayım.Başarılı oyuncu olduğu kadar derslerinde de başarılı olan Emir Berke Zincidi takdi..

  • JET TV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Derbeder 01:00

Derbeder

Osman Can Kuzu şarkıcı Sinan Akçıl'ın klibini canlandırması ...

  • JET TV tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Aşk / Zeynep Değirmencioğlu 1972 Türk Filmi İzle 1:25:54

İlk Aşk / Zeynep Değirmencioğlu 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Kadınlardan nefret eden bir adamla genç bir kızın aşk hikayesi. Tür: Romantik Yapım Yılı: 1972 Yönetmen: Osman F. Seden Yapımcı: Osman F. Seden Oyuncular: Zeynep Değirmencioğlu, İsmail Hakkı Şen, Muzaffer Tema..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:06

Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Efes kazanmaya devam ediyor Anadolu Efes, Euroleague'in 29. haftasında Olympikaos'u 77-69 mağlup etti ve son 9 maçında 8. galibiyetini aldı. Anadolu Efes, Olympiakos'u 77-69 yenerek Euroelague'deki 17. galibiyetini aldı...

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.418 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak 01:00

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak

“Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi’ne müracaatları..” Sağlam firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, tam sefere ç..

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri 05:16

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri

Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli'yle yaptı. Fakat bu evlilik uzun soluklu olmadı. İki yıl sonunda bitirdiler.2. Coşkun Sabah 1980'lerin sonunda Hülya Avşar ve Coşkun Sabah bir aşk yaşamışlardı ve 1988'd..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Böceği Tarık Akan Türk Filmi İzle 1:16:53

Ateş Böceği Tarık Akan Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Genç işportacı günün birinde müşterisini çarpan adamı yakalayınca satışlardan daha çok para kazanır. Bu olay ona müşteriyi avlamak için yeni yollar denemesini sağlar. İşbirliği yaptığı yankesici kız onun k..

  • Tv Series tarafından
  • 7.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce