#Otel bilgisayar

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Tatil hazırlıkları hızlandı 02:01

Tatil hazırlıkları hızlandı

TÜM GÖZLER 1 HAZİRAN'DAN İTİBAREN ATILACAK NORMALLEŞME ADIMLARINA ÇEVRİLMİŞKEN; TATİL PLANLARI DA HIZLANMAYA BAŞLADI. İNTERNETTE SON DÖNEMDE EN ÇOK OTEL FİYATLARI ARAŞTIRILIYOR; O HEYECAN TATİL ALIŞVERİŞLERİNE DE YANSIDI..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

O Hamak Sana Göre Değil 00:26

O Hamak Sana Göre Değil

Kaldığı otelin sahilindeki hamaklardan birine yatmak isteyen kadın, kilolarından dolayı zorlanmış ve sonunda yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Koridorda Koşu Yarışı Camda Bitti 00:15

Koridorda Koşu Yarışı Camda Bitti

Kız kardeşiyle iddiaya girip otel koridorunda koşmaya başlayan eleman bitişteki camı fark etmemiş ve bodoslama cama girmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Drone'büs İle Teslimat 07:05

Drone'büs İle Teslimat

Teknolojik..

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha 02:24

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha Toplam 8 bin 950 metrekare inşaat alanı olan Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı yaklaşık olarak 5,5 milyon TL’ye mal olurken, in..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Canim Kardeşi̇m 16.Bölüm Hayat Bi̇lgi̇sayar Oyunu Olsa 10:48

Canim Kardeşi̇m 16.Bölüm Hayat Bi̇lgi̇sayar Oyunu Olsa

Müge bilgisayar da çok sevdiği bir oyunu oynamaktadır. Bir tuşa dokununca saçların rengi, bir tuşa dokununca kıyafetler değişmekte… Mine hemen hayal kurar. Bir tuşa dokunarak her şeyi değiştirmeyi düşler. Kendine ayrı bi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ailelere Teknoloji Bağımlılığı Uyarısı 02:07

Ailelere Teknoloji Bağımlılığı Uyarısı

Evde, otobüste, iş yerinde, sokakta... Teknoloji dört bir yandan etrafımızı kuşatmış durumda. Üstelik sadece bizleri değil, çocukları da! Telefon ve bilgisayar, çocuklar için modern çağın oyuncakları ve çocuklar bu oyunc..

Adrenalin Tutkunları 01:13

Adrenalin Tutkunları

Herkes bu ölüm keşke telefon, bilgisayar, TV, içki içip seni yavaş yavaş öldürüyor. Bu adamlar fiziksel durumları iyi ve oldukça eğitimli. Hayatında hiçbir şey bitti bir amacı var, hiçbir amacın yok! Biz oturup yorum yap..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü 00:52

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü

Yılların eskitemediği Angry Birds serisi artık alışık olduğumuzdan çok daha farklı türdeki yapımlarla karşımıza çıkıyor. Şöhreti telefon ekranlarına sığmayan ve hatta beyaz perdeye taşan serinin yeni oyunu, bizleri farkl..

  • PengoTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brezilya'da  Teknoloji Partisi 01:15

Brezilya'da Teknoloji Partisi

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde her sene düzenlenen ve bir hafta boyunca süren teknoloji festivali Kampüs Partisi nde dünyanın çeşitli yerlerinden 8000'den fazla bilgisayar programcısı, hacker ve oyun sever bir araya ge..

Nintendo Switch piyasada 01:03

Nintendo Switch piyasada

Bilgisayar oyunları ve oyun konsolları üreticisi Nintendo'nun yeni ürünü Switch satışa sunuldu. Japon devi Nintendo, bu ürün ile rakipleri Sony PlayStation ve Xbox'a karşı pazar payını arttırmayı hedefliyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 542 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duyunca Şaşıracağınız 15 Buluş! 04:37

Duyunca Şaşıracağınız 15 Buluş!

Bugün hayatımızın vazgeçilmezleri arasında olan icatların ilk ne zaman ve ne şekilde ortaya çıktığını öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız.iyi seyirler dilerim.....

  • ANKA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğlenceli Oyun Sandalye Kapmaca 06:08

Eğlenceli Oyun Sandalye Kapmaca

Bilgisayar başından kalkmayan çocuklara izletilmesi gereken video...

  • KAPALI SET tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyin Gücüyle Kontrol Edilebilen Robot 00:48

Beyin Gücüyle Kontrol Edilebilen Robot

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nün (MIT) Bilgisayar Bilimi ve Yapay Zeka Laboratuvarı’nın Boston Üniversitesi ile geliştirdiği sistem, beyin sinyalleri ile robotu kontrol etme imkanı sağlıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yok Böyle Bir Laptop 01:09

Yok Böyle Bir Laptop

Via: Rolltop Bu lattop var arkadaslar yapim aşamasında 17 inclik Orkin Design Rolltop, dur... Sadece tasina bilir katlana bilir özelliklerine sahip geri kalani normal...

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var 02:11

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronik Fuarı (Consumer Electronic Show- CES) bu yıl kapılarını 5 ile 8 Ocak arasında Las Vegas’ta açıyor. 300 bin metrekarelik sergi alanıyla rekor kıran fu..

Skypemare Horror  Starring Kısa Korku Filmi 07:11

Skypemare Horror Starring Kısa Korku Filmi

Alison (Cerina Vincent) Cadılar Bayramı gecesinde evde yalnız kalmasına karşın, en iyi arkadaşı Jenna (Annika Marks) ile Skype üzerinden sohbet ederken, Jenna'ya korkunç bir şey oluyor ve Alison'ı bilgisayar ekranının öb..

  • ZULMA tarafından
  • 1.446 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

MINDGAMERS - Official Trailer (2017) 02:21

MINDGAMERS - Official Trailer (2017)

Özet: parlak genç bir grup öğrenci tüm zamanların en büyük bilimsel atılım keşfetmek: Kablosuz sinir bir kuantum bilgisayar üzerinden bağlı ağ, her zihinlerini ve bize her biri bağlayabilen. Onlar kuantum teorisi, insan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.820 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 Ep. 1 - Making History 02:12

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 E

Birlikte iki şov, her ikisi de bir sürükleyici tarihsel macera ve sevgi, dostluk ve giderek karmaşık ve kişiliksiz bir dünyaya sığmaya çalışan çağdaş bir komedi. DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ..

Hollanda'da Yaşayan İki Türk'ün Tasarımına Uluslararası Ödül 01:46

Hollanda'da Yaşayan İki Türk'ün Tasarımına Uluslararası Ödül

Hollanda'da tasarımlarıyla iki büyük ödüle layık görülen Türk ortaklardan iş adamı Başalan, Dünyada eşi ve benzeri olmayan bir tasarımla yatay ve taşınır, yapboz bilgisayar kasası icat ettik. dedi...

Demet Şener Yeni Sevgilisi Emre Narin İle Görüntülendi! 11:25

Demet Şener Yeni Sevgilisi Emre Narin İle Görüntülendi!

Demet Şener önceki gece, bir bilgisayar firmasında yönetici olarak çalışan Emre Narin (45) ile Beyoğlu’nda bir kulüpten çıkarken görüntülendi. “Yanınızdaki erkek kim? sorusuna cevap vermekten kaçan Demet Şener’i, Emre N..

  • ANKA tarafından
  • 1.853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY 01:06

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY

DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ), küçük bir Massachusetts kolejindeki bilgisayar bilimi profesörü kısa süre önce zaman yolculuğu keşfetti ve düşen sömürge kadınla vakit geçirmek için kendisini ..

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele Geçirdi 00:49

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele G

Uluslararası sivil toplum örgütlerine ve bazı spor kulüplerine ait sosyal medya hesapları kimliği belirsiz Türk bilgisayar korsanları tarafından hacklendi. Aralarında Borussia Dordmund, Birleşmiş Milletler ve Uluslarara..