#Otilia sleepless nights rmx lan burlak müzik dinle

Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie [Official Video] 04:13

Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie [Official Video]

Call it love and devotion Call it a mom’s adoration Foundation A special bond of creation, hah For all the single moms out there Going through frustration Clean Bandit, Sean-da-Paul, Anne-Marie Sing, make them hear She w..

Belly - Feat. Travi$ Scott - White Girls 04:38

Belly - Feat. Travi$ Scott - White Girls

Belly - Feat. Travi$ Scott - White Girls Şarkı Sözleri [Hook: Travi$ Scott] White girl, for the white girl, they get all excited Got enough in here to get us all indicted Call up your girls, yeah they all invited All I r..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kygo - Selena Gomez - It Ain't Me 03:13

Kygo - Selena Gomez - It Ain't Me

Kygo - Selena Gomez - It Ain't Me Şarkı Sözleri [Verse 1: Selena Gomez] I had a dream We were sipping whisky neat Highest floor, the bowery And I was high enough 'Somewhere along the lines We stopped seeing eye to eye Yo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lana Del Rey - Lust For Life - Album 02:34

Lana Del Rey - Lust For Life - Album

You know, in this town an artist really needs a lot of space when they're trying to create something special. A place to cultivate a world of their own, far away from the real world that's around them. Luckily for me, I..

Music of the Orient Turkish Arabic and Persian Relax and Chillout Mix 1:01:48

Music of the Orient Turkish Arabic and Persian Relax and Chillout Mix

1. Lena Chamamyan - Love In Damascus (0:00) 2. Caleludemco - Antonio Polichiso ( 4:10) 3. Khan Kalima – Nour (7:38) 4. Wadih Alsafi - Al Lailu Ya Laila (11:15) 5. Holy Gnawas by Arnaud Gauthier (ca. 14:45) 6. Angel Tears..

  • PengoTV tarafından
  • 1.405 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifth Harmony - Work from Home ft. 03:39

Fifth Harmony - Work from Home ft.

Lyrics: I ain't worried bout nothin I ain't wearin na nada I'm sitting pretty, impatient But I know you gotta Put in those hours Imma make it harder I'm sendin pic after picture Imma get you fired I know you're always on..

Chris Brown - Leave Broke 02:58

Chris Brown - Leave Broke

Chris Brown - Leave Broke Şarkı Sözleri Chris Brown] She working that pole, she so unbelievable She outta control, up and down, unbelievable She be working that body, I'mma leave broke Throwing 1s, 5s, 10s, 20s, 100s, I'..

Nicki Minaj - Regret In Your Tears - Audio 03:49

Nicki Minaj - Regret In Your Tears - Audio

Nicki Minaj - Regret In Your Tears - Audio Şarkı Sözleri I just want the memories I'm with you Regret in your tears, now you taste 'em 'Cause you know I don't chase, I replace 'em Don't rush, take time, take some I just..

La To Vegas Fragmanı 02:30

La To Vegas Fragmanı

Eğer Anchorman ve Talladega Nights ve Modern Family eş yaratıcısı getirdi adamlar itibaren tüm yeni FOX dizi, LA İÇİN VEGAS geliyor..

Sami Yusuf - Mother 04:46

Sami Yusuf - Mother

Sami Yusuf - Mother mother - die einzig wahre liebe... the best video-song Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler verm..

  • Dini Mubin tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jamiroquai - Automaton 05:01

Jamiroquai - Automaton

[Verse 1] In my love Every heart is beating I'm all love Can't you feel me feeling? Take my hand Cold like a junkie I'm an ice cold man (I'm an ice cold man) Why am I crying for you? [Chorus] All this love I felt for yo..

Kygo, Selena Gomez - It Ain't Me (with Selena Gomez) 03:41

Kygo, Selena Gomez - It Ain't Me (with Selena Gomez)

I had a dream We were sipping whisky neat Highest floor, the bowery Nowhere's high enough Somewhere along the lines We stopped seeing eye to eye You were staying out all night And I had enough No, I don't wanna know whe..

Led Işıklar Barracuda Crosskart vs Motosiklet Hızı 02:05

Led Işıklar Barracuda Crosskart vs Motosiklet Hızı

YOU would be forgiven for thinking this is an unreleased scene from iconic sci-fi film Tron. Finnish YouTube stars Stunt Freaks Team have made the Tron races a reality with their latest stunt in which they strapped on LE..

  • BETA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendi Formula 1 Aracımı Yaptım Gürül Rides 03:27

Kendi Formula 1 Aracımı Yaptım Gürül Rides

A GENIUS mechanic has spent two years building his very own Formula 1 car from scratch. After attending a car event in Belgrade, supercar fanatic Mišo Kuzmanović decided to make his childhood dreams come true by construc..

  • BETA tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak 03:21

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak Dinle GÖKYÜZÜNE BAK Yeni bir hayat vodka bira bir lira Neden olmasın alkol mahallemdeki bakkalda Hayallerimi söndürdün bak son sigaranda Sözlerin kalbime ağır bir yara Üzgünüm bitti r..

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ados - İsyan 03:33

Ados - İsyan

Ados - İsyan Dinle Bir yanlışın içindeyim zamana yenildim hep Kaybedensem kaybetmek istiyorum kendimi Dünyanın derdini sıtlandım o bile çökertemedi Dizlerimin üstüne, şu son bi' gelmedi Baharda gülemedim sonbahar ya med..

Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın 03:08

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın

Bu Şehri Yakın şarkı sözleri ile Sen sakın endişelenme kadın Kadın üşürse bu şehri yakın Yakınlarda olucam sakin Ben gidince gökyüzüne bakın Kalbim saklı bir vazoda Kafan güzelse yaz ona Kim kırdı lan bu vazoyu Hemen ç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Evrencan Gündüz - Sen Beni Yine 04:20

Evrencan Gündüz - Sen Beni Yine

Evrencan Gündüz Sen Beni Yine Şarkı Sözü İlk başta çok tatlıydı beşinci aya kadar Sonra gerçek yüzünü gördüm Melek sandığım şeytanın maskesi düşünce Şaşkına dödüm Lan? N’oldu bunaaaa Yapma kardeş, yapma Sen beni y..

Kahraman Deniz - Şeytanlar 05:11

Kahraman Deniz - Şeytanlar

SÖZLER: eğer yetmiyorsa sana sözlerim, bak, içimde neler biriktirmişim doğrularımı saysam, faydası yok kendime ne yalanlar söylemişim! yudumları sayarım, meyim bitmesin diye dertlerim sayılmaz, ama yenisi eklendi, niye?..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..