#Otobüs durağında ağzında tuhaf birşey sallayan abla

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

Emre Aydın - Git (Canlı Performans) 03:53

Emre Aydın - Git (Canlı Performans)

Emre Aydın - Fatih çakan-git Şarkı Sözleri Git gideceksen bekleme, farklı değilsin sende Gideceksen bekleme.. Adam olmaz , dedin senden Adam nedir , dedim içimden Farketmezdi , değişseydim Güvenseydim yada salıverseydim...

  • Cowboy tarafından
  • 1.910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hadise Aşk Dediğin 03:32

Hadise Aşk Dediğin

Anlatsam Anlamaz Ki, Kendi Bildiğin Doğru Korkmadan Sevmemiş Bu Yüzden Bulamıyor Yolu Tek Bir Kalp Yetmiyor, Yetsede Atmıyor Oysaki Aşk Dediğin, Sağına Soluna Bakmaz Hep Yeni Bir Ateş Yakmaz Bir Kalbin İçine Girince Bi D..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülden Karaböcek - Konuşsana Birtanem 05:44

Gülden Karaböcek - Konuşsana Birtanem

Konuşsana bir tanem Neden hep susuyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun? Konuşsana bir tanem Neden hep susuyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Otobüsler Alev Alev Yandı 01:48

Otobüsler Alev Alev Yandı

Konya’da Hurdalık Sanayisinde demir kesimi yapıldığı sırada kıvılcımlardan ateş alan 2 otobüs alev alev yanarken, patlamalar meydana geldi. Yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hurd..

Eşkiyalar Otobüsün Önünü Kesip Levyeyle Saldırdı 01:24

Eşkiyalar Otobüsün Önünü Kesip Levyeyle Saldırdı

Şehir eşkiyaları yol verme yüzünden tartıştıkları belediye otobüsünün önünü kesip levyeyle saldırdı. Yolcuların korkulu dolu bakışları arasında otobüsün camlarını kıran, saldırganlar kapıdan içeri girmeye çalıştı. Otobüs..

Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü 01:29

Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sürücünün rampaya park ettiği belediye otobüsü kayarak çocuk parkına düştü.Alınan bilgiye göre, Kalkınma Mahallesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi kavşağı mevkisinde Büyükşehir ..

Otobüsle polis aracının arasına sıkıştı 00:32

Otobüsle polis aracının arasına sıkıştı

#Kocaeli'nin #Gebze ilçesinde görev yapan bir polis memuru, otobüs terminalinde perona yanaşan bir otobüs ile polis aracı arasında sıkıştı. Çevredeki vatandaşların uyarısıyla otobüsün şoförü aracı çekerken, polis memuru ..

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı 05:39

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı

Pendik'te Yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada bir ağır 11 kişi yaralandı. Kaza yapan yolcu otobüsü havadan görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay Pendik’te Güzelyalı Mevkiinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Çorum'd..

Durakta Bekleyen İnsanları Fitness Yapmaya Teşvik Eden Pano 00:45

Durakta Bekleyen İnsanları Fitness Yapmaya Teşvik Eden Pano

Manchester'da bir otobüs durağında Lucozade Sport tarafından gerçekleştirilen uygulamada insanlar durakta beklerken fitness eğitmeni ile tanışıyorlar. Canlı yayın yapan reklam panosundaki ekranda fitness hocasıyla tanışa..

  • Cowboy tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yenibosna'da Palalı Genç Alarmı 01:42

Yenibosna'da Palalı Genç Alarmı

Yenibosna'da sabah saatlerinde işe gitmek isteyen vatandaşlar otobüs durağında eli palalı yarı çıplak genci görünce panik yaşadı. O anlar kameralara saniye saniye yansırken, palalı gence silah çeken polis bir süre sonra ..

Özel halk Otobüsü Şoförünün Tinerci İle İmtihanı Kamerada 01:08

Özel halk Otobüsü Şoförünün Tinerci İle İmtihanı Kamerada

Mecidiyeköy otobüs durağında özel halk otobüsünün orta bölümünde yere oturarak aşağıya inmemek için direnen tinerci, şoförü çileden çıkardı. Değnekle korkutarak indirmeye çalışan şoförün tinerci ile imtihanı ise cep tele..

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kızın Duraktaki Tek Kişilik Dansı 01:05

Genç Kızın Duraktaki Tek Kişilik Dansı

Genç kız otobüs durağında alkışları toplayan performans alkışları topladı.keyifli seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tekerlekli Sandalyeyle İki Yaşlı Kadına Çarpan Adam 00:44

Tekerlekli Sandalyeyle İki Yaşlı Kadına Çarpan Adam

Otobüs durağında bekleyen iki yaşlı kadına çarpan elektrikli tekerlekli sandalye ile çarpan adam güvenlik kamerasına yansıdı. Yaşlı kadınları aracıyla kaldırıma fırlatan adam olay sonrasında ise hiçbir şey olmamış gibi y..

  • JET TV tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Babar Candan Kaybettiği Marka Ayakkabısı İçin Saygı Duruşunda Bulundu 14:43

Babar Candan Kaybettiği Marka Ayakkabısı İçin Saygı Duruşunda Bulundu

İşte Benim Stilim yarışmasında 20 mart pazartesi yayınlanan bölümde yine güne Bahar Candan ın en tuhaf halleri damgasını vurdu.Kaybolan ayakkabısı için saygı duruşunda bulundu..Bazen bazı insanları anlamak ne tuhaf değil..

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslüman Kadının Muhteşem Konuşması 16:07

Müslüman Kadının Muhteşem Konuşması

Dalia Mogahed'e baktığınızda ne görüyorsunuz? İnançlı bir kadın? Bir bilgin, anne, abla? Ya da baskı altında kalmış, beyni yıkanmış, olası bir terörist mi? Bu kişisel, güçlü konuşmasında Mogahed'in bizden istediği; kutup..

  • Dini Mubin tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Parmak Ailesi  Türkçe Finger Family  Edis ile Feris 01:58

Parmak Ailesi Türkçe Finger Family Edis ile Feris

Baba Parmak Baba Parmak neredesin? Buradayım buradayım. İşte buradayım. Anne Parmak Anne neredesin? Buradayım buradayım. İşte buradayım. Ağabey Parmak Ağabey Parmak neredesin? Buradayım buradayım. İşte buradayım. Abla..

Unutuncaya Kadar Ağladım Ama Başardım 00:19

Unutuncaya Kadar Ağladım Ama Başardım

Yıldız abla haklı...

  • JET TV tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telefonunu Denize Düşüren Kadının Çıldırması 01:15

Telefonunu Denize Düşüren Kadının Çıldırması

Çin'de bir teknede görmüş olduğunuz üzre bir abla denize telefonunu düşürüyor. Buraya kadar her şey normal, insanlık hali sonuçta. Ama bu kadar delirme ne abla çoluğunu çocuğunu mu düşürdün? Artist ya bir denize atlamaya..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal 04:23

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal

gözlerini çekip alma benden bi kenarda dururum rahatsız etmem sözlerin susmasın aman ha gizli öznen olurum kötü söylese de cümlen geeell geeell sevdiğin yemeği ısıttım yendikçe çıkar ayrılığın tadı asıl acı nası..

Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu) 03:49

Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu)

Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu) İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum s..

  • Candy tarafından
  • 3.520 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kazım Koyuncu İşte Gidiyorum 03:48

Kazım Koyuncu İşte Gidiyorum

İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir a..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Sezai - Kafası Kendinden Bile Güzel 03:04

Halil Sezai - Kafası Kendinden Bile Güzel

kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır gülüşünde birşey var hep içime dokunur bir derdi var her halinden belli anlatmıyor, anlatsa kurtulur kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır gülüşünde birşey var hep içime dokunur bir der..

  • Candy tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güçlü Soydemir  Vuramam sana 05:33

Güçlü Soydemir Vuramam sana

Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana Elimi kaldırsamda Kıyamam san..

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi 07:26

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi

Malzemeler 1 paket 480 gram baklavalık yufka 200 gram çekilmiş ceviz 250 gram tereyağı (isteyenler yarım paket kullansın yarim çay bardağı sıvı yağ eklesin) Şerbeti için gerekenler Su bardagimin ölcüsü 250ml 3 su ba..

Yasmin Schmidt - İnsanım 02:46

Yasmin Schmidt - İnsanım

İnsanım şarkı sözleri ile Sabah mı oldu yeniden Farketmedim ne ne güzel Bir çay birde bir şeker Bugün yine birşey yemeden Geçsin, ama ; sen yaz bana Bilirsin zaman alır alışmam İyi misin ,işin ne durumda Sorun olur mu ..

Bahadır Sağlam - Sana Bir Şey Olmasın 04:14

Bahadır Sağlam - Sana Bir Şey Olmasın

Sana Bir Şey Olmasın şarkı sözleri ile Seni benden ne bu şehir ayırır ne de ecel, Yüreğimi en fazla dil yarası acıtır. Bu sevdaya hangi yaban eller gelir uzanır. Kendine iyi bak sana birşey olmasın. Günahları gönder,..