#Otobüs yolcularına yapılan mükemmel Şaka

Anadolu'ya 3.Bölüm 50:12

Anadolu'ya 3.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Nimet Yalgın ile çocuk hastalıkları hakkında yapılan röportaj ve Türkiye Kalkınma Vakfı'nın Tarsus'ta yürüttüğü tavukçuluk çalışmaları ile ilgili bilgi, röport..

Anadolu'ya 18.Bölüm 56:21

Anadolu'ya 18.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Nevzat Eren ile kırsal alanda sağlık hizmetleri hakkında yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 8. bölümü, Turizm Folklor Ara..

Bu Aşağılık Videoyu İzleyin Evet Mi Hayır Mı Siz Karar Verin 01:21

Bu Aşağılık Videoyu İzleyin Evet Mi Hayır Mı Siz Karar Verin

HAYIR ÇIKMASI İÇİN YAPILAN GÖSTERİLER.BUNLARI İZLE VE REFERANDUMDA KARARINI ÖYLE VER...

Anadolu'ya 20.Bölüm 46:41

Anadolu'ya 20.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Mustafa Ayyıldız ile tarımsal üretimde sulamanın önemi hakkında yapılan röportaj ve patates zararlıları ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almaktadır. Prog..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı 01:26

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı

Ukrayna’nın doğusunda yeniden şiddetlenen çatışmalar Rusya ve Ukrayna’yı yine karşı karşıya getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’yı sivillerin olduğu bölgelerde ateş açarak Cenevre Sözleşmesi’ni ihlal etmekle ve ..

Anadolu'ya 22.Bölüm 46:47

Anadolu'ya 22.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; Leziz Onaran ile yaz aylarında görülen ishaller hakkında yapılan röportaj ve Kadın Ana dizisinin 11. bölümü yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 26.Bölüm 51:27

Anadolu'ya 26.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Aytuğ Uyar ile hayvancılık hakkında yapılan röportaj ve besi hayvanlarının beslenmesinde önemli olan kaba yemler ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almakta..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal'la İlgili Hastaneden Son Açıklama; Hayati Tehlikesi Ciddiyetini Koruyor 02:26

İbrahim Erkal'la İlgili Hastaneden Son Açıklama; Hayati Tehlikesi Cidd

Beyin kanamsı teşhisiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda olan İbrahim Erkal'la ilgili yapılan basın açıklaması yapıldı...

  • ANKA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Edirne Uzunköprü 01:52

Edirne Uzunköprü

Adını Dünya'nın en uzun taş köprüsünden alan Uzunköprü ilçesi. Hakkı Acun ile diğer adı Ergene Köprüsü olan Uzunköprü hakkında yapılan röportaj...

Edirne'nin Tarihi Köprüleri 08:03

Edirne'nin Tarihi Köprüleri

Edirne’nin Meriç, Arda ve Tunca gibi nehirlerinin üzerine kurulan, Fatih Köprüsü, Kanuni Köprüsü, 2. Bayezid Köprüsü, Saraçhane Köprüsü, Gazimihal Köprüsü, Ekmekçizade Ahmet Paşa Köprüsü ve Yeni Köprü ile ilgili bilgiler..

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı 00:35

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı

Norveç‘te karaya vuran bir balinanın midesinden 30 plastik torba çıktı. Otopsi işlemlerini yapan uzmanlar balinanın bağırsaklarının tamamen boş olduğunu açıkladı. Balinayı suya koyarak hayata döndürme çalışmaları başar..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 1.Bölüm 30:46

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 1.Bölüm

Güney Ege kıyılarında kıyı yağmasının önlenmesi amacıyla yapılan programın 1. bölümünde; İzmir'in Konak, Kordon, Karaburun ve Narlıdere kıyılarında yaşanan çarpık yapılaşma ve kıyıların halkın kullanımına kapatılması kon..

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 2.Bölüm 24:44

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 2.Bölüm

Güney Ege kıyılarında kıyı yağmasının önlenmesi amacıyla yapılan programın 2. bölümünde; İzmir'in Çeşme ve Alaçatı ile Muğla’nın Turgutreis ve Köyceğiz kıyılarında yaşanan çarpık yapılaşma ve kıyıların halkın kullanımına..

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 3.Bölüm 30:32

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 3.Bölüm

Güney Ege kıyılarında kıyı yağmasının önlenmesi amacıyla yapılan programın 3. bölümünde; İzmir ve Muğla’nın kıyılarında yaşanan çarpık yapılaşma ve kıyıların halkın kullanımına kapatılması konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dart Maçında Muhteşem Performans! 01:14

Dart Maçında Muhteşem Performans!

Liverpool'da yapılan Dart Premier Ligi maçında Adrian Lewis, rakibi Raymond Van Barneveld'ı 7-4'lük skorla geçti. Adrian Lewis'in müthiç performansı sporseverleri heyecanlandırdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum 04:09

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Fikret Orman, Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum ..

Maceracı _ Osmaniye 1:04:49

Maceracı _ Osmaniye

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Osmaniye’ye gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni, Osmaniyeli kadınların, sağanak yağmura aldırmadan hazırladıkları meşhur lezze..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

İnanılmaz Pit Stop Hataları! 07:39

İnanılmaz Pit Stop Hataları!

Yapılan basit hatalar yarışların seyrini değiştiriyor. Genelde de pilotun aceleciliğinden kaynaklanan hatalar göze çarıyor. İşte o anlardan 10 tanesi böyle yansımış kameralara...

  • PITIRCIK tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mardin Midyat Gümüş İşlemeciliği İzle 01:41

Mardin Midyat Gümüş İşlemeciliği İzle

Midyat'ta yapılan gümüş işlemeciliği..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı  Sonuçların Ülkemiz ve Milletimiz İçin Hayırlı Olmasını Diliyorum 01:29

Cumhurbaşkanı Sonuçların Ülkemiz ve Milletimiz İçin Hayırlı Olmasını

Cumhurbaşkanı Erdoğan, halk oylaması sonuçlarına ilişkin, Bugün yapılan anayasa değişikliği halk oylaması sonuçlarının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. dedi...

Ankara 4.Bölüm İzle 36:52

Ankara 4.Bölüm İzle

Belgeselin Plan adlı 4. bölümünde; Ankara'da Cumhuriyetin ilanından sonra yaşanan mimari gelişmeler, Herman Jansen'in imar planı ve Türkiye'de yapılan inkılaplar konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı 00:20

İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı

İngiliz jetleri, Rusya Hava Kuvvetleri’ne ait 2 adet Tupolev TU-160 tipi bombardıman uçağının Britanya hava sahasına yaklaşması üzerine havalandı. İngiltere Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Typhoon tipi jetler..

Almanya Eski Dışişleri Bakanı  Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi 01:05

Almanya Eski Dışişleri Bakanı Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi

Almanya eski Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Almanya’nın 12. cumhurbaşkanı seçildi. Federal Seçiciler Kurulu’nun bin 260 kişiden oluşan üyesi Berlin’de Federal Meclis’te toplandı. Yapılan oylamada eski Dışişler..

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu 00:56

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu

Kanal D, sosyal medya hesabı üzerinden 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda 'Hayır' diyeceğini açıklayan haber spikeri İrfan Değirmenci'nin işine son verildi. İrfan Değirmenci ise bu yaşananların ardından ilk açıklama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yavru Hayvanlara Robot Anne 02:55

Yavru Hayvanlara Robot Anne

Yalova'da öğrenciler tarafından geliştirilen robot anne, annelerini kaybeden yavru hayvanları besliyor. 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin geliştirdikleri robot anne, bir şekilde annelerini kaybeden yav..

  • JokerS tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:49

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Başakşehir’de bulunan çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik açıla..