#Otobüs yolcularına yapılan mükemmel Şaka

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı 01:14

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı

Ekonomik, siyasi ve sosyal gündemi oldukça çalkantılı olan Brezilya’da 2016 olimpiyatlarının mirası tartışılıyor. Oyunların hemen öncesindeki günlere kadar itirazlarını sürdürenler “olimpiyatların ülkeye sadece yük getir..

Ateş Hattı 11 Nisan 1994 1:14:36

Ateş Hattı 11 Nisan 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programın bu bölümünde; 5 Nisan 1994 Ekonomik Kararları, Türkiye ekonomisi, kamu kurumlarının zarar etmesi, özelleştirme ve istihdam sorunu konu edilmektedir. Programda ayrıca iş adaml..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Hattı 16 Ocak 1995 1:02:46

Ateş Hattı 16 Ocak 1995

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; İdam Mahkumu Seyfettin Uzundiz ve Türkiye'de idam cezası, kadına şiddet, kadın sığınma evleri ve televizyonların canlı yayınlarında yapılan gaflar konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Hattı 7 Kasım 1994 1:06:26

Ateş Hattı 7 Kasım 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Atatürk’ün vasiyeti, Nazım Hikmet’in mezarının Türkiye’ye getirilmesi tartışması ve Sinan Çetin’in Sinemadan para kazanamayan yönetmen eşektir” açıklaması konu edilmektedir..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzellerin Muhteşem Direk Dansı 01:02

Güzellerin Muhteşem Direk Dansı

Direk dansı ya da pole dance zihinlerde striptiz kulüplerini çağrıştırsa da, direk dansı aslında dans ve akrobasiyi birleştirerek dikey bir direk etrafında yapılan bir performans sanatıdır...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarp Levendoğlu Birce Akalayı Hala Silemedi 04:52

Sarp Levendoğlu Birce Akalayı Hala Silemedi

Geçen yaz evliliklerini bitiren Sarp Leventoğlu'nun Birce Akalay'ı halen unutamadığı ile ilgili yapılan yorumlar sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Özel Bölüm 1 1:09:58

Maceracı _ Özel Bölüm 1

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta birbirinden renkli karelerin yer aldığı özel bölümüyle sizlerle. Kahramanmaraş’a giden Yeni, Maraş’ın bir çok ayak rahatsızlığına iyi gelen, y..

Maceracı _ Edirne 1:07:03

Maceracı _ Edirne

Türkiye’nin batı ucuna doğru şöyle bir uzanmaya, keyifli ve bir o kadar da ilginç hikayelerini sakinlerinden duymaya ne dersiniz? Maceracı bu hafta sizleri, ülkemizin serhat şehri Edirne’ye götürüyor. Murat Yeni izleyen..

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 07:30

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Atletico tur kapısını araladı: 2-4 Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Leverkusen'i deplasmanda 4-2 yenen Atletico Madrid, rövanş için avantaj elde etti. Karşılaşmaya baskılı başlayan taraf, ev sahibi Leverkusen old..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çarşamba Gecesi 4.Bölüm izle 52:10

Çarşamba Gecesi 4.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; defineci İhsan Olcay, uzay danışmanı Naim Kamil Kumaşçı ve Şanlıurfa'da köyünü satılığa çıkartan Hacı Halil Öncel konu edilmektedir. Programda ayrıca Türkan Say..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'a İlk Tebrik Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Geldi 01:09

Erdoğan'a İlk Tebrik Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Geldi

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı...

DÜNYA HABER: Rusya Ermenistanda Tatbikat Düzenledi 00:50

DÜNYA HABER: Rusya Ermenistanda Tatbikat Düzenledi

Ermenistan'da Rus hava kuvvetlerinin tatbikat yaptığı bildirildi. Rusya Silahlı Kuvvetleri Güney Askeri Bölgesi Basın Sözcülüğünden yapılan açıklamaya göre, Erivan yakınlarındaki Erebuni askeri üssünde görevli Mig-29 uç..

2017 Dünya Hava Oyunları'nın 2. Ayağı Yapıldı 01:03

2017 Dünya Hava Oyunları'nın 2. Ayağı Yapıldı

Birleşik Devletlerde yapılan 2017 Dünya Hava Oyunları'nda sergilediği performansla ilk sırayı alan Japon pilot Yoshihide Muroya oldu...

Bu Haftanın Dikkat Çeken Magazin Haberleri 11:46

Bu Haftanın Dikkat Çeken Magazin Haberleri

Bu hafta vizyona giren Kolonya Cumhuriyeti filminin galasına gelen ünlü isimlerle yapılan açıklamalar...Çağla Şikel, Demet Özdemir ve Sarp Levendoğluyla ilgili kısa detaylar da sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
81 İlde OIperasyon  Bin 853 Gözaltı 00:46

81 İlde OIperasyon Bin 853 Gözaltı

Emniyet Genel Müdürlüğünce, aranan şahısların yakalanması amacıyla 81 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda bin 853 kişi yakalandı. Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesi..

 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Özcan Denizden Fahriye Evcen Açıklaması! 06:48

Özcan Denizden Fahriye Evcen Açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Özcan Deniz'in eski sevgilisi olan evlilik arefesindeki Fahriye Evcen'in resimlerini beğenmesi olay oldu.Hakkında yapılan söylemler sonucu, Özcan Deniz nasıl bir açıklama yapmış...

  • ANKA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki 06:00

AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, AKPM'nin Türkiye'yi siyasi denetime almasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye ile hiçbir işbirliği, dayanışma mekanizması üretilmemiştir. Özgürlük-güvenlik dengesini koruyan bir ü..

Başbakan Yıldırım MHP Lideri Bahçeli İle Görüşecek 00:32

Başbakan Yıldırım MHP Lideri Bahçeli İle Görüşecek

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek. Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Yıldırım saat 12.00'de Çankaya Köşkü'nde Bahçeli'yi kabul edecek...

Ronaldo Antremanda Arıza Çıkardı 00:27

Ronaldo Antremanda Arıza Çıkardı

Real Madrid'in son yapılan antrenmanında 5'e 2 top kapma oyunu oynanırken yaptığı hareket sonrası ortaya geçmek istemeyen yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo arıza çıkardı...

Diriliş Ertuğrul'un Müziğiyle Dans Eden Fıskiyeler Şaşırtıyor 02:47

Diriliş Ertuğrul'un Müziğiyle Dans Eden Fıskiyeler Şaşırtıyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesince Fil Geçti Köprüsü üzerinde yapılan meydandaki süs havuzu, yaz aylarının sıcak günlerinde ‘Dombıra’ müziğinin ritmine göre dans eden fıskiyelerle, Erzurumluları serinletecek...

  • JET TV tarafından
  • 1.650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması 00:43

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması

Çek Ligi'nde Bohemians 1905 ile Slovacko arasında oynanan maçta çok talihsiz bir pozisyon yaşandı. Karşılaşmanın 30. dakikasında mücadele 0-0 devam ederken Bohemians 1905 kalecisi Martin Berkovic, takım arkadaşı Daniel ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı 00:40

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı

Avrupa Parlamentosu sosyal medyada şiddet içerikli görüntüler paylaşan Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen’in parlamenter dokunulmazlığını kaldırdı. Avrupa Parlamentosu’nda yapılan oylamada milletvekilleri, parlament..

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR 01:15

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR

MASTERCHEF JUNIOR beşinci olarak geri döndü! Şef yemek yarışması serisi, 8-13 yaşları arasındaki yetenekli çocuklara yemek yeteneklerini ve yiyecek tutkusunu bir dizi lezzetli zorlukla sergileme şansı veriyor. Ev sahibi ..

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi 01:12

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 29 eski polis adliyeye sevk edildi. FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, ByLock kullandığı tesp..

1 Dakikada 125 Bin Yıllık İnsan Göçü 01:02

1 Dakikada 125 Bin Yıllık İnsan Göçü

Bilim insanları tarafından yapılan araştırmalar, Afrikalı olmayan tüm insanların, 50 bin ila 80 bin yıl öncesinde Afrika’dan göç ettiğini ortaya çıkardı. Hawaii Üniversitesi tarafından üretilen bu animasyonlu video, 125...

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Zengin Arapların Satın Alamadığı Tek Hayvan 04:31

İşte Zengin Arapların Satın Alamadığı Tek Hayvan

Sivas Kangalı, yırtıcı ve vahşi hayvan besleme meraklısı zengin araların çok isteyip alamadıkları tek hayvan. Son zamanlarda zengin Araplar arasında gelişen yırtıcı ve vahşi hayvan besleme merakı Sivas’a kadar uzandı. ..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
YSK  Referandumun Kesin Sonuçlarını Açıkladı 01:33

YSK Referandumun Kesin Sonuçlarını Açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, “16 Nisan 2017 Pazar günü yapılan halk oylaması sonucu geçerli oyların yarısından çoğunun 25 milyon 157 bin 463 ‘evet’ oyu, yüzde 51.41 olarak gerçekleştiği, anayasa değişikl..