#Otobüs Şoförünün fıkra gibi anısı

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Otobüsle polis aracının arasına sıkıştı 00:32

Otobüsle polis aracının arasına sıkıştı

#Kocaeli'nin #Gebze ilçesinde görev yapan bir polis memuru, otobüs terminalinde perona yanaşan bir otobüs ile polis aracı arasında sıkıştı. Çevredeki vatandaşların uyarısıyla otobüsün şoförü aracı çekerken, polis memuru ..

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı 05:39

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı

Pendik'te Yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada bir ağır 11 kişi yaralandı. Kaza yapan yolcu otobüsü havadan görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay Pendik’te Güzelyalı Mevkiinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Çorum'd..

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal Sonses - Sevme 03:57

Bilal Sonses - Sevme

Bilal Sonses Sevme Müzik Dinle Şarkı sözleri: Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sara..

Bilal SONSES - Sevme 03:57

Bilal SONSES - Sevme

Bilal Sonses’in Wovie etiketiyle yayınlanan “Sevme” adlı şarkısı yayında! Instagram: http://instagram.com/bilalsonses Söz - Müzik: İbrahim Erkal Düzenleme: Bilal Sonses Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Elektro..

  • TEK KANAL tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Usta Yankesici Otobüste Yakayı Ele Verdi 00:42

Usta Yankesici Otobüste Yakayı Ele Verdi

Çin'de bir kadının çantasındaki telefonu çalan hırsız otobüs şoförünün dikkati sayesinde böyle yakalandı...

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Casalini - Unutsam 03:22

Zeynep Casalini - Unutsam

Bir tüy gibi hafif olsam, dağılsam Yok olsam, kaybolsam, unutsam sevmeyi Tam şu anda söküp atsam bu kalbi Savursam sokağa dökülse kum gibi Tüm şehre kazınmış gibi Tek bir ad okuyor gözlerim sanki Adını görmezsem duyduğum..

Kitap okurken, dinlenirken dinleyebileceğiniz [Yunus Emre Dizisi] müzikleri 45:43

Kitap okurken, dinlenirken dinleyebileceğiniz [Yunus Emre Dizisi] müzi

TRT de yayınlanan biz döneme damgasını vurmuş Yunus Emre'nin hayatını anlatan bir dizi vardı. Bilmem hatırlar mısınız? Yunus Emre unutmayacağımız kıssalar ve karakterlerle benim de hayatımda önemli bir yere sahip olmuş b..

  • GÜL tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dünyanın En İyi Karavanı 04:41

Dünyanın En İyi Karavanı

Dışardan Normal Bir Otobüs Gibi Görünüyor, Ancak Kapı Açıldığında İçerisine İnanamayacaksınız..

  • JET TV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Bilal Yıldırım - Sevme 03:01

Bilal Yıldırım - Sevme

SEVME şarkı sözleri ile onu benim gibi sevme sevme ben kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme sevme sende benim gibi sevme sevme sen gideli hersey renginden oldu gönlümün gülleri sarardi soldu hayatimin gül..

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO] 04:01

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]

Her eyes, her eyes Gözleri, gözleri make the stars look like they're not shining yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor Her hair, her hair Saçları, saçları falls perfectly without her trying Uğraşmadığında bile mükemm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video) 04:09

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)

You're the light, you're the night Sen gündüzüm, gecem You're the color of my blood sen kanımın rengi You're the cure, you're the pain Sen ilacım, hastalığım You're the only thing I wanna touch Sen dokunmak istedi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Fatma Turgut - Yıllar Sonra 04:06

Fatma Turgut - Yıllar Sonra

Sarsam sarsam seni kollarımla Duysam yine nefesini Hatırla okul günlerimizi Ayrılmaz bir çifttik senle Şimdi ayrıldık ama hala seviyorum İstiyorum seni Yıllar sonra yıllar sonra yıllar sonra Yine eskisi gibi ..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ] 04:36

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ]

Söz: Sezen Aksu, Aysel Gürel Beste: Attila Özdemiroğlu Düzenleme: Teoman, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal Elektrik Gitarlar, Bas Ve Klavyeler, Yaylı Aranjman: Safa Hendem Davul: Gencay Kıymaz Yaylılar: İstanbul Strings Mix..

Fatih Ardıç - Sevdasız Kal 05:36

Fatih Ardıç - Sevdasız Kal

Sevdasız Kal şarkı sözleri ile Gözlerin diyordu beni sevdiğini, Sözlerin diyordu beni sevdiğini, Nasil oldu zalim anlatir misin? Bir anda yiktin hayallerimi Nasil oldu zalim anlatir misin? Ansizin kirdin heveslerimi....

 Yusuf Hayaloğlu  Hangi Ayrılık 05:34

Yusuf Hayaloğlu Hangi Ayrılık

Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar ..

  • Candy tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İETT'nin Efsane Şoförü Hikmet Abi ve 'Hür Kız Ayşe Teyze' Beyaz Show'a Konuk Oldu 02:57

İETT'nin Efsane Şoförü Hikmet Abi ve 'Hür Kız Ayşe Teyze' Beyaz Show'a

Yolcularıyla adeta aile gibi oldukları bir otobüs yaratan İETT'nin efsane şoförü Hikmet Abi (Hikmet Yılmaz) Beyaz Show’un konuğu oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Bebek Şarkıları - Otobüste Tekerlemeler 1:01:38

Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Be

Otobüs kafesindeki tekerlekler, popüler bir eski İngiliz kafiyeli, farklı araçlar ile farklı versiyonlarda değiştirildi. Ancak orijinal şarkının çekiciliği hala aynı kalır. O zaman şaşılacak bir şey yok ki, çocuklar bu ç..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..