#Otobüsü bu hale getiren olay kamerada haber izle

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada 02:44

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada Tokat’ta kaldırım üzerindeki fareyi fark ederek saldıran kargaların mücadelesini vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. Bir karganın fareyi gagası ile kuyruğundan çekerek bulunduğu yerde..

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

Şırnak'ta Teröristin Nefes Kesen Yakalanma Anı Kamerada 02:22

Şırnak'ta Teröristin Nefes Kesen Yakalanma Anı Kamerada

Şırnak'ın Gabar Dağı'nda başlatılan operasyonda 3'ü ölü olmak üzere etkisiz hale getirilen 5 teröristin, erzak için kafalarını inlerinden çıkarır çıkarmaz insansız hava aracıyla (İHA) tespit edildiği öğrenildi. Teröristl..

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada 00:50

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada

Kastamonu'da yolun karşısına geçmek isterken otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden yayanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kastamonu'da Plevne Caddesi üzerinde bir firmaya ait Mehmet T. idaresindeki 06 ..

Bisiklet Hırsızları Kamerada 01:22

Bisiklet Hırsızları Kamerada

Adana'da 3 bisikleti çaldığı ileri sürülen zanlı, önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalanıp tutuklandı. Olay, Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, apartman girişine gelen Kadir E. v..

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada 00:36

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada

Denizli'de motosikletli iki hırsız, evin bahçesindeki direğe zincirle bağlı motosikleti çalarak kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Olay, Merkezefendi ilçesi Gerzeler Mahall..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

Adeta Vadesi Dolmamış Dedirten Kaza Kamerada 00:24

Adeta Vadesi Dolmamış Dedirten Kaza Kamerada

Çin'de yaşanan kaza akıllara durgunluk verecek cinsten. Dikkatsizce yola fırlayan yaya, solundan gelen kamyonu fark etse de ayağının kaymasıyla kendini bir anda aracın altında buluyor. Dehşet verici kazada mucize kurtulu..

Çoraplarını Çıkarıp Eline Geçiren Hırsız Kamerada 01:43

Çoraplarını Çıkarıp Eline Geçiren Hırsız Kamerada

Adana'da bir iş yerine girip bilgisayar, cep telefonu ve evrak çantasını çalan hırsız, parmak izi bırakmamak için çoraplarını eline giydiği görüntüler kamerada...

Afrin'de Teröristlerin Vurulma Anı Kamerada 01:51

Afrin'de Teröristlerin Vurulma Anı Kamerada

Zeytin Dalı Harekatı sırasında ZMA aracının termal kamerasına yakalanan 3 terörist etkisiz hale getirildi. Araç üzerinde bulunan MK 19 40 mm bomba atar silahla yapılan atışlar termal kamera tarafından böyle kaydedildi...

Mevzide Saniye Saniye Çatışma Anları Kamerada 02:37

Mevzide Saniye Saniye Çatışma Anları Kamerada

TSK ve ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in kuzeybatısındaki Ali Bekki köyünü terör unsurlarından temizledi. Operasyonda 10'dan fazla terörist etkisiz hale getirildi. Çatışma anları saniye saniye kameralara böyl..

Amanos'ta Öldürülen Teröristler Termal Kamerada 00:34

Amanos'ta Öldürülen Teröristler Termal Kamerada

Hatay'ın Arsuz ilçesinde Amanos Dağları'nda etkisiz hale getirilen PKK'lı 11 teröristin cesetlerinin Türk askeri tarafından bulundukları yerden çıkartılması termal kameralar tarafından görüntülendi...

500 Bin Liralık Kapkaç Kamerada 00:12

500 Bin Liralık Kapkaç Kamerada

500 bin liralık kapkaç kamerada Bursa'da yaklaşık 500 bin lira değerinde döviz yatırmaya bankaya giden şahsın çantasını çalan şüpheli bir araca binerek uzaklaştıBURSA - Bursa'da 500 bin liralık dövizi bankaya yatırmak is..

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

Böyle Motosiklet Kazası Görülmedi Korkunç Ölüm Kamerada 00:13

Böyle Motosiklet Kazası Görülmedi Korkunç Ölüm Kamerada

Çok süratli olduğu görülen motosiklet sürücüsü, hakimiyetini kaybediyor. Tekerleklerinin yerden kesildiği gözlenen motosiklet, elektrik direğine çarparak durabiliyor. Sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği feci kaza ..

Kırmızı Işıktaki Kanlı İnfaz Kamerada 00:32

Kırmızı Işıktaki Kanlı İnfaz Kamerada

Konya'nın Ereğli ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen minibüs sürücüsü, husumetlisi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Cinayet zanlısı olaydan sonra polise teslim olurken, olay bir vatandaşın cep telefonu kamer..

İstanbul’da Feci Kaza Kamerada 07:14

İstanbul’da Feci Kaza Kamerada

İstanbul Sultangazi'de hatalı sollama yapan minibüs sürücüsü kontrolden çıkarak 6 aracı biçti. Caddenin savaş alanına döndüğü o kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Sürücünün ise olay yerinden kaçtığı ve hal..

Beyoğlu'nda Güpegündüz Kapkaççı Dehşeti Kamerada 00:33

Beyoğlu'nda Güpegündüz Kapkaççı Dehşeti Kamerada

Olay, 3 Temmuz günü Beyoğlu Hacı Ahmet Meydanı yakınlarında yaşandı. İddiaya göre, 2 kapkaççı ticari taksi ile evine gelen kadınları görünce takip etmeye başladı. Taksiden inen kadınların bina girişinde kapıyı açmaya çal..

Araç Kundaklama Anı Kamerada 01:13

Araç Kundaklama Anı Kamerada

Kilis'te park halindeki aracın kundaklanma anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi. Tibilevler Mahallesi'nde vatandaşlar, plakasız bir motosikletin sürücüsünden şüphelenerek durdurmak istedi. Vatandaşın Dur ihtarına uymay..

İzmir'de Yol Verme Kavgası Kamerada 00:15

İzmir'de Yol Verme Kavgası Kamerada

İzmir'n Bornova ilçesinde bir ESHOT şoförü, yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kamyonetteki 2 kişi tarafından dövüldü. Olay, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi...

Çocuk Parkında Eski Eşe Bıçaklı Saldırı Kamerada 00:20

Çocuk Parkında Eski Eşe Bıçaklı Saldırı Kamerada

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çocuklarını görmek için gittiği parkta boşandığı eşi Yasemin Gencer'i bıçakla yaralayan Özgür D. sevk edildiği adliyede tutuklandı. Olay anının bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafında..

Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada 01:21

Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada

Bursa'da özel halk otobüsü şoförünün saldırıya uğraması anı güvenlik kamerasına yansıdı. Alınan bilgiye göre, Üçevler Mahallesi'nden Heykel'e giden özel halk otobüsünün şoförü Kerem Tanas, (30) Altıparmak Caddesi'ndeki d..

14 Aracın Lastiklerini Kesen Şahıslar Kamerada 00:46

14 Aracın Lastiklerini Kesen Şahıslar Kamerada

Mersin'in Tarsus ilçesinde gece 14 aracın lastiğini kesen 3 kişi, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanırken, olay anı ise kameralara yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eczanede Yaşanan Dehşet Kamerada 00:59

Eczanede Yaşanan Dehşet Kamerada

Ankara'da eczaneden kırmızı reçete ile satılan bir ilacı almak isteyen adam, ilacı reçetesiz satmadığını belirten eczacıyı darp ederek eczaneyi tarumar etti. Olay, 14 Şubat Çarşamba günü Etimesgut ilçesinde meydana geldi..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

Markete Giren Hırsızlar Kamerada 02:59

Markete Giren Hırsızlar Kamerada

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bir markete giren silahlı soyguncular, çalışanı etkisiz hale getirdikten sonra kasayı boşaltarak kayıplara karıştı, o anlar ise marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedild..

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada! 02:13

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Tüfekçikonak Mahallesi'ne inen ayı panik yaşattı. Vatandaşlar araçla kovalayarak yolunu kaybetmiş olan ayıyı ormanlık alana yönlendirdiler. Olay gece saatlerinde İnegöl'ün kırsal Tüfekçiko..

Basketbol maçında olaylar kamerada 02:50

Basketbol maçında olaylar kamerada

Basketbol maçında olaylar kamerada izle..

Öğrencileri Teker Teker Tokatladı! Vicdansız Öğretmen Kamerada 00:27

Öğrencileri Teker Teker Tokatladı! Vicdansız Öğretmen Kamerada

Öğrencileri Teker Teker Tokatladı! Vicdansız Öğretmen Kamerada haberi izle..

Otobüs Şoförü Hatasını Hayatıyla Ödedi! Kaza Anı Kamerada 01:14

Otobüs Şoförü Hatasını Hayatıyla Ödedi! Kaza Anı Kamerada

Otobüs Şoförü Hatasını Hayatıyla Ödedi! Kaza Anı Kamerada haberi izle..