#Otobüsün Çarptığı yaya metrelerce uçtu

Ayrılık Yazması (Akustik Live Versiyon) 04:48

Ayrılık Yazması (Akustik Live Versiyon)

Mektubunu sakladım, ellerin değdi diye Sözünü tutamadın, ömürlük sevdin güya Ben seni seviyorum, sen bir başkasını Kader ne çok seviyor, ayrılık yazmasını Kader ne çok seviyor, ayrılık yazmasını Doğru söyleyin bana, gerç..

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

Trafik Kurallarına Harfiyen Uyan Ördek 00:29

Trafik Kurallarına Harfiyen Uyan Ördek

Yaya öncelikli trafik kurallarının uygulandığı İsveç'te, Kofors kentinde araçlar yaya geçidinde bu kez alışılmışın dışındaki yayalar için durdular. Hofors kentindeki araç yolunu karşıdan karşıya geçmeye karar veren ördek..

  • Cowboy tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuk Şarkıları Karınca 03:03

Çocuk Şarkıları Karınca

Çocuk Şarkıları - Karınca çocuk şarkısı sözleri: Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titredi, dondu dondu bırrrrrrrrr Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titr..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yansıdı 01:08

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yans

Bursa'da yolun karşısına geçerken kamyonetin çarptığı 75 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.A. idaresindeki 16 ACR 043 plak..

Duyarlı Otobüs Şoförü 'Helal Olsun' Dedirtti 01:00

Duyarlı Otobüs Şoförü 'Helal Olsun' Dedirtti

Yolcuların tepkilerine rağmen otobüsle çarptığı yaralı köpeği bırakmadı... Kocaeli'de belediyeye ait halk otobüsünde şoförlük yapan Eren Karadaş, seyir halindeyken kendisine itiraz eden yolculara rağmen çarptığı köpeği a..

Kamyonet Taksiyi Biçti  5 Ölü 01:48

Kamyonet Taksiyi Biçti 5 Ölü

Kamyonet çarptığı taksiyi metrelerce sürükledi, feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Dehşete düşüren kaza Tayland'da meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen taksiye, hemen arkasından süratle gelen bir kamyonet çarptı. Ön..

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı! 00:51

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı!

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığ..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Eskişehir'de Trafik Kazaları MOBESE'de 01:31

Eskişehir'de Trafik Kazaları MOBESE'de

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri basın kuruluşları ile paylaşırken değerlendirme ve önerilerde de bulundu. Yapılan açıklamada, kazaları önlenerek, sürücü, yolcu ve yaya olarak için..

Artvin'i hortum ve dolu vurdu! Evler yıkıldı, ağaçlar söküldü 01:17

Artvin'i hortum ve dolu vurdu! Evler yıkıldı, ağaçlar söküldü

Karadeniz Bölgesi'ni bu kez hortum ve fırtına vurdu. Artvin'in Şavşat ilçesinde sağanağın ardından etkili olan hortum, dolu ve fırtına nedeniyle birçok evin çatısı uçtu, ağaçlar kökünden söküldü. Hortum, fırtına ve dolu..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

Kağıthane'de Faciadan Dönüldü 01:47

Kağıthane'de Faciadan Dönüldü

Kağıthane'de yokuş aşağıya indiği esnada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği beton mikseri, evin içine girdi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, mikserin çarptığ..

Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü 01:08

Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü

Haiti'de bir otobüsün kalabalığın içine dalması sonucu en az 38 kişi hayatını kaybetti. Olayda çok sayıda kişi de yaralandı. Bölgesel sivil savunma koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, Gonaives kentinde bir yolcu ot..

İşte İnsanlığın Bittiği An 00:40

İşte İnsanlığın Bittiği An

Çin'de otobüsün çarptığı kadına aldırmayan otomobilin sürücüsü, kadının başına çarpa çarpa yoluna devam etti. Yaralı kadın olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin olmadığı belirtil..

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı 00:21

Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı

Rusya'nın Toguchinsky Bölgesinde sabah saatlerinde etkili olan sis ve sürücülerinin dikkatsizliği nedeni ile otobanda zincirleme kaza meydana geldi. Bir otobüsün, kaza yapmış araçlara çarptığı anlar ise yine otobüs kamer..

Karagöz ailesi bir kez daha yıkıldı! 01:59

Karagöz ailesi bir kez daha yıkıldı!

OTOBÜSÜN ÇARPTIĞI EVLATLARI HAYATINI KAYBETTİ, 10 AYDIR EVLAT ACISI ÇEKİYORLARDI, AMA MAHKEMEDEN ÇIKAN KARAR O ACIYI DAHA DA KATLADI, ŞOFÖR TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST KALDI, KARARA İTİRAZ EDEN KARAGÖZ AİLESİ ADA..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Feci Kaza! Otobüs Eve Girdi 05:53

Feci Kaza! Otobüs Eve Girdi

Ümraniye’de gece saatlerinde el freni çekilmeden park edilen bir halk otobüsü, sabahın erken saatlerinde geri geri giderek müstakil bir eve daldı. Otobüsün girdiği müstakil evde o saatte uyuyan 2 çocuk ölümden döndü. Oto..

Motosikletli Kadın Sürücü Ölümden Kıl Payı Kurtuldu 00:38

Motosikletli Kadın Sürücü Ölümden Kıl Payı Kurtuldu

Üsküdar Kuzguncuk'ta motosikletli kadın sürücü, önünde seyreden otobüsün aniden durması sonucu motosikletinin hakimiyetini kaybederek yere düştü. Sürücünün karşı istikametten gelen otobüsün altında kalmaktan kıl payı kur..

Motosikletli Kadın Sürücü Ölümden Kıl Payı Kurtuldu 00:38

Motosikletli Kadın Sürücü Ölümden Kıl Payı Kurtuldu

Üsküdar Kuzguncuk'ta motosikletli kadın sürücü, önünde seyreden otobüsün aniden durması sonucu motosikletinin hakimiyetini kaybederek yere düştü. Sürücünün karşı istikametten gelen otobüsün altında kalmaktan kıl payı kur..

  • JET TV tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü 01:29

Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sürücünün rampaya park ettiği belediye otobüsü kayarak çocuk parkına düştü.Alınan bilgiye göre, Kalkınma Mahallesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi kavşağı mevkisinde Büyükşehir ..

İstanbul'da Otobüse Yetişmeye Çalışan Adamın Azmi 00:31

İstanbul'da Otobüse Yetişmeye Çalışan Adamın Azmi

İstanbul Okmeydanı'nda kaçırdığı otobüsün peşinden koşan vatandaşın azmi kameraya yansıdı. Tehlikeye aldırış etmeden metrelerce koşan vatandaş en sonunda otobüse yetişti...

Seyir Halindeki Okul Servisini Böyle Durdurmaya Çalıştı 00:58

Seyir Halindeki Okul Servisini Böyle Durdurmaya Çalıştı

ABD'nin Maryland eyaletinde bir okul otobüsünden aracına şişe atıldığını iddia eden Leverne Doran isimli ABD'li otobüsü böyle durdurmaya çalıştı. Otobüsün önüne asılarak atan trafikte metrelerce giden adam tehlikeli yolc..

Minik Köpeği Ezdi, Arkasına Bile Bakmadı 01:39

Minik Köpeği Ezdi, Arkasına Bile Bakmadı

Avcılar'da minik köpeği ezen vicdansız taksi şoförünün, metrelerce sürüklediği köpeği öylece bırakıp ardına bakmadan hızla kaçması bu kadarına pes dedirtti. Kalçası kırılan minik köpeğin metrelerce sürüklendiği o anlar i..

Yayaya Çarpan Motosiklet 50 Metre Sürüklendi  2 Yaralı 03:48

Yayaya Çarpan Motosiklet 50 Metre Sürüklendi 2 Yaralı

Yayaya çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi: 2 yaralı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde refüje çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır, motosikletin çarptığı yaya olmak üzere 2 kişi yaralandı...

Yayaya Çarpan Motorsiklet 50 Metre Sürüklendi 03:48

Yayaya Çarpan Motorsiklet 50 Metre Sürüklendi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde refüje çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır, motosikletin çarptığı yaya olmak üzere 2 kişi yaralandı...

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada 00:24

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada

Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışırken minibüsün çarptığı vatandaş ağır yaralandı. Çarpma anı, güvenlik kamerasına yansıdı. TEİAŞ'ta çalışan İ.R. adındaki işçiye, Batman-Hasankeyf yolu üzerinden evine yaya olarak g..

Sigortadan Para Almak İçin Arabanın Önüne Kendini Atan Kadın 00:23

Sigortadan Para Almak İçin Arabanın Önüne Kendini Atan Kadın

Hong Kong’da araç içi kamerasından kaydedilen görüntülerde, bir sürücü seyir halindeyken yaya geçidini görünce yavaşlamış. Ancak aracın durduğunu gören kadın ise arabaya doğru koştuktan sonra üzerine atlayıp yere düşmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 6 yıl önce
BURÇAK KURTULDU, ECEM YOĞUN BAKIMDA! 03:07

BURÇAK KURTULDU, ECEM YOĞUN BAKIMDA!

Adana'da yaya geçidinden geçerken otomobilin çarptığı Özlem Dönmez (22), yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Dönmez'in, kazadan son anda kurtulan arkadaşı Burçak Özcan (22), otomobil sürücünün serbest bırakıldığını b..