#Otobüsün Çarptığı yaya metrelerce uçtu

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı 00:55

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ta anne ile kızının bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesi Azerbaycan Bulvarı'nda plakası öğrenilemeyen bir otomobilin..

Lastiği patlayan otomobil takla attı, emniyet kemeri sayesinde ölümden döndü 01:51

Lastiği patlayan otomobil takla attı, emniyet kemeri sayesinde ölümden

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde lastiği patlayan bir otomobil, takla atarak, metrelerce yüksekten şarampole uçtu. Sürücü ise, emniyet kemeri sayesinde kazayı yara almadan atlattı...

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaş Yapayım Derken Göz Çıkarmak 00:27

Kaş Yapayım Derken Göz Çıkarmak

Yaya trafik ışığını düzeltmek isterken direği devirdi. Görüntüler Rusya’dan. Karşıdan karşıya geçen yaya, trafik ışığını sopayla düzeltmeye çalışıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Tarkan Bal Küpü 03:53

Tarkan Bal Küpü

Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun www.sozlerisozu.com Bal küpü mübarek, içine bir düşsek Ne mümkün vaz..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Bal Küpü 04:15

Tarkan Bal Küpü

Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun Bal küpü mübarek, içine bir düşsek Ne mümkün vazgeçmek geçen taş ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabırsız Yayadan Ölümcül Deneme 00:23

Sabırsız Yayadan Ölümcül Deneme

ABD'nin başkenti Washington'da sabırsız bir yaya, öyle bir işe kalkıştı ki az daha canından oluyordu...

Otomobil Kadınlara Böyle Çarptı 00:30

Otomobil Kadınlara Böyle Çarptı

Çorum'da yaya geçidi yerine yol ortasından karşıya geçmeye çalışan iki kadın ölümden döndü. Gazi Caddesi'nde meydana gelen trafik kazası mobese kameralarına yansıdı. Pirbaba Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan ik..

Kırmızı Işıkta Birdirbir Oynamak 00:31

Kırmızı Işıkta Birdirbir Oynamak

Isparta'da bir grup genç araçlar kırmızı ışıkta beklerken yaya geçidinde birdirbir oynayıp, takla attı. Gençlerin tehlikeli oyunu bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Isparta'nın araç trafiğinde en işlek n..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendisine Küfür Eden Yayayı Ezen Sürücü 00:36

Kendisine Küfür Eden Yayayı Ezen Sürücü

Yurtdışında araç kamerasına yansıyan görüntülerde yaya geçitinde kendisine yol veren sürücü ile yaya arasında bir tartışma yaşanmış ve sürücünün intikamı ağır olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

Kozan'da dakikalar içinde hayat felç oldu 02:01

Kozan'da dakikalar içinde hayat felç oldu

Adana’nın Kozan ilçesinde akşam saatlerinde kısa süre etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına hayatı felç etti. 10 dakika içinde balkonlardaki çamaşırlar uçtu, üçtü tabelalar koptu...

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Halil Nü - Kara Karga 03:02

Halil Nü - Kara Karga

Kara Karga şarkı sözleri ile... Uslu Uslu durmayı denedin mi? Yoksa bana mı garezin var Dağ tepe yollarımda koştun mu Hazıra mı konmaya niyetin var. Olanlarla yetinmek yok Benim zirvemde sesten eser yok Menzilini alm..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video) 03:12

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video)

Bana Sorma’ sözleriyle / ‘Bana Sorma’ lyrics; Artık seni dinlemem ben (dinlemem) Hep yalan söylüyorsun Dün çok seviyordun mesela (mesela) Bak şimdi gidiyorsun Bye bye Yıllardır bir orada bir burada Dönüp dolaşıp bana s..

Alibeyköy'de Tramvaya Ulaşmak İsteyen Vatandaşların Zorlu İmtihanı 06:22

Alibeyköy'de Tramvaya Ulaşmak İsteyen Vatandaşların Zorlu İmtihanı

Eyüpsultan'da bulunan Alibeyköy Tramvay İstasyonu'nu kullanmak isteyen vatandaşlar, yaya geçidinin olmaması nedeniyle yolun karşısına geçerken zor anlar yaşıyor. Yetkililere seslenen vatandaşlar, hızlıca akan trafiğin ol..

Finlandiya'da bir araç kalabalığa daldı 00:38

Finlandiya'da bir araç kalabalığa daldı

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de kaldırama çıkan bir araç 7 kişiyi yaraladı. Yaralılardan 3'ünün durumu ciddi olduğu belirtildi. Kaza cuma günü meydana geldi. Bir metro istasyonu yakınlarında, direksiyon hakimiyetini..

Kaza Yapan Araçlar İşçileri Biçti 00:21

Kaza Yapan Araçlar İşçileri Biçti

Meksika’nın başkenti Meksiko’da otoyolda temizlik yapan işçiler korkunç bir kaza yaşadı. Kontrolden çıkan bir tır, çarptığı araçlarla birlikte yolun kenarına savruldu. Feci kazada temizlik işçilerinden 1’i hayatını kaybe..

Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler 00:57

Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler

Oldukça süratli olan bir motosikletin önünde fren yapan otomobile çarpması sonucu motosiklet devrilmiş, sürücüyse çarptığı aracın üstünde kalmıştı. O anlar, güvenlik kamerası görüntüsünün ardından kaza yapan sürücünün ka..

Kameraya Yansıyan Akrobat Sürücü 00:26

Kameraya Yansıyan Akrobat Sürücü

İran’da kaydedilen görüntülerde, bir motosikletin sıkışan trafikte duraklayan otomobile arkadan çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle savrulan sürücü, adeta parende attıktan sonra otomobilin üzerinde kalıyor. Şanslı sü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabri Sarıoğlu Trafik Kazası Geçirdi 01:57

Sabri Sarıoğlu Trafik Kazası Geçirdi

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Sabri Sarıoğlu trafik kazası geçirdi. Sabri'nin çarptığı kamyonun sahibi olayla ilgili; 'Olur böyle şeyler, cana geleceğine mala gelsin' ifadesini kullandı...

Motosiklet Sürücüsünün Mucize Kurtuluşu 00:45

Motosiklet Sürücüsünün Mucize Kurtuluşu

Motosiklet sürücüsü otobanda büyük bir hızla çarptığı arabanın üzerinde kaldı. Portekiz'de yaşanan olay sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarhoş Kadın Sürücünün Direğe Çarpıp Kaçması 00:21

Sarhoş Kadın Sürücünün Direğe Çarpıp Kaçması

ABD’nin başkenti Washington’da sarhoş kadın sürücünün otomobiliyle direğe çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beykoz'da Feci Kaza Yaralılar Var 01:40

Beykoz'da Feci Kaza Yaralılar Var

Beykoz'da bilinmeyen bir nedenden kontrolden çıkan hafriyat yüklü kamyon bir araca çarptı. Kamyonun çarptığı otomobile 10 dakika önce akü takviyesi yaptığı öğrenilen bir aile ezilmekten kıl payı kurtuldu. Kamyonun aynı y..

Volvo'ya Arkadan Çarpan Fiat Seicento 00:19

Volvo'ya Arkadan Çarpan Fiat Seicento

Fiat Seicento'nun Volvo XC70'E arkadan çarptığı videoyu izliyoruz.Resmen arabayı öldürmüş..

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada 00:17

TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde TIR'ın çarptığı otomobil refüje çıktı. Kazada yaralanan 1 kişi yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi..

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti 00:32

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kaza, akşam saatlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi ile İstasyon Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya gör..

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı 01:45

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı

ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine sürülen araç 1 kişinin ölümüne 23 kişinin yaralanmasına yol açtı.ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine s..

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..