#Otomatik cam sileceği

Cam yüklü kamyonet dönüş yaparken böyle devrildi 00:19

Cam yüklü kamyonet dönüş yaparken böyle devrildi

Afyonkarahisar’da meydana gelen ve MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazaları bir anlık dikkatsizlik ve tedbirsizliğin nelere yol açabileceğini gözler önüne serdi...

Çam kozalağından öksürük şurubu 01:40

Çam kozalağından öksürük şurubu

Doktor Hande Karagedik, TÜBİTAK’dan aldığı destekle aile yadigarı şifa tarifini bilimsel alan taşıdı. Karagedik projesiyle de ülkemizi temsil etti...

Cam Kıran Eşek Şakası 00:13

Cam Kıran Eşek Şakası

Tavuk dönercide kapıya çıkıp perde takan arkadaşına şaka yapan eleman camın kırılması neden olmuş. Eşek şakası kötü sonuçlanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Wiz Khalifa - Brand New ft. Ty Dolla Sign 03:53

Wiz Khalifa - Brand New ft. Ty Dolla Sign

Dolla bought a brand new Porsche Dolla bought a brand new Porsche Dolla met a bitch on tour Dolla made a mil on tour Dolla bought a brand new Porsche Dolla did the cover of The Source Dolla did the Double XL Dolla bought..

Ty Dolla $ign - Wiz Khalifa - Brand 03:53

Ty Dolla $ign - Wiz Khalifa - Brand

Dolla bought a brand new Porsche Dolla bought a brand new Porsche Dolla met a bitch on tour Dolla made a mil on tour Dolla bought a brand new Porsche Dolla did the cover of The Source Dolla did the XXL Dolla bought my bi..

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzel Su Mumu Yapımı (DIY Beautiful Water Candle) 02:51

Güzel Su Mumu Yapımı (DIY Beautiful Water Candle)

Çok ucuz bir şekilde güzel bir su mum yapmak için gerekli olan malzemeler ve yapım aşamaları... İhtiyacınız olacak şeyler: 1.Cam bardak 2.Su 3.( Ya da pişirme yağı)yağ lambası 4.Mum fitili 5.Pusula 6.Makas 7.Teyp 8.Şeff..

  • Kadınca tarafından
  • 1.670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Damla Camı Sihirli Dokunuşlarıyla Ejderhaya Çeviren Yetenek Abidesi Adam 57:26

Bir Damla Camı Sihirli Dokunuşlarıyla Ejderhaya Çeviren Yetenek Abides

Camla çalışmak sadece sanatsal bir yetenek gerektirmez, aynı zamanda malzemenin kırılgan yapısını göz önünde bulundurarak çelikten bir sabra ihtiyaç duyar. Cam üfleme ustası James Mongrain'da bu sabır fazlasıyla mevcut. ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Soğuktan Titreyen Bariyer 00:32

Soğuktan Titreyen Bariyer

Rusya'nın soğuna dayanamayıp soğuktan titreyen Otomatik Kapı Sistemi sosyal medya da alay konusu oldu. Soğuk ve şiddetli rüzgarın etkisi ile sallanan Otomatik Kapı Sistemi bu görüntüleri ile izlenme rekorları kırıyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında 00:46

Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında

Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir cep telefonu bayisinin maskeli hırsız tarafından soyulması iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Ulugazi Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki cep telefonu bayisine gelen çalışanlar cam..

İrmik Helvası Tarifi 14:07

İrmik Helvası Tarifi

3 su bardağı irmik- 600 gr 2 su bardağı şeker- 510 gr 200 gr tereyağı 2 avuç çam fıstığı- 90 gr 2,5 su bardağı su- 650 gr 2,5 su bardağı süt- 725 gr 3 tane karanfil- 1 gr 1 çay kaşığı tarçın- 3 gr 1 tutam tuz Geniş tab..

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Drone Ambulanslar Geliyor 00:40

Drone Ambulanslar Geliyor

Amerika merkezli Fast Company ekonomi dergisinin, sağlık alanında yaratıcı teknolojileri tanıttığı etkinliğinde, bir drone ambulans planı sergilendi. Hastaların, normal ambulanslardan ve helikopterlerden daha hızlı ve e..

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Dalgın Kadının Başına Gelen İnanılmaz Kaza 01:02

Dalgın Kadının Başına Gelen İnanılmaz Kaza

Telefonuna bakarken yanlışlıkla otomatik araba asansörüne giren kadın arabanın altında kaldı. Çin'de yaşanan olayda hastaneden çıkan kadının arabaların çıkış yaptığı platform asansörüne girdiği görülüyor. Otomatik asansö..

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Görünmez Kaza Kameralara Böyle Yansıdı 00:36

Görünmez Kaza Kameralara Böyle Yansıdı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde serbest meslek çalışanı genç, arkadaşının iş yerinin yeni silinen kapı camına takıldı. Daha önce cam yoktu, yeni de temizlemişler. Çıktığım gibi cama tosladım diyen genç hafif sıyrıklarla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

Denge Konusunda Çıtayı Arşa Çıkaran Adamdan Muhteşem Şişe Dengesi 01:31

Denge Konusunda Çıtayı Arşa Çıkaran Adamdan Muhteşem Şişe Dengesi

Denge konusunda yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Rocky Byun bu defa cam şişeleri dengede tuttu. İmkansızı başaran Rocky Byun'un hayran olacağınız performansı...

  • Cowboy tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yavru Kedi Kurtarma 01:03

Yavru Kedi Kurtarma

Cam kavanoza sıkışmış yavru bir kedi çevredeki insanların cam kavanozdan kurtarmasıyla hayatına devam ediyo..

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves 05:17

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves

Bak Soğuyor Hece min Altındaki Bu Dil Ve Hiçbir Kere Çıkılmamış Gibi Düştü Bu Yol Elimde Kan, Kanımda Senden Bin Zehir Ne Var Ne Yok Yutuldu Bu Taşlar Kefil Kırıldı Cam Dağıldık Dört Bir Yana Kendimi Kopardım Gördüm Bu A..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.272 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayna Nasıl Yapılır 04:30

Ayna Nasıl Yapılır

İlk ayna, metal yüzeylerin iyi bir şekilde parlatılmasıyla oluşturulmuştur. Ancak daha sonra, metal yerine cam levhalar ve civa kullanılarak ayna yapılmıştır. Aynanın tarihi oldukça eskiye uzanmakla birlikte, günümüzde k..

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İş Yerinde Gülme Krizine Sokan Olay 00:51

İş Yerinde Gülme Krizine Sokan Olay

İş yerinde sakince oturan bir kişinin başına gelen olay izleyenleri gülme krizine soktu. Bir anda cam masa tuzla buz olurken güvenlik kamerası görüntüsünü izleyen dükkan sahibi ve arkadaşları kahkahaya boğuldu. Öte yanda..

Toros Vs Mercedes Kapışması 00:49

Toros Vs Mercedes Kapışması

Fazla gaza gelen facia üçlü ekibinin bu komik videosunu izliyoruz. Kurşun Geçirmez Cam Can Aldı Facia Üçlü...

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Romeo Santos - Propuesta Indecente 04:28

Romeo Santos - Propuesta Indecente

Propuesta Indecente Hola, me llaman Romeo, es un placer conocerla. Qué bien te ves, te adelanto, o me importa quien sea él. Dígame usted si ha hecho algo travieso alguna vez. Una aventura es más divertida si huele a peli..

  • PengoTV tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 8 yıl önce