#Otomatik kapi

Alzheimer Hastaları İçin Evde Ne Tür Önlemler Alınmalı 01:43

Alzheimer Hastaları İçin Evde Ne Tür Önlemler Alınmalı

Alzheimer hastaları evde yalnız yaşamamalı, yanlarında mutlaka birileri olmalı. Koşullar uygun değilse hastayı bir bakım evine yatırmak gerekebilir. Hasta evde kalıyorsa kapı ve pencerelerin mutlaka kilitli olması, tehli..

  • NABIZ tarafından
  • 468 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahibinin İşten Dönmesine Sevinin Köpek 01:16

Sahibinin İşten Dönmesine Sevinin Köpek

Kapı arkasından sahibinin geldiğini duyunca sevinen sevimli köpek..

  • JET TV tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizli'de 4 İş Yeri Kül Oldu 06:52

Denizli'de 4 İş Yeri Kül Oldu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde çelik kapı üretimi yapın bir iş yerinde çıkan yangın yandaki 3 iş yerine sıçradı. Yangında mahsur kalan bir iş yerine ait köpek, itfaiye ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri altında sa..

Kapıyı Zorlayan Hırsızları Suçüstü Yakalatmak 05:51

Kapıyı Zorlayan Hırsızları Suçüstü Yakalatmak

İstanbul'da karşı komşusunun kapısını zorlayan hırsızları kapı dürbününden anbean kayıt altına alan adam, hırsızları suçüstü polislere yakalatmış...

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Camekandaki Dalgıca Saldırmaya Çalışan Köpekbalığı 04:57

Camekandaki Dalgıca Saldırmaya Çalışan Köpekbalığı

Guadalupe adasında, köpekbalıkları etrafında dönmeye başladığında bir dalıcı kafeste idi. O ana kadar ciddi bir şey yoktu, ancak kapı açılmaya başladı ve dalgıç büyük bir korku yaşadı...

  • JET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapınızı 3 Kere Kilitlememenizi Söyleyen Çilingir 01:56

Kapınızı 3 Kere Kilitlememenizi Söyleyen Çilingir

Sosyal medyada hızla yayılan videoda, evimizin dış kapı kilidinin kaç kez kilitlendiğinin önemi ortaya çıkıyor. Ersin adlı çilingir, kapının 3 kez kilitlendiğinde kilidin boyu uzadığı için hırsızların levye ile onu kolay..

  • JET TV tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Demir Kapıya Sıkışan Zavallı Köpek 01:33

Demir Kapıya Sıkışan Zavallı Köpek

Demir kapı ile duvar arasına sıkışan zavallı köpeği kurtaran koca yürekli insanları izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avuç İçinde Civayla Oynamak 00:14

Avuç İçinde Civayla Oynamak

Hayatı bu kadar mı sevmiyosun kardeşim? Solunduğunda dahi kansere 40 kapı açan civanın avuç içinde oynanmasını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
7 Dakikada 27 Bisiklet Çaldılar 03:14

7 Dakikada 27 Bisiklet Çaldılar

Kadıköy'de kapıyı kırarak girdikleri dükkandan 27 bisikleti 7 dakikada çalan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Alınan bilgiye göre, Kızıltoprak Caddesi'ndeki bir bisiklet dükkanına kamyonetle gelen maskel..

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser

Laboratuvarda yapılan bir deney hiç beklenmedik sonuçlar doğurur. Deney sonucu Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır. Şakir’in ne yapıp edip dünyayı kurtarması gerekir. Ailesi ile ke..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Serdar Ortaç Mikrop 05:38

Serdar Ortaç Mikrop

Kime soruyorum ayrılırken Aramıza girip ağlaşıyorlar Tanıyamıyorum dostlarımı Bizi çöpe atıp anlaşıyorlar Seviyorsun her önüne geleni Arıyorsun değerini bileni Bu zamanda tabiata güvenip işe başlanmaz Gidiyorsun iki ka..

Şenel Yediyıldız'a Görkemli Karşılama 01:38

Şenel Yediyıldız'a Görkemli Karşılama

AK Parti'nin Ordu Milletvekili adayı Şenel Yediyıldız, 300 araçlık konvoyla Ordu'ya geldi. 24 Haziran öncesi kararlılık mesajı veren Yeliyıldız, Çalmadık kapı, tutulmadık el bırakmayacağız dedi...

Talihsiz Kadının Trajikomik Olayı 00:38

Talihsiz Kadının Trajikomik Olayı

Hayal kurmayı seven bir kişi, belirlenen güvenli yürüyüş yolunu izlememeyi seçtiğinde kapı yüzüne çarpıyor...

  • JET TV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Boston Dynamics'in Robot Köpeği Seri Üretime Geçiyor 00:54

Boston Dynamics'in Robot Köpeği Seri Üretime Geçiyor

Boston Dynamics firmasının test videoları nedeniyle çok konuşulan robotlarından SpotMini'nin yılda 1000 adet üretileceği açıklandı. Son videosunda yön bulma ve kapı açma marifetlerini sergileyen 4 ayaklı SpotMini, önümüz..

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi 03:18

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi Dinle Sevda Gibi şarkı sözleri ile Açıyor ya bazı geceler sana bir kapı Gidiyorsun ya hiç bilmediğin yerlere Tanıyorsun ya aslında tanımadığın her şeyi Kalıyorsun ya put gibi olduğun yerde ..

Tek Yumrukla Kafası İçeri Giren Adam 00:17

Tek Yumrukla Kafası İçeri Giren Adam

ABD 'de bulunan bir AVM içerisinde iki adam sözlü tartışmaya girip daha sonra kozlarını paylaşmak için dışarıya çıkmış. Kapı önünde sözlü tartışa devam ederken rakibinden yumruk yiyen adamın kafası camdan içeri girmiş...

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Neşeli Dünyam - 2. Sezon 4. Bölüm 08:46

Neşeli Dünyam - 2. Sezon 4. Bölüm

Tak tak...Kapı mı çaldı? Yoo, hayır! Peki bu gelenlerde kim? Neşe’nin arka bahçesinde neler oluyor? Sende öğrenmek istiyorsan haydi ekran başına!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 415 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi 02:29

Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi

Bizimleydi Kapı gibi çağ açıp kapatan Cennet mekan Fatih Sultan Mehmet Han Yeniden kükredi bugün Alparslan Bizimleydi Sur'da bizimle Allahsız zalimin zulmüne karşı Allah Allah diye inlettik arşı Semayı titretti İstiklal..

  • PoH tarafından
  • 5.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Furkan Erdoğan - Hançer 02:32

Furkan Erdoğan - Hançer

Şarkı Sözleri: Hep bi şikayet Aşk bi rivayet Tükeniyor zamanla En nihayet İlgisi yok Belkisi kayıp Gitmeli bazen Aşkı yok sayıp Kapı açık sana buyur Al hançeri yüreğe vur Kala kala bi’ canım kaldı Sök al onu da ne ki gur..

Fırat Enül - Okyanus ve Bardak 03:30

Fırat Enül - Okyanus ve Bardak

Okyanus ve Bardak şarkı sözleri ile Önümde okyanus Elimde Bardak Dökmem sana yansan Olur mu kalbim Sana simit candan Değil ateş, suya karışsan Varsan, vursan yüreğimin kıyısına Dudaktan kapanan bu kapı açılmaz san..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

İspanyol Polisinin Kapıyla İmtihanı 01:06

İspanyol Polisinin Kapıyla İmtihanı

İspanyol polisi Catalon vatandaşın evine baskın düzenliyor. Beceriksiz polislerin bir türlü açamadıkları kapı ile imtihanlarını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Manuş Baba - Haberin Var Mı 03:15

Manuş Baba - Haberin Var Mı

Manuş Baba - Haberin Var Mı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Haberin var mı taş duvar? Demir kapı, kör pencere, Yastığım, ranzam, zincirim, Uğruna ölümlere gidip geldiğim, Zulamdaki mahzun resim, Haberin var mi? Görüşmecim, y..

Suriyeli mülteciler sınıra doğru yola çıktı 03:18

Suriyeli mülteciler sınıra doğru yola çıktı

Türkiye’nin Avrupa'ya geçmek isteyen göçmenler için açık kapı politikası’ uygulayacağı haberini duyan göçmenler sınır kapılarında toplanmaya başladı. Pek çok kişi İstanbul otogarından Edirne'ye doğru yola koyuldu. Çana..