#Otomobil gözünden muayene serüveni

Ters Yöne Gidişiyle Vatandaşı Gülme Krizine Sokan Sürücü 01:04

Ters Yöne Gidişiyle Vatandaşı Gülme Krizine Sokan Sürücü

Kahramanmaraş'ta ters yönde ilerleyerek trafiği tehlikeye düşüren otomobil cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motorize Polis Otomobilin Önüne Böyle Devrildi 00:30

Motorize Polis Otomobilin Önüne Böyle Devrildi

Rusya'da bir polis memurunun ölümden döndüğü anlar kameraya yansıdı. Polis memuru, dönüş yaptığı sırada motosikletinin kontrolünü yitirdi. Motosiklet bir anda hızlandı ve otomobilin önünde devrildi. Neyse ki otomobil hız..

Suçsuz Yere Ceza Aldığını İleri Sürerek Abisinin Aracını Yakarak Protesto Eden Adam 01:35

Suçsuz Yere Ceza Aldığını İleri Sürerek Abisinin Aracını Yakarak Prote

Mersin'de suçsuz yere ceza aldığını ileri süren bir kişi, protesto için adliye önünde abisinin aracına ateşe verdi. Alevler içinde kalan otomobil, tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi...

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dev Uçağı Çekerek Rekor Kıran Tesla Model X 01:00

Dev Uçağı Çekerek Rekor Kıran Tesla Model X

Qantas Airways’e ait bir Boeing 787-9’u çekmeyi başaran Model X, en yüksek ağırlığı çeken elektrikli otomobil olarak Guinness Dünya Rekoru kırdı. Elektrikli motorlar, yüksek direnç ile karşılaştıklarında aşırı ısınırlar...

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölen Yavrusunun Başından Ayrılmayan Anne Kedi 02:58

Ölen Yavrusunun Başından Ayrılmayan Anne Kedi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir sokak kedisi, otomobil çarpması sonucu ölen yavrusunun başından saatlerce ayrılmadı. Zaman zaman yavrusunu yalayan anne kedinin bu durumu, görenlerin yüreğini burktu...

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul'da İnatçı Sürücüler Gişelerde Sıkıştı 01:29

İstanbul'da İnatçı Sürücüler Gişelerde Sıkıştı

İstanbul, Kartal Samandıra gişelerinde inatçı iki sürücü, aynı anda geçmek istedikleri gişeye sıkıştı. Edinilen bilgilere göre olay Pazar günü sabah saatlerinde Kartal Samandıra gişelerinde meydana geldi. İki otomobil s..

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç 03:31

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç

Mercedes G63 6×6’nın ardından bu sınıfta gördüğümüz en etkileyici projelerden birisiydi. 6 metrelik uzunluğuyla Mercedes’ten yarım metre gibi bir farkla daha ileride konumlanan model, her birinin ebatları 1.185 milimetre..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yerli Otomobilin CEO'sunu Açıkladı 01:41

Yerli Otomobilin CEO'sunu Açıkladı

Star TV, NTV ortak yayınında gündeme dair önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobil hakkında da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobilin CEO'sunun da kim olduğunu açıkladı...

Polisten Kaçan Sürücü Motosiklete Çarpıp Kaçtı 01:07

Polisten Kaçan Sürücü Motosiklete Çarpıp Kaçtı

Beylikdüzü’nde, polis ekiplerinin kovaladığı şüpheli otomobil, seyir halindeki motosiklet sürücüsüne çarpıp kaçtı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza anı, güvenlik kamerasına ya..

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı 03:25

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı

Samsun'da bir hastanede doktorun yüzüne tekme atma anı ve güvenlik görevlisine saldırı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, Samsun'un Atakum ilçesindeki özel bir hastanede bayramın birinci günü me..

Kaza Sonrası Baba Oğulu Darp Eden Magandalar 03:06

Kaza Sonrası Baba Oğulu Darp Eden Magandalar

Balıkesir'in Edremit ilçesi yakınındaki karayolunda kaydedilen bir kavga görüntüleri izleyenleri dehşete düşürüyor. İddiaya göre olay, baba ve oğulun kullandığı bordo renkli otomobil ile içinde gençlerin bulunduğu beyaz ..

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kartal'da Yasa Boğan Kaza Kamerada 00:19

Kartal'da Yasa Boğan Kaza Kamerada

Kartal'da 15 Haziran'da meydana gelen kazada, D-100 Karayolu Soğanlık Köprülü Kavşağı yakınında Ankara istikametinde seyreden ve H.G'nin kullandığı 34 SB 9318 plakalı otomobil, Cihat Gerçek'in kullandığı motosiklete arka..

Bu Kazadan Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu 00:27

Bu Kazadan Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu

Görüntüler Amerika Birleşik Devletleri'nin Mississippi eyaletinden. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki tümseğe çarparak havalandı. Metrelerce uçan araç ardındansa akaryakıt istasyonuna girdi. Burnu bile kanamaya..

Katarlı İş Adamı Erdoğan'ın Zaferi İçin Araba Hediye Etti 01:00

Katarlı İş Adamı Erdoğan'ın Zaferi İçin Araba Hediye Etti

Katar'da her yıl deve yarışmalarını düzenleyen iş adamları bu yıl geleneği değiştirdi. Türkiye'de yapılan seçimler öncesinde Erdoğan kazanırsa 3 otomobil hediye sözü veren Katarlı bir iş adamı, zafer sonrası sözünü tut..

Mercedes-AMG GT C, Mercedes Me Magazin'de 00:56

Mercedes-AMG GT C, Mercedes Me Magazin'de

Mercedes me Magazin yaz sayısı çıktı İzle..

  • BETA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sakarya'da Feci Kaza: Kadınlar Havada Taklalar Attı 00:44

Sakarya'da Feci Kaza: Kadınlar Havada Taklalar Attı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak kaldırım üzerinde yürüyen 2 kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadınlar havaya savrularak taklalar attı...

Ambulansın Karıştığı Zincirleme Kaza Kamerada 01:00

Ambulansın Karıştığı Zincirleme Kaza Kamerada

Adıyaman'da aralarında ambulansın da bulunduğu 3 aracın karıştığı zincirleme kaza Kent Güvenlik Sistemi kameralarına yansıdı. 22 Nisan tarihinde Adıyaman Atatürk Bulvarı Polis Evi karşısında meydana gelen kazada beş kişi..

Ortalık Bir Anda Savaş Alanına Döndü 00:40

Ortalık Bir Anda Savaş Alanına Döndü

ABD'nin Alabama eyaletinde kontrolü yitirilen otomobil, akaryakıt istasyonuna daldı. Araç yakıt pompasına çarparken, bir anda yangın çıktı. İşte o anlar.....

Kendisine Çarpan Araç Sahibinin Üzerine Yürüdü 00:46

Kendisine Çarpan Araç Sahibinin Üzerine Yürüdü

E-5 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde seyir halinde olan otomobil sürücüsü, aniden duran trafikte frene basınca kontrolünü kaybederek motosikletliye çarptı. Kaza anı kask kamerasına yansırken, motosikletli ise ölümden döndü..

Kıvanç Tatlıtuğ Garajına Eklediği Yeni Oyuncağına Servet Harcadı 02:24

Kıvanç Tatlıtuğ Garajına Eklediği Yeni Oyuncağına Servet Harcadı

Kıvanç Tatlıtuğ otomobil tutkusu için para harcamaktan vazgeçmiyor. Son olarak Porsche 911 Carrera 4S alan oyuncu 1 milyon TL ödeme yaptı Lüks otomobillere tutkusuyla tanınan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, kendini..

  • BETA tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çılgın Türk Pilotlardan Ağızları Açık Bırakan Gösteri 01:28

Çılgın Türk Pilotlardan Ağızları Açık Bırakan Gösteri

Sikorsky helikopterlerini adeta bir otomobil gibi komuta eden çılgın Türk pilotlar, silah arkadaşlarını böyle selamladı...

Tesla Model 3 Otomatik Acil Fren Sistemi 00:19

Tesla Model 3 Otomatik Acil Fren Sistemi

2018 yılında dünya genelinde 145 bin adet satarak, en çok satan elektrikli otomobil Tesla Model 3'ün müthiş acil fren sistemini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yağmurlu Havada Drift Yaparken Takla Attılar 00:45

Yağmurlu Havada Drift Yaparken Takla Attılar

Özbekistan'da iki genç drift yaparken takla attı. Görüntülerde iki genç otomobille yağmurlu havada drift yaparak ilerliyor. Kaygan zeminde otomobil kontrolden çıkarak duvara çarpıyor ve takla atıyor. Kazada otomobildekil..

Anestezi Etkisinden Çıkan Köpek 3 Kişiyi Yaraladı 01:34

Anestezi Etkisinden Çıkan Köpek 3 Kişiyi Yaraladı

Maltepe'de veterinerde ameliyat edildikten sonra sahiplerine teslim edilen köpek, otomobil içinde anestezi etkisinden çıkınca sahiplerine saldırdı...

Alman Turistin Hayatını Kaybettiği Motosiklet Kazası Kamerada 00:49

Alman Turistin Hayatını Kaybettiği Motosiklet Kazası Kamerada

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 48 yaşındaki Alman turist Doroti Willms hayatını kaybetti. Kazada 1'i Kazakistan uyruklu 2 kişi de ağır yaralandı...

Kırmızı Işıkta Geçip Motosikletliye Çarptı 00:15

Kırmızı Işıkta Geçip Motosikletliye Çarptı

Bursa'da kırmızı ışıkta geçen bir otomobil, yaya geçidinden elektrikli bisikletiyle geçen yaşlı adama çarptı. Bursa'da ünlülere ait antika ve klasik otomobilleri tamir ve yenilemesiyle bilinen kaportacı Fahri Ak kazada h..

Otomobilin Bisikletliye Çarpma Anı Kamerada 00:25

Otomobilin Bisikletliye Çarpma Anı Kamerada

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir otomobilin bisikletli sürücüye çarpma anı şehir hatları minibüsünün araç kamerasına takıldı. Kamera görüntülerinde otomobil sürücüsü, aniden önüne kıran bisiklet sürücüsüne arkadan..

Talihsiz Kadın Otomobille Duvar Arasında Böyle Sıkıştı 00:21

Talihsiz Kadın Otomobille Duvar Arasında Böyle Sıkıştı

Manisa'nın Kula ilçesinde kapalı otoparka girmek isteyen bir otomobil, otopark girişinde duvarın kenarında bekleyen kadına çarptı. Otomobille duvar arasında sıkışan talihsiz kadın ağır yaralanırken kaza anı otoparkın güv..

Mucizevi Kurtuluşun Görüntüleri- Kazayı Yara Almadan Atlattı 00:28

Mucizevi Kurtuluşun Görüntüleri- Kazayı Yara Almadan Atlattı

Yolu ortalayarak ilerleyen otomobil sürücüsü, karşı şeritten gelen motosiklete çarptı. Havada takla atarak yere düşen sürücü kazadan yara almadan kurtuldu. Yaşanan o anlar ise bir iş yerinin kamerasınca kaydedildi. Brezi..

Berkay Emniyet Şeridini İhlal Etti 03:05

Berkay Emniyet Şeridini İhlal Etti

Yeni aracı ile trafikte görülen Berkay'ın emniyet şeridi ihlalini bir vatandaş böyle görüntüledi. Berkay, geçtiğimiz haftalarda kendine bir otomobil alarak koleksiyonuna bir yenisini daha eklemişti. Ünlü popçu, 2013 mode..

  • BETA tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 5 yıl önce