#Otomobilin camından uzatılan ağaç Şaşkına Çevirdi

Acılı Anneden Evladına Son Bakış! 00:45

Acılı Anneden Evladına Son Bakış!

Acılı Anneden Evladına Son Bakış! Oğlunu Otomobilin Altında Kalmaktan Kurtaramadı Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında annesinin elini bırakıp koşan çocuk arabanın altında ezilerek can verdi. Acılı a..

Jaguar Hem Görüntüsüyle Hem de Sesiyle Büyüledi 01:10

Jaguar Hem Görüntüsüyle Hem de Sesiyle Büyüledi

Jaguar'ın performans sanatı, karakteristik egzoz resitaliyle sesin sanatına dönüştü. Jaguar, ses sanatı adıyla yapılan özel videoda, ürettiği en hızlı yol otomobilin sesini (Jaguar F-Type SVR) özel bir ambiyansla dinleme..

  • JET TV tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TIR'ın Yükünün Üstünde Araba Taşımak 00:21

TIR'ın Yükünün Üstünde Araba Taşımak

Eskişehir'de eşya yüklü bir tırın üzerine bir de otomobilin yüklenmesi 'yok artık' dedirtirken, adeta faciaya davetiye çıkardı. Öte yandan, görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yüzlerce kişi izlerken, tırın taşıdığı yü..

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Patlayan Lastiği Değiştirirken Yolda Sızıp Kaldılar 00:49

Patlayan Lastiği Değiştirirken Yolda Sızıp Kaldılar

Aydın Nazilli İsabeyli Mahallesi'nde alkollü olduğu iddia edilen 2 kişi eve dönüş yolunda araçlarının patlayan lastiğini değiştirirken otomobilin başında sızıp kaldı. Şahıslar jandarmanın uzun uğraşları sonucu ayıltılabi..

Kaldırımda Yürüyen Adama Araba Çarptı 00:33

Kaldırımda Yürüyen Adama Araba Çarptı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kaldırımda yürüdüğü sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin çarptığı vatandaş, yaralandı. Kaza anı, güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi...

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..

Hafriyat Kamyonu Terörü 00:29

Hafriyat Kamyonu Terörü

Şile Maden Yolunda bir hafriyat kamyonu önce sağ şeritten ilerleyen otomobili sıkıştırarak arkadan çarptı, daha sonra ise önüne alarak sürükledi. Otomobilin içinde bulunanların ölümden döndüğü hafriyat kamyonu terörü ise..

Aşırı Hız Felaket Getirdi 00:54

Aşırı Hız Felaket Getirdi

Suudi Arabistan'da meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Aşırı süratli bir otomobilin önündeki otomobile çarpmasıyla başlayan kazada, kontrolden çıkan araçlar park halindeki kamyonete çarptı. Feci k..

Köpeğin İnanılmaz Kurtuluşu 00:41

Köpeğin İnanılmaz Kurtuluşu

ABD'de otomobilin altında kalan köpeğin inanılmaz kurtuluşu kameraya yansıdı...

Bartın'da Kamyon İle Otomobil Çarpıştı  1 Ölü, 4 Yaralı 00:58

Bartın'da Kamyon İle Otomobil Çarpıştı 1 Ölü, 4 Yaralı

Bartın Esenyurt köyünde hafriyat kamyonu ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı...

Genç Kadın Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu 01:43

Genç Kadın Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu

Adana’da, 27 yaşındaki genç kadın yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç kadına çarpan, kadın sürücü yanında bulunduğu kişiyle yer değiştirerek olay yerinden otomobille hızla k..

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı 01:02

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı D-110 karayolu üzeri Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Te..

Bagajda Tehlikeli Yolculuk 00:23

Bagajda Tehlikeli Yolculuk

Amasya’da seyir halindeki otomobilin bagajındaki kişinin pes dedirten tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanlıurfa’da Tepki Çeken Görüntü 00:22

Şanlıurfa’da Tepki Çeken Görüntü

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir sürücünün otomobilin arkasına bağladığı atın görüntüleri yürek sızlattı...

Adana'da Feci Kaza Kamerada 01:21

Adana'da Feci Kaza Kamerada

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde güvenlik kamerasına da yansıyan trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Metin Yücel idaresindeki 01 DTN 89 plakalı otomobil, Cırık Mahallesi'nde Bahar Bahçe'nin kullandığı 06 HA 4723 plakalı ..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Gaziantep'te Feci Kaza Kamerada 01:41

Gaziantep'te Feci Kaza Kamerada

Gaziantep'te içinde ilkokul öğrencilerinin bulunduğu hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada üçü öğrenci dört kişi yaralandı.Şehitkamil ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesi'nde içinde 7 öğrencinin bulunduğu Mus..

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe 01:42

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe

Kahramanmaraş'ta arama yapılan 4 TIR ve 1 otomobilde 25 bin 220 paket kaçak sigara bulundu. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube M..

Otomobil Büfeye Böyle Girdi 02:12

Otomobil Büfeye Böyle Girdi

Ankara’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki büfeye girdi. Kazada yaralanan olmazken, otomobilin büfeye girme anı güvenlik kameralarına yansıdı...

İstanbul’da Faciadan Dönüldü! 5 Dakikayla Ölümden Kurtuldu 02:26

İstanbul’da Faciadan Dönüldü! 5 Dakikayla Ölümden Kurtuldu

Kağıthane Çağlayan’da sokak arasındaki inşaata yanaştığı esnada damperini kaldırarak dönmeyene çalışan demir yüklü kamyonet, park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ot..

Büfeye Giren Otomobil Kadını Eziyordu! 01:33

Büfeye Giren Otomobil Kadını Eziyordu!

Başkent'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki büfeye girdi. Kazada yaralanan olmazken, otomobilin büfeye girme anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Çekme Halatı Yerine Bacağı Kullanmak 00:38

Çekme Halatı Yerine Bacağı Kullanmak

Arkadaki otomobilin kaputuna oturarak, öndeki aracı ayakları ile iten adam..

  • JET TV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil Rögardan Çıkan İşçiyi Ezdi 00:19

Otomobil Rögardan Çıkan İşçiyi Ezdi

Çin'de kanalizasyon çalışması yaptıktan sonra rögardan çıkmak isteyen işçi, onu fark etmeyen otomobilin altına kaldı. Aracın ezdiği şahıs, ağır şekilde yaralandı. Vücudunun üst bölgesinde çok sayıda kırık olduğu belirlen..

Elazığ'da Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı 4 Yaralı 02:29

Elazığ'da Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı 4 Yaralı

Elazığ'da öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Kazanın servis minibüsünün öğrencileri okula bırakmasından sonra yaşanması olası bir faciayı önledi...

Freni Patlayan Araç İkinci Kata Böyle Girdi! 00:49

Freni Patlayan Araç İkinci Kata Böyle Girdi!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde kontrolden çıkan otomobil ikinci kattaki daireye çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü hafif yaralanırken binada hasar oluştu. Olay sırasında dairede kimse bulunmuyordu..

Bu Görüntüler Büyük Tepki Çekti 00:25

Bu Görüntüler Büyük Tepki Çekti

Kayseri'de bir atın hareket halindeki minibüsün arkasına bağlanarak götürülmesi tepki topladı. Kayseri'de bir vatandaşın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ve kısa sürede yayılan video büyük tepki topladı. Melikgaz..

Aşırı Süratli Araç Tramvay Durağına Böyle Daldı! 00:19

Aşırı Süratli Araç Tramvay Durağına Böyle Daldı!

İzmir'de aşırı hızlı ilerleyen otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince tramvay durağına çarptı. Şans eseri durakta kimsenin olmaması faciayı önlerken, o anlar kameraya yansıdı...

Mercedes Benz Akıllı Dünya Sürüşü  Bölüm 1 Avrupa 03:01

Mercedes Benz Akıllı Dünya Sürüşü Bölüm 1 Avrupa

Beş ayda beş kıtada. Mercedes-Benz, dünyaca seri üretilen ilk otomobilin ilk otomatik test sürüşü olan Intelligent World Drive ı başlatıyor. S-Serisi, Avrupa, Çin, Avustralya, Afrika ve ABD'de sürücü asistanı sistem te..

  • BETA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni BMW 1 Serisi 2017 Resmi Launchfilm 01:58

Yeni BMW 1 Serisi 2017 Resmi Launchfilm

Daha yüksek kalitede bir his ve daha fazla varlığı olan açıkça sportif. Yeni özel baskılı modeller, geliştirilmiş prim iç mekan, genişletilmiş bağlantı özellikleri ve en yeni nesil iDrive işletim sistemi: BMW 1 Serisi'ni..

  • BETA tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce