#Otur baştan yaz beni

Ayla Çelik - Öp Beni 01:00

Ayla Çelik - Öp Beni

a4..

Kazada yaralanan genç sürücü- Üvey babam beni öldürür 02:26

Kazada yaralanan genç sürücü- Üvey babam beni öldürür

Bursa'nın İnegöl ilçesi Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil bahçe duvarına çarptı, sürücüsü yaralandı...

Oğuzhan Koç - Aşk Beni Yendi 00:38

Oğuzhan Koç - Aşk Beni Yendi

iphone 12..

Mehmet Erdem - Sevdalılar Beni Anlar 01:24

Mehmet Erdem - Sevdalılar Beni Anlar

pizza kraker..

İdo Tatlıses - Bulsun Beni 01:04

İdo Tatlıses - Bulsun Beni

sim tv..

Bahar 13. Bölüm 2. Fragmanı Beni Evren'le Aldatıyorsun! 01:11

Bahar 13. Bölüm 2. Fragmanı Beni Evren'le Aldatıyorsun!

Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren, her ..

Beni Susturmaya Çalışıyorlar! 1:08:26

Beni Susturmaya Çalışıyorlar!

Saklanan ŞOK GERÇEKLER..

  • STUDIO AS tarafından
  • 439 görüntüleme
  • 1 hafta önce
HEP YEK 2 - Titrettin Beni Titrettin... 00:58

HEP YEK 2 - Titrettin Beni Titrettin...

Özet ve Detaylar Gürkan ile Altan, Cevat Bakır'ın eline feci düşmüştür. Zira ilk filmde kendisini kazıklayan Şahin'i öldüren Cevat Bakır, Altan ile Gürkan'ı tek bir şartla affedecektir: Şahin'in cesedini bir an önce orta..

  • PengoTV tarafından
  • 11.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Coşkuner Güldürme Beni 05:36

Cengiz Coşkuner Güldürme Beni

Yüzüne bakmaya cesaret ister Sevenler sevgiliden anlayış bekler Ne olur kalbime güler yüz göster Hırçınsın sevgilim sen çok hırçınsın Kendine güvenir durur sözünde Pişmanlık kar etmez günün birinde Bir anda değişm..

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın 02:07

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın

Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir işadamıdır. Avrupa’ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, intiharı düşünür. Arif (Sadri Alışık) ve Şemsi (Necdet Tosun) onu görür ve kurtarır. Evlerine götürüp karn..

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet 01:05

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın 01:35

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın

Murat (Cüneyt Arkın) fabrikada işçi olarak çalışan yakışıklı bir gençtir. Kızkardeşi Nil (Sezer Güvenirgil) ile birlikte yoksul bir semtte, mütevazı bir evde yaşarlar. Nil’in bir kalp rahatsızlığı vardır. Murat Nil’i kon..

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Beni Sevdiğini Söyle! 05:15

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Beni Sevdiğini Söyle!

Yıldız ile Ali Kemal yüzleşiyor! Hissettiklerini söylemesi konusunda Ali Kemal'i köşeye sıkıştıran Yıldız, duymak istediği cevabı alabilecek mi? Ali Kemal, Leon'u ihbar edenin Yıldız olmadığını öğrenir. Leon konusunda Yı..

  • ANKA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 55.Bölüm - Kes Cezamı Öldür Beni! 05:27

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - Kes Cezamı Öldür Beni!

Son yaşadıkları olaylardan dolayı Kerim'i girdiği depresyondan çekip çıkarmak yine Hülya'ya düşüyor! Cevher Ailesi'nin üst üste yaşadığı kötü olaylar, herkesi olduğu kadar Kerim'i de etkiler. Kerim, depresyona girdiğini ..

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 29.Bölüm - Unut beni Öldü Kabul Et! 02:12

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Unut beni Öldü Kabul Et!

Hilal yaşadıklarını bir kez daha kaleme alıyor; Leon'un sürpriz ziyareti karşısında gerçekleri söylüyor! Hilal'den kolay kolay vazgeçmeye razı olmayacak Leon, bir gece soluğu Hilal'in yanında alır. Hilal, Leon'u affedeme..

  • ANKA tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane  - Beni Baban Bil Kendine! 03:43

Adı Efsane - Beni Baban Bil Kendine!

Naz'ın üzülmesine daha fazla dayanamayan Reyhan, kızını tasarım eğitimi alması için Sinan'a götürüyor. Yelkenleri suya indiren Reyhan, Naz'ın hayallerine kavuşması için bir adım atıyor ve Naz'ı, Sinan'ın yanına götürüyor..

  • ANKA tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Beni Bir Seviyorsan Ben Seni Bin Seviyorum 02:30

Sen Beni Bir Seviyorsan Ben Seni Bin Seviyorum

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Beni Kösteğime Kavuşturan Kocaman Allah'ım! 00:36

Beni Kösteğime Kavuşturan Kocaman Allah'ım!

Yankesici Kız. Hacıhüsrev'de (çekimler Kurtuluş'ta yapılmış) ahşap bir ev. Saçaklı Raziye'nin mutluluğuna diyecek yok ; Plajda, yankesici olarak yetiştirebileceği küçük bir kız (Yıldız) bulmuş ve eve gelirken de Fırıldak..

Öp Beni Yavrum 00:30

Öp Beni Yavrum

Meyhaneci / Can Düşmanı. Erol, yakışıklı bir mirasyedi. Günleri sigara, içki ve kadınla geçiyor. Evde iki neşeli hizmetçi, Hayganoş ve Temel de etrafında pervane. Aile dostları Dr. Melih'in çalıştığı hastanede kan tahlil..

Çember - Kurtar Beni Fragman 00:49

Çember - Kurtar Beni Fragman

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

  • ANKA tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçır Beni Sevgilim 01:42

Kaçır Beni Sevgilim

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Beni Sevdiği İçin Peşimden Koşanla Evlenmek İstiyorum 01:42

Beni Sevdiği İçin Peşimden Koşanla Evlenmek İstiyorum

Kadın Berberi başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1964 yapımı Türk filmidir. Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deni..

Beni Sahiden Seviyor Musun 02:07

Beni Sahiden Seviyor Musun

Efkarlı Sosyetede başrollerinde Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın yer aldığı 1968 yapımı Türk filmidir. Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir iş adamıdır. Avrupa'ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, in..

Söyle Beni Seviyor Musun 02:08

Söyle Beni Seviyor Musun

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..

Mert Fırat Çıkan Haberler Gökçe’yi De Beni De Rahatsız Etmedi 03:02

Mert Fırat Çıkan Haberler Gökçe’yi De Beni De Rahatsız Etmedi

Ünlü oyuncu Mert Fırat, önceki akşam Karaköy’de görüntülendi. Arkadaşının doğum gününe gelen Fırat, öncesinde de Mor ve Ötesi konserinde olduğunu söyledi. Yakışıklı oyuncu, Gökçe Bahadır’la hakkında çıkan aşk dedikodular..

  • BETA tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Jet Sosyete 9. Bölüm - Beni Fenomen Yapın 08:24

Jet Sosyete 9. Bölüm - Beni Fenomen Yapın

Yaşar Fenomen Olabilecek Mi? Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor. Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. H..

Jet Sosyete 9. Bölüm - Maymun Ettin Beni 07:17

Jet Sosyete 9. Bölüm - Maymun Ettin Beni

Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor. Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. Hiç olmadığı kadar eli açık, an..

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk 06:00

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk

Ahmet Selçuk İlkan: Bugün de bir ses yok haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Bir zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum çoktan bu kalp unutsa Bak, b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 7 yıl önce