#Otur baştan yaz beni

Dolu Kadehi Ters Tut  Unut Ama Sev 03:41

Dolu Kadehi Ters Tut Unut Ama Sev

Kimse bizi görmeden, kimse bizi bilmeden Sev beni. Zamanımız geçmeden, sevdiklerimiz göçmeden Tut Beni. Ama Yaşamaya mı değer? diyeceksen eğer Unut beni. Bi' bak gerçekten uzak mıyım? Yoksa yasak mıyım? Anla beni. K..

Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa 03:59

Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa

Yaz dostum güzel sevmeyene adam denir mi Yaz dostum selam almayana yiğit denir mi Yaz dostum altı üstü beş metrelik bez için Yaz dostum boşa geçmiş ömre yaşam denir mi Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı ç..

Sway - Turgay Alparslan 03:03

Sway - Turgay Alparslan

Sway - Turgay Alparslan Müzisyen/Şarkıcı/Piyanist When marimba rhythms start to play Marimba ritimleri çalmaya başlayınca Dance with me, make me sway Benimle dans et , beni salla Like a lazy ocean hugs the shore T..

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video) 03:19

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video)

(Produced by Astral) Mix&Mastering : Kupa-A Director : Utku Kundakçı Director of Photography : Can Dolu 2nd Director : Eren Çukurova Art Director : Onur Kundakçı Production : CMZ Costume Designer : Namıdigerkirmizi Gaffe..

İnsani Özüne Getiren Söz 06:23

İnsani Özüne Getiren Söz

Ben yürürüm yane yane Aşk boyadı beni kane Ne akilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Gel gör beni beni aşk neyledi Gel gör beni aşk neyledi Gâh eserim yeller gibi ..

Ferhat Göçer Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm 04:14

Ferhat Göçer Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm

Ferhat Göçer - Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm Şarkı Sözleri Üflediler söndüm karanlikta gönlüm hic bilmezdim ama derindeymiş pek derdim bak içime gör beni tut elimden yak beni istemezsen bu aşkı otur baştan ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evanescence - Bring Me To Life 04:12

Evanescence - Bring Me To Life

Without a soul, my spirit sleeping somewhere cold Cansız bir şekilde, ruhum soğuk bir yerde uyuyup duracak, Until you find it there and lead it back home ta ki sen onu bulup ait olduğunu yere geri döndürene dek! ..

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik ) 03:19

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sadece alıştım baştan acı günlere Zor ama belki de beni iyi edecek Sorma sarmışım aşkı saklı dünlere Beklediğim günlere elbet değecek Her şey yolunda gibi ..

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 03:19

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

I threw a wish in the well, - Kuyuya bir dilek attım Don't ask me, I'll never tell - Hiç sorma, asla söylemeyeceğim I looked to you as it fell, - O dilek düşerken bende sana baktım And now you're in my way - Ve şi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

Şenay Lambaoğlu - Şehrin Orta Yerinde 04:06

Şenay Lambaoğlu - Şehrin Orta Yerinde

Şehrin Orta Yerinde şarkı sözleri ile Bir an unutsam Hayallere dalsam Bir yaz gecesinde yine gözümü açsam Yanına kaçsam Aklını okusam Türlü türlü oyunlarla Kalbini mi çalsam Dünyanın yükü üzerimde Eriyor içim bu ked..

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu 02:34

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ayva Cicek Acmis Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Ayva Çiçek Açmış Yaz Mı Gelecek: Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelece..

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video ) 03:23

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video )

Dün akşam ölemedim, Yine kör kütük sarhoş oldum. Rezalet çıkarmadım, Bir sana bir de kendime sövdüm... Ne içsem olmadı, Kafada başka dert tasa kalmadı. Bir seni atamadım Sek içtim acıları, su katmadım... Yalanl..

Barış Manço - Geçti Dost Kervanı 04:09

Barış Manço - Geçti Dost Kervanı

Şu karşı yaylada göç katar katar Bir yiğidin derdi serinde tüter Bu ayrılık bana ölümden beter Geçti dost kervanı eyleme beni eyleme beni Bu ayrılık bana ölümden beter Geçti dost kervanı eyleme beni eyleme beni Şu benim ..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Sertab Erener - Belki de Dönerim 04:28

Sertab Erener - Belki de Dönerim

Sertab Erener - Belki de Dönerim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gölde yalnız yüzen suna Çölü aşan kör fırtına Vur gayrı yükünü sırtıma Hem belki de dönerim Bir duman çek beni gitmeden Tan yeli seherden esmeden Kesilme..

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır 04:39

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır

Sivas Ellerinde Sazım Çalınır şarkı sözleri ile Kurban olam kalem tutan ellere Katip arzuhalım yaz yâre böyle Şekerler ezeyim şirin dillere Katip arzuhalım yaz yare böyle Güzelim hey, bir tanem hey, güzelim hey Sivas..

Yüksel Özkasap  Almanyaya Mecbur Ettin 04:06

Yüksel Özkasap Almanyaya Mecbur Ettin

ayrı düştüm vatanimdan Yurdumdan sermayem yok servetim yok elimden bilinmiyor yoksulların dilinden almanyaya mecbur ettin yoksulluk beni beni fakirlik beni beni yoksulluk beni beni bir garibim kimse bilmez halimden ağlıy..

İsmail Ateş - Dayı 03:23

İsmail Ateş - Dayı

Dayı şarkı sözleri ile Zannettim her düzen böyleymiş dayı, Dinledim seni ben, rezil oldum dayı Çabaladım olmadı, uğraştım olmadı Delirdim vallahi delirdim dayı. Beni Beni Beni perişan etti beni Beni beni beni bitirdi ..

Nahide Babashlı - Bu Akşam Ölürüm 03:20

Nahide Babashlı - Bu Akşam Ölürüm

' Bu Akşam Ölürüm '' Sözleri Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen beni tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz Düşlerinde büyürüm,büyürüm Kabusun olur ölürüm Bu ak..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen - Dolunay (Official Audio) 03:19

Reynmen - Dolunay (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Dolunay (Official Audio) Beni duy beni gör beni anla Beni banka gibi soy Bana kız beni üz bana söv Benim babam gibi döv Beni al ya götür ya..

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

Trt Sanatçıları - Ayva Çiçek Açmış 02:32

Trt Sanatçıları - Ayva Çiçek Açmış

Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelecek Yandım allah yandım yandırma beni Derin uykulardan kaldırma beni Seviyorum diyerek kandırma beni Ayaş yollarından aşt..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) 03:35

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) Dinle Hançer (Akustik) şarkı sözleri ile Aşka derin sulardayım sevdim ama kuraktayım ayrılığın başındayım elden ele tuzaktayım bile bile yandım, göreni de yok zalime kandım, yalanı d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğba Özay - Tatil 03:56

Tuğba Özay - Tatil

Bu yaz tatile çıkmalıyım dert keder unutmalıyım Rakıyı da şarabı da devirip kanatlanmalıyım Bu yaz tatile çıkmalıyım işi gücü bırakmalıyım Dünyaya bir kere geldik uzaklaşmalıyım Hemen tatile çıkmalıyım Kumsala bir..

İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim 05:56

İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim

Ibrahim Tatlises - Canim Dediklerim Canim dediklerim canimi aldilar gönül sarayimi yikip gittiler bu mutsuz yasantim onlardan kaldi beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pigman ettiler beni sevdigime pisman..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...