#Otur baştan yaz beni

Sera Savaş - Böyle Kalma 03:41

Sera Savaş - Böyle Kalma

Böyle Kalma şarkı sözleri ile Dürüst olacağım kaldıramadım Seni soracağım dayanamadım Bir yere kaçacağım hatırlayamadım Birkaç şey yazacağım anlayamadın Biraz uyusam belki şimdi Seni görürüm belki bir yerde Bir şey ol..

Feta Artur - Leyla 03:14

Feta Artur - Leyla

Leyla şarkı sözleri ile Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık ..

Fatih Erkoç - Antep Türküsü 02:46

Fatih Erkoç - Antep Türküsü

Fatih Erkoç - Antep Turkusu Fatih Erkoç - Antep Turkusu Şarkı Sözleri Bahçalarda mor beni Verem ettin sen beni Nasıl verem olmayım Eller sarıyor seni(2) Ben sana yandım gelin Yanağı allı gelin Gaziantep yolunda Öldürd..

  • Candy tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü 04:07

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü

Yarsız çekilmiyor dünyanın kahrı Senden başkasına güvenmem gayrı Çabuk tut elini sen öldür bari Yad eller girmesin kanıma benim Gel yaklaş yanıma gel otur yarim Tatlı sohbetimiz kalmasın yarım Yanağın gıdadır dudağın se..

Gönül Akkor  Beterin Beteri Var 06:01

Gönül Akkor Beterin Beteri Var

senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutlul..

Esengül  Beterin Beteri Var 04:13

Esengül Beterin Beteri Var

Senin derdin dert midir benim derdim yanında Hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında Otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi Anlatınca ağlama deşme benim derdimi Beterin beteri var haline şükret dostum Yıllardır mutl..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bi..

Damla Biber 03:16

Damla Biber

Durmuş aklım geliyor geriden Yün gibi sardın yüreği yeniden Gökyüzünde bir turuncu Öperek uyandırdı Beni gözlerimden Aydım aydım Ah gözün aydın Kuş sütü eksik Sofralar donattım Nasıl da güzel karışıyormuş kokun biber..

  • Ömer tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Deli Oğlan 04:06

Hadise - Deli Oğlan

Ne tarafa dönersem döneyim Yüzünü görüyorum hep Her yerde sen Sırrını bilemediğim bir çekim var Beni kıskıvrak ele geçiren Düşünsem nolur düşünmesem Beni çılgına çeviren neydi Dirensem nolur direnmesem Ten eşini ..

Bu çocuk izlenme rekorları kırıyor ( büyük e) 00:29

Bu çocuk izlenme rekorları kırıyor ( büyük e)

e yaz, Büyük e yaz, Samet büyük e yaz, haydi seyredelim :-d..

  • Cowboy tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet 06:26

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet

Sıcacık ramazan pidesinin keyfine doya doya varacağınız dört farklı sulu yemek tarifimiz var sizin için: Analı kızlı, fırında yaz güveci, şorbik ve Harput köftesi! Anadolu'nun birçok yerinde yapılan ama özellikle Adana ..

Atv O Diziyi Apar Topar Yayından Kaldırdı Iddialı Kadro Tatil Dinlemedi 02:03

Atv O Diziyi Apar Topar Yayından Kaldırdı Iddialı Kadro Tatil Dinlemed

ATV, yaz ekranı, tatil dinlemedi bir diziyi daha yayından kaldırdı. Sezonda da birçok dizisini yayından kaldırdığı bilinen ATV, yaz tatilinde yayın hayatına başlayan o dizisini yayından kaldırdı. ATV ekranlarında yaz ..

  • BETA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım 04:58

Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım

Yaz haydi yaz Yaz futbolun tarihini Kupaya giden bu yollarda İnlet yerleri gökleri Gol haydi gol gol gol! Türkiye’m göster kendini Tek yürek olduk yanındayız Durma coştur gönülleri Rap: İmkansız gelen zaferlerle doğdu ..

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:51:01

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 affetmem seni 5:03 alışmak sevmekten zor 8:43 aşka inanma 12:38 aynen öyle 17:05 baksana talihe 20:59 bambaşka biri 25:46 bang bang 28:27 boşvermişim dünyaya 31:47 dert bende 35:33 dünya dönüyor 38:28 eline gözüne d..

Tuğba Özay - Pes Etme 03:19

Tuğba Özay - Pes Etme

Pes etme ses et sen bu gece Sesime es ver sen bu gece Dilimde adın tek bir hece Aşk aşk aşk sadece Sendeki güzellik bu ne hırs Sendeki ateş bendeki hız Hadi gel sevişelim delice Şahit olsun gökteki yıldız Aşk aşk aşk sad..

 Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu 02:25

Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kafkas Yaz Şenlikleri’nde sahne alan ünlü popçu Fettah Can, hayranlarına coşkulu anlar yaşattı. Gölcük’ün Şevketiye köyünde devam eden Kafkas Yaz Şenlikleri’nin ikinci gününd..

  • ANKA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bulgur Pilavı Tarifi 03:13

Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı Bulgur, 1 adet soğan, 3 adet yeşil biber, 1 adet orta boy domates, 3 yemek kaşığı sıvıyağ, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Bulgur pilavının..

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..

Seda Toker - Yıkık Dökük 03:44

Seda Toker - Yıkık Dökük

Söz & Müzik: Seda Toker Düzenleme: Berk Kirtiş Yaylı: İstanbul Strings Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Seda Toker Prodüktör: Tolga Aykut Yıkık Dökük şarkı sözleri ile Bana geri dönme verme sahte sevgin..

Ebru Gündeş  Ahdım Olsun 04:02

Ebru Gündeş Ahdım Olsun

Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun. Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Baka kaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adamlıkta İşte  Bu 00:10

Adamlıkta İşte Bu

Onu baştan çıkarmaya çalışan kadına pas vermeyip yüzüğünü gösteren adam..

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar'dan Servet Şov - Üzerinde Servet Taşıdı 07:12

Ebru Yaşar'dan Servet Şov - Üzerinde Servet Taşıdı

Ebru Yaşar, Maserati otomobili, pırlanta takıları ve baştan aşağı marka giysileriyle 1.6 milyon liralık bir servet taşıdı. Ebru Yaşar, önceki gün Bebek Otel çıkışı baştan ayağa marka kıyafetler içinde objektiflere yansıd..

  • ANKA tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Emre Aydın - Hoşcakal 03:35

Emre Aydın - Hoşcakal

Emre Aydın - Hoşcakal Şarkı Sözleri Sen hiç görmedin Su vermeye benzedik Plastik çiçeklere Hiç görmedin Sen hiç görmedin Dans ettik durmadan Kırık camlar üstünde Sen öyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuçlarımda ..

  • Breath tarafından
  • 1.713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meghan Trainor - All About That Bass 03:09

Meghan Trainor - All About That Bass

All About That Bass Because you know I'm all about that bass, 'Bout that bass 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bo..

  • PengoTV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Romeo Santos - Propuesta Indecente 04:28

Romeo Santos - Propuesta Indecente

Propuesta Indecente Hola, me llaman Romeo, es un placer conocerla. Qué bien te ves, te adelanto, o me importa quien sea él. Dígame usted si ha hecho algo travieso alguna vez. Una aventura es más divertida si huele a peli..

  • PengoTV tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda 04:05

Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda

İnanmak inanmak istiyorum sana, Anlatsana herşeyi baştan! Birdaha çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Söylesene! Sevdam,bu nasıl b..

Ayşen Birgör Ahdım Olsun 05:48

Ayşen Birgör Ahdım Olsun

Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Bakakaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat, kadere inat Seni sil baştan yaşayacağı..