#Otur baştan yaz beni

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video) 06:25

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video)

Söz: Murat Kalaycıoğlu - Müzik: Ali Asker Color Correction: Burak Turan - Klarnet: Gökhan Arslan Oyuncu arkadaşlarımız Ayfer Salman ve Orhan Uzun 'a sonsuz teşekkürler. Şiir: Yunus Karabulut Dün bir mektubunu aldım..

Orhan Osman - Arabesk Dünya 04:25

Orhan Osman - Arabesk Dünya

Arabesk Dünya şarkı sözleri ile SEVMEZ OLAYDIM DELİ GİBİ SANDIM Kİ SEVERSİN BENİ DÜNYALARIMIZ BİR DEĞİL Kİ YAKTIN YIKTIN YÜREĞİMİ AKLIM SENDE KALBİM SENDE GEL İNAT ETME YORMA BENİ DE RUHUM SENİN HEP SEVGİLİN DERDİM OLD..

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

HiraiZerdüş - Kır gülleri 03:11

HiraiZerdüş - Kır gülleri

Kulağına karşı oturup günlerce konuşasım var çocuk. Yüreğine avucumda birikmiş şeyleri bırakmam gerek. Yoksun ya Yokluğunun ömrümün metrekaresine ne aralıklar ile düştüğünü Düştüğü yerleri nasıl harab ettiğini bir k..

Jackal - Kirlenir 02:19

Jackal - Kirlenir

Kirlenir şarkı sözleri ile Kirlenir ritmim Bedenime kadar Kaç gece oldu Sararken ay Yansıman vurur hep Kaçıncı yas bu İçimde nefret Hep bi fiyasko Git bro iş bul Tell em up Zor mu Sesiz kuşku Sokaklarda koştum Diz..

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin 04:28

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin

Sevda Nedir Bilirmisin şarkı sözleri ile Bir yol versen gönül dostuna Geleceğim bir gün sana Çare değil dertler bana Yapma allah aşkına Sevda nedir bilirmisin Bu aşkı nasıl silersin Kader yazdıysa alnına Seni all..

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti 03:19

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti

Söz & Müzik: Aykut Çeğin Aranje: Burak Ertetik Davul: Burak Ertetik Bas Gitar: Taşkın Avcı Akustik Gitar: Deniz Ozan Elektrik Gitar: Emre Hacıoğlu Tuşlu Çalgılar: Burak Ahmet Kocukçusoy Back Vokal: Burak Ahmet Kocukçuso..

KAPO - ZARAR 01:56

KAPO - ZARAR

Söz & Müzik: Kapo Düzenleme: Deslow Yönetmen: Seyithan Kartal ZARAR şarkı sözleri ile olsanda olmuyo olmasan da içim içimi yer sensiz kaldığımda hadi tut elimi götür uzaklara beni bataklıktan çıkmak için tüm bu çaba..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitmekkapıda #kemalsunal Tribute 04:36

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitm

Kemal Sunal Tribute Rap Versiyon Yeni Şarkı Yayında Hayalperest 2021 Göçüp Gitmek Kapıda İyi Dinlemeler Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/C4eeE4h2 Duyuruları paylaşımları burdan takip edeb..

Sokak Müzisyenlerine Eşlik Eden  Köpek 01:00

Sokak Müzisyenlerine Eşlik Eden Köpek

Otur sabaha kadar dinle bu ekibi :)..

  • JokerS tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aynur Aydın - Anlatma Bana 04:50

Aynur Aydın - Anlatma Bana

Bugün yanımda sen olmalısın Nasılsın diye sen sormalısın Gördüğüm en kötü rüyayıbile Bir tanem sen hayra yormalısın Anlatma bana benden sonrasını Ben yaşanmamış saydım senden sonrasını Sensizken senle yaşadım yılları Anl..

Yemek Masasında Sevimli Dostlar Bebek Şarkıları  Çocuk Şarkıları 02:54

Yemek Masasında Sevimli Dostlar Bebek Şarkıları Çocuk Şarkıları

Otur özel koltuğuna, durma yanaş masaya, En güzel yemekler burda, bak ördekte geliyor, dayanılmaz kokulara Doldurdu tabağa ne varsa çok çok fazla, Dokunmadı çatala bıçağa, Yağlanmış elleriyle uzandı ŞAŞKIN bardağa Ayy a..

Ozan Doğulu Ft. Demet Akalın - Kulüp 03:47

Ozan Doğulu Ft. Demet Akalın - Kulüp

Yine kalıyor aynı noktada Suratın da asılıyor Bir derdin bitmeden Sende valla diğeri başlıyor Hiç durulmuyor Orada bir dur Geride dur Vermiyorsun ki sen bana huzur Konuşmadan bir dinlesen Biraz sussan çok güzel olur E..

  • Ömer tarafından
  • 2.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azeri - O Dedi Yoh Yoh 03:46

Azeri - O Dedi Yoh Yoh

GARA GÖZÜN BADAM O DEDI YOX YOX YOX YOX MENE GELSIN GADAN O DEDI YOX YOX YOX YOX DEDIM INSAF ELE DEDI GÜLE GÜLE SENDEN YAR OLMAZ MENE DÜZ DOLAN DÜZ OTUR AY KISI YAS ÖTÜB DEYESEN YETMISI BIR DENE AGZINDA YOX DIS..

  • PengoTV tarafından
  • 1.540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şimdiye Kadarki Gördüğünüz En Zeki Köpek 01:39

Şimdiye Kadarki Gördüğünüz En Zeki Köpek

Bu İnanılmaz Köpeğin sahibi Mary Avustralya Çoban Köpeği (Border-Aussie karışımı ) Secret yeteneklerini saymakla bitiremiyor .Köpek numaralarını düşündüğünüz zaman, muhtemelen Otur, Kal veya (yuvarlan) Roll Over gibi k..

  • Cowboy tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferhat'ın Bitmek Bilmeyen Emirleri (Beyaz Show) 01:15

Ferhat'ın Bitmek Bilmeyen Emirleri (Beyaz Show)

Siyah beyaz aşk dizisini Ferhat'ın git-gel, kalk-otur emirleriyle yapılan komik dublajı :)..

  • JET TV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine 03:53

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine

Gülüşüm Yerine şarkı sözleri ile Yağmuru tutamam daha fazla Yağar biraz zaman sonra Saklanalım gel tutulmadan Yine gidersin sonra Üzdün hep utanmadan Anlar olurken hatıralar Yüzleşmekten korktun hep Gel bu sefer ..

Şafak Sönmez - Kül 00:08

Şafak Sönmez - Kül

otur..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Renkleri Öğrenelim İzle 02:12

Renkleri Öğrenelim İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, temel renkleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına rahatça otur ve benimle birlikte oyna Bugün renkleri öğre..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Sancak - Bırak 04:16

Sancak - Bırak

Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz & Müzik: #Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Emre Kıral Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rakı Plaki - Bir Aşk Uğruna 06:05

Rakı Plaki - Bir Aşk Uğruna

Rakı Plaki - Bir Aşk Uğruna Dinle BİR AŞK UĞRUNA Şehir kör olmuş, ağzı yanık Tozu yakmış tenini, kalbi kırık Kalmamış mecali fırtınayla dans etmeye Sana değil bu sözler kendi hikayeme Gel otur dinle ateşin önünde Bir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem 03:17

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem Dinle Ölene Kadar Öpsem şarkı sözleri ile Gidiyoruz nereye, koşuyoruz aynı yöne. Aynı anda kesiliyor nefesimiz bile. Seviyoruz ölümüne, kopmak isterken belki de, Aynı yerden bağlanıyor..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ 03:36

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmLnnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo.g..

  • Cem Şenol tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce