#Oturamıycaksın yerinde mezdeke arap

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor 01:15

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Türkiye'nin İslam Coğrafyasıyla İrtibatını Kesmeye Çalıştılar 02:55

Türkiye'nin İslam Coğrafyasıyla İrtibatını Kesmeye Çalıştılar

Sosyal Yorum'da gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Türkiye'nin güney sınırlarının tamamen kapatılmaya, Türkiye'nin Arap ve İslam coğrafyasıyla irtibatının koparılmaya ça..

Yulaf ve Arpayı Fazla Kaçıran Atların Yellenmesi 02:00

Yulaf ve Arpayı Fazla Kaçıran Atların Yellenmesi

Bir at çiftliğinde yemek sonrası dinlenmeye çekilen ingiliz ve arap atlarının yellenmesi çiftlik sahibi tarafından böyle görüntülenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Günde İki Seçim: Tunus Ve Lübnan 01:38

Bir Günde İki Seçim: Tunus Ve Lübnan

Arap Baharı'nın ardından Ortadoğu'da demokrasi rüzgarı esiyor. Dün Tunus ve Lübnan'da gerçekleştirilen seçimlerden çıkan sonuçlar....

Havalimanında Unutulan 12 Bin TL'nin Çalınma Anı Kamerada 02:45

Havalimanında Unutulan 12 Bin TL'nin Çalınma Anı Kamerada

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir Arap turist, içinde 12 bin TL taşıdığı çantasını bagaj taşıma arabasında unuttu. Unutulan para dolu çantanın çalınma anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum 07:09

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum

Instagram makyajı ve Arap tarzı makyaj gibi ağır makyajlı videolarımdan sonra Bu makyajı nasıl sildin çok merak ediyorum. Göz makyajını nasıl temizliyorsun? tarzı çok yorum gelmişti. Bu videoda makyajımı hangi ürünle..

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

İsrail  Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı 00:46

İsrail Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı

İsrail, Kudüs'ün Esbat yakınındaki tarihi duvarı ve Yusufiye mezarlığı bitişiğindeki şehit mezarlığını dozerlerle yıktı. Kudüs Müslüman Mezarları Bakım Komitesinin Başkanı Mustafa Abu Zahra, yayınladığı basın bildirisind..

İsrail, Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı 00:46

İsrail, Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı

İsrail, Kudüs'ün Esbat yakınındaki tarihi duvarı ve Yusufiye mezarlığı bitişiğindeki şehit mezarlığını dozerlerle yıktı. Kudüs Müslüman Mezarları Bakım Komitesinin Başkanı Mustafa Abu Zahra, yayınladığı basın bildirisind..

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliriz 02:35

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliri

Libya'da çıkan iç savaş sonucu 20 Ekim 2011'de öldürülen 42 yıl boyu Libya'yı yöneten Muammer Kaddafi'nin 2008 yılında Arap Birliği zirvesinde yaptığı hitapta, şuan Ortadoğu'da yaşananları özetliyor. Kaddafi'nin Irak'ın ..

Ağır Roman 1997 Müjde Ar Türk Filmi İzle 1:54:44

Ağır Roman 1997 Müjde Ar Türk Filmi İzle

Ağır Roman Film Konusu Kolera Sokağı'nda ilginç olaylar yaşanmaktadır. Arap Sado, sokaktaki egemenliğini ailenin küçük oğlu Salih'e (Okan Bayülgen)bırakır. Ancak Salih bu görev için henüz hazır değildir. Metropolün arka ..

  • PengoTV tarafından
  • 12.546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş Sıcaklar Yüzünden 750 Bin Tl'sini Yaktı 02:35

Ebru Gündeş Sıcaklar Yüzünden 750 Bin Tl'sini Yaktı

Ebru Gündeş, yaz mevsimini geçirmek için Birleşik Arap Emirliklerinin metropolü Dubai'de binlerce liralık tatilini sıcaklardan dolayı iptal etti...

  • BETA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cam Kafesin Arkasından Küçük Çocuğa Saldırmak İsteyen Aslan 00:31

Cam Kafesin Arkasından Küçük Çocuğa Saldırmak İsteyen Aslan

Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Dubai Safari park'ta bulunan bir aslan camdan duvarın arkasından çocuğa saldırmak isteyen aslan kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.759 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuba Büyüküstün'e Doğum Günü Jesti 02:55

Tuba Büyüküstün'e Doğum Günü Jesti

Tuba Büyüküstün'ün Arap hayranı, güzel oyuncuya göndermek üzere bugüne kadar canlandırdığı rollerin bebeklerini yaptı...

  • BETA tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şeyhin Karısı Kaçmıştı Gündeme Bomba Gibi Düştü 05:04

Şeyhin Karısı Kaçmıştı Gündeme Bomba Gibi Düştü

Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Raşit Al Maktum'un ve ülkeyi terk eden altıncı eşi Prenses Haya'nın boşanma davasının ikinci celsesinin 30-31 Temmuz'da Londra'da Yüksek Mahkeme Aile B..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Prenses Hayadan Kriz Çıkaracak 03:44

Prenses Hayadan Kriz Çıkaracak

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkan Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum'un karısı Prenses Haya, sığındığı İngiltere'de kocasına karşı korunma talep etti...

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emirates 15 Milyar Dolar Değerinde 40 Adet Boeing 787-10 Dreamliners Uçak Siparişi Verdi 01:26

Emirates 15 Milyar Dolar Değerinde 40 Adet Boeing 787-10 Dreamliners U

DUBAI- 40 adet Boeing 787-10 Dreamliners için 15,1 milyar dolar değerinde sipariş veren Emirates, Boeing türündeki geniş gövdeli uçak sayısını 204’e yükseltiyorDünyanın en büyük uluslararası havayolu Emirates, 40 adet Bo..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Kaçak Kral Juan Carlos BAE'de Ortaya Çıktı 01:12

Kaçak Kral Juan Carlos BAE'de Ortaya Çıktı

Hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle ülkeden apar topar kaçan İspanya’nın eski Kralı Juan Carlos'un yeri belli oldu. Kaçak Kral’ın Birleşik Arap Emirliği'nde olduğu ortaya çıktı.....

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..

Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle 1:20:27

Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği kızla evlenmek isteyen bir çobanın başından geçenler anlatılır. Ayşe ile Çoban Murat birbirlerini seven iki gençtir. Zengin bir adam Ayşe’ye talip olur ve kızı babasından ister. Babası kızı verm..

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle 1:42:33

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın kızı Şükran’a âşık olan Binbaşı Kemal’in öyküsünü anlatır. Binbaşı Kemal, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın yaveridir. Bir gün paşanın kızı Şükran ve arkadaşları kendisine bir oy..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Milli İstihbarat Teşkilatı BAE Ajanını Yakaladı 02:01

Milli İstihbarat Teşkilatı BAE Ajanını Yakaladı

Milli İstihbarat Teşkilatı nefes kesen bir operasyona imza attı. Birleşik Arap Emirlikleri adına casusluk yapan bir ajan Türkiye’de kıskıvrak yakalandı. İşte o operasyonun detayları…..

Nancy Ajram - Ila Beirut Al Ontha 05:32

Nancy Ajram - Ila Beirut Al Ontha

Nancy Ajram - Ila Beirut Al Ontha isimli arap şakısını yayınladı..

  • GÜL tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 4 yıl önce
KELOĞLAN - HD Türk Filmi 1:30:54

KELOĞLAN - HD Türk Filmi

Keloğlan, Rüştü Asyalı ve Birtane Güngör oynadığı 1971 yıl yapımı Türk Filmidir. Filmin diğer oyuncuları; Hulusi Kentmen, Kayhan Yıldızoğlu, Suna Pekuysal, Aydın Babaoğlu, İhsan Yüce, Arap Celal'dir. Keloğlan filmimini..

  • LAZHBO tarafından
  • 4.382 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiyor 04:00

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiy

Tokat’ta tarihi İpek Yolu üzerine yerleştirilen deve figürlerinden oluşan kervan dikkat çekiyor. Tokat’ta uygarlık kurmuş tüm medeniyetlerin izlerini taşıyan, 5 asır önce kentin tarihi ticaret merkezini oluşturan çarşı t..

Körfez Ülkeleri ile Katar Anlaşmaya Yakın 01:34

Körfez Ülkeleri ile Katar Anlaşmaya Yakın

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Mısır, 2017'de Katar'ı terör gruplarını desteklemekle suçlamıştı. Krizin çözülmesi için ABD ve Kuveyt liderliğinde görüşmeler başladı. Görüşmelerde ilerleme sağlan..

F-35'ler BAE'ye de Satılmayacak 01:12

F-35'ler BAE'ye de Satılmayacak

Amerikan Dışişleri Bakanlığı eski yönetimin başlattığı askeri satış işlemlerini askıya aldı. Washington, Türkiye'ye satışı durdurulan F-35'lerin Birleşik Arap Emirliklerine de satmayacak...

İşte kavurmanın rakipleri! 02:26

İşte kavurmanın rakipleri!

KAVURMA, BAYRAMIN VAZGEÇİLMEZİ... AMA KURBAN ETİYLE YAPILACAK ÇOK LEZZETLİ VE PRATİK BAŞKA YEMEKLER DE VAR... MESELA, ELİ BÖĞRÜNDE, ARAP TAVA VE TEPSİ KEBABI... ŞİMDİ GELİN, TARİFLERİ İÇİN SÖZÜ İŞİN USTASINA BIRAKALIM.....