#Oturamıycaksın yerinde mezdeke arap

Zirveye Ulaşanlar 89.Bölüm 54:16

Zirveye Ulaşanlar 89.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 89. bölümünde; Yaman Törüner, Ünal Korukçu ve Cihan Paçacı konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Serap Mutlu Akbulut'un seslendirdiği Apansız Uyanırsan Gecenin Bir Ye..

Binlerce Dinleyiciden Konser İzleme Adabı 06:19

Binlerce Dinleyiciden Konser İzleme Adabı

Böyle konserler de oluyormuş işte... Onca insan görüntü kaydı alıp sosyal medyada paylaşmak yerinde dinlemeyi, hissetmeyi seçmiş... Ne kadar da güzel değil mi?..

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki İnatçı Şoför Böyle Sıkıştı 00:55

İki İnatçı Şoför Böyle Sıkıştı

İstanbul Kartal Samandıra gişelerinde iki inatçı sürücü aynı gişeden geçmek isteyince sıkışıp kaldılar. Kaza nedeniyle inatçı sürücülerden Uğur Naci Taner hafif yaralanırken olay yerinde ilginç görüntüler ortaya çıktı...

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

Kedicik Sibel Dansıyla Hayran Bıraktı 02:26

Kedicik Sibel Dansıyla Hayran Bıraktı

Kediciklerin keyfi yerinde..

  • JET TV tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Potter Sevenlerinin Hoşuna Gidecek Stres Çarkı 00:32

Harry Potter Sevenlerinin Hoşuna Gidecek Stres Çarkı

Harry Potter'da Quidditch futbolunun en önemli objelerinden olan Snitch, stres çarkı oldu. Yerinde durmayan ve yakalanmadığı sürece sonsuza kadar gidecek bir karşılaşmayı işaret etmesiyle tanıdığımız Snitch'in günümüze u..

  • JET TV tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendi Kurduğu Tuzağa Kendisi Düşen Tuvalet Sapığı 01:25

Kendi Kurduğu Tuzağa Kendisi Düşen Tuvalet Sapığı

Tuzla'da bir iş yerinde kadınlar tuvaletine kamera yerleştiren sapık, kamerayı yerleştirirken kendini de çekince yakayı ele verdi. 2013 yılında gerçekleşen olayın ilk duruşması geçtiğimiz aylarda yapıldı ve sapığın 15 yı..

  • JET TV tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muavinin 6 Saat Kaybolması 03:45

Muavinin 6 Saat Kaybolması

Muavin mola yerinde kaybolmuş. Olayı birde yolcuların ağzından dinleyelim...

  • JET TV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıcaklardan Dolayı Evinin Salonuna Havuz Yapan Yurdum İnsanı 01:57

Sıcaklardan Dolayı Evinin Salonuna Havuz Yapan Yurdum İnsanı

Şanlıurfa ili Hilvan içesinde yaşayan abimiz sıcaklardan bunalıp evinin salonuna serinlemek amaçlı havuz yapmış. Keyfi yerinde olan abimiz birde şarkı patlatmayı ihmal etmiyor.....

  • JET TV tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Yalova HD 55:37

Maceracı _ Yalova HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Yalova’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Yalova Bölüm'ünde neler olacak? Macera..

Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

Maceracı _ Sivas 1:09:25

Maceracı _ Sivas

Kışın artık gelip hayatlarımızın tam ortasına yetiştiği bugünlerde, karın ve soğuğun en güzel hallerine ev sahipliği yapan bir kente seyahat etmek ama bu yolculuğu hiç üşümeden yapmak ister misiniz? O halde bu hafta Mace..

Sona Doğru Film İzle 1:45:44

Sona Doğru Film İzle

Hint Okyanusu'nda tek başına gezinti yapan bir adam, yatının bir gemi konteynırına çarpması üzerine bilincini kaybeder. Uyandığında bilinci yerinde değildir ve kazayı yavaş yavaş hatırlamaya başlar. Telsiz, radyo ve navi..

  • Tv Series tarafından
  • 4.387 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ozan Doğulu Ft. Demet Akalın - Kulüp 03:47

Ozan Doğulu Ft. Demet Akalın - Kulüp

Yine kalıyor aynı noktada Suratın da asılıyor Bir derdin bitmeden Sende valla diğeri başlıyor Hiç durulmuyor Orada bir dur Geride dur Vermiyorsun ki sen bana huzur Konuşmadan bir dinlesen Biraz sussan çok güzel olur E..

  • Ömer tarafından
  • 2.574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üzerine Kaya Düşen Öğrencinin Ölümü Kamerada 00:36

Üzerine Kaya Düşen Öğrencinin Ölümü Kamerada

Gümüşhane'de okuldan çıkıp yurda dönerken üzerine kaya parçası düşen üniversite öğrencisi Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu hayatını kaybetti. Olay yerinde feci şekilde can veren Öztürkmenoğlu'nun arkadaşı ve yoldan geçen ar..

Çalışma Arkadaşlarına Muhteşem T-Rex ve Velociraptor Taklidi 01:05

Çalışma Arkadaşlarına Muhteşem T-Rex ve Velociraptor Taklidi

Taklit yeteneği ile arkadaşlarını eğlendirmenin çok güzel bir yolunu bulan adam iş yerinde T-Rex ve Velociraptor taklidi yapıyor. İnşaat işçisi olarak çalışan adam boş boş oturup sıkılmak yerine arkadaşlarını böyle eğlen..

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil 04:31

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil

Eskiden Bir adım vardı Ümidim feryadım vardı Şimdi ben o ben değilim Yolumu bilmiyorum Ölmüyor gülmüyorum Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil Dallarım devriliyor gençliğim savruluyor Bir ayaz vurdu beni Bildiğin g..

At Gören Bebeğin Sevinçten Çılgına Dönmesi 00:45

At Gören Bebeğin Sevinçten Çılgına Dönmesi

Yeni şeyler keşfetmek bebekleri çok heyecanlandırır ve eğlendirirmiş. İngiltere'nin Nottingham kentinde At ile karşılaşan bebek sevinçten yerinde duramamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilenci Papaz'dan Para İsterse 00:48

Dilenci Papaz'dan Para İsterse

Dilencilik dünyanın her yerinde var. Halk ile bütünleşmek için geziye çıkan papaz karşısına çıkan dilenciye para yerine nasihat veriyor...

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Maceracı _ Edirne 1:07:03

Maceracı _ Edirne

Türkiye’nin batı ucuna doğru şöyle bir uzanmaya, keyifli ve bir o kadar da ilginç hikayelerini sakinlerinden duymaya ne dersiniz? Maceracı bu hafta sizleri, ülkemizin serhat şehri Edirne’ye götürüyor. Murat Yeni izleyen..

Denizde Erkek Cesedi Bulundu 04:09

Denizde Erkek Cesedi Bulundu

Edinilen bilgiye göre, Liman Caddesi mevkisinde serinlemek için liman arkasına gelen vatandaşlar, deniz yüzeyinde bir kişinin hareketsiz şekilde olduğunu görmesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ek..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Amerika'da Satılması Yasak Olan 9 Yiyecek 02:58

Amerika'da Satılması Yasak Olan 9 Yiyecek

Bu videoda Amerika Birleşik Devletleri'nde bir sebepten satışı yasaklanan yiyecekleri derledik. Bazılarının yasak olma nedeni ilginç veya saçma ama bazılarınınki son derece yerinde...

  • JET TV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce