#Oturamıycaksın yerinde mezdeke arap

Zor Anlar İçi̇n Akıl Dolu 30 Tüyo 14:38

Zor Anlar İçi̇n Akıl Dolu 30 Tüyo

Bu tüyolar günlük aksilikleri hallederek hayatınızı kolaylaştıracak. Kıyafetlerinizi süper hızla nasıl katlayacağınızı, çabuk ve lezzetli yemekler nasıl hazırlayacağınızı, evinizin her yerinde cırt kelepçeyi nasıl kull..

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler 02:24

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Gözleme sevenler için kahvaltılık tarifler den hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay ve kısa sürede hazırlanabilen gözlememizin lezzeti de yerinde çıtır çıtır dır. Hazır yufka..

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri 02:32

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için çok kolay ve pratik bir kuskus salatası tarifi videosunu hazırladık. Yapımı hızlı ve lezzeti yerinde müthiş bir tad. Yemeklerin yanında renkli bir salata olan kuskus salatası nasıl yapılır ve..

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor 02:48

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de yaralanan ve tedavileri devam eden askerler, yaşadıklarını BBC Türkçe'ye anlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 Şubat tarihli basın bildirisine göre, 20 Ocak'ta başlayan Zey..

Ruhlar Bölgesi - Insidious Türkçe Dublaj Hd İzle 1:42:52

Ruhlar Bölgesi - Insidious Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Evde yaşanan tuhaf olaylar, Renai’ye evin hayaletli olduğunu düşündürür ve genç kadın kocasını taşınmaya zorlar. Bu sırada oğulları Dalton doktorların anlam veremediği bir komaya girer; tüm vücut fonksiyonları ..

Ünlü Sunucu Hayatını Kaybetti 00:37

Ünlü Sunucu Hayatını Kaybetti

Formula 1 dünyasının ünlü sunucularından Henry Hope-Frost bir motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Frost'un ölümü motorsporları camiasında hüzün yarattı. Formula 1 dünyasının sevilen ekran yüzlerinden Henry Hope-Frost..

İnce: Benim Ağzımdan Kurultay Diye Bir Şey Duyamayacaksınız 01:00

İnce: Benim Ağzımdan Kurultay Diye Bir Şey Duyamayacaksınız

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, Bir kişi dahi partiden istifa etmesin. Herkes yerinde kalsın. Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duyarsanız o zaman konuşursunuz ama duyamayacaksınız. dedi...

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli 01:00

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli

ABD Başkanı Donald Trump'ın 6 Müslüman ülkeyi kapsayan seyahat yasağı, Anayasa Mahkemesi tarafından da onaylandı. New York başta olmak üzere ABD'nin pek çok yerinde yasak protesto edilirken, Biz Müslümanız, Arabız, hepi..

Edirne'de Aynı Günde İkinci Kadın Cinayeti 02:05

Edirne'de Aynı Günde İkinci Kadın Cinayeti

Edirne’de, aralarında gönül ilişkisi bulunduğu iddia edilen çift, tek katlı binada ölü bulundu. Polis ekipleri, olay yerinde tek bir silah bulurken, bir cinayet ve ardından aynı silahla intihar şüphesi üzerinde duruyor...

Türkiye'de En Sevdiğiniz Şey Ne Diye Ruslara Sormak 04:35

Türkiye'de En Sevdiğiniz Şey Ne Diye Ruslara Sormak

Dünyanın her yerinde röportaj yapan ekip Rusya sokaklarında insanlara Türkiye'de en sevdiğiniz şey ne diye sordu..

  • JET TV tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tren Kazasının Yaşandığı Bölge Havadan Görüntülendi 00:35

Tren Kazasının Yaşandığı Bölge Havadan Görüntülendi

Tren kazasının yaşandığı bölge havadan görüntülendi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Sarılar köyü yakınlarında yolcu treni, vagonlarından bir kısmının raydan çıkması sonucu devrildi. Olay yerinde çok sayıda yaralı ve ölü oldu..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle 1:12:01

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle

Konusu : Azem 4: Alacakaranlık, yerli korku serisi Azem'in 4. devam halkasıdır. Film, 1936 yılında İç Anadolu'da, Beydağları eteklerinde bir köyde yaşanan, garip bir ailenin tüyler ürperten hikayesini anlatıyor. Azem s..

Tekirdağ'da Tren Kazası 01:12

Tekirdağ'da Tren Kazası

Tekirdağ'da tren kazası Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Sarılar köyü yakınlarında yolcu treni, vagonlarından bir kısmının raydan çıkması sonucu devrildi. Olay yerinde çok sayıda yaralı ve ölü olduğu belirtiliyor...

Küçük Çocuğun Ayağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı 00:53

Küçük Çocuğun Ayağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı

Çin'in doğu sahilindeki Şantung eyaletinde bulunan bir alışveriş merkezinde yürüyen merdivene 4 yaşındaki küçük kız çocuğunun ayağı sıkıştı. Yürüyen merdiven merkezi sistemden durdurularak itfaiyeye haber verildi. Kısa s..

Kamyonet 3 Yaşındaki Çocuğu Altına Aldı 00:52

Kamyonet 3 Yaşındaki Çocuğu Altına Aldı

Sancaktepe'de bir kamyonet geri geri geldiği sırada caddede bisiklet süren 3 yaşındaki çocuğu altına aldı. Talihsiz çocuk olay yerinde can verirken, feci kaza saniye saniye kameraya yansıdı...

Rangers’lı Minik Taraftarın Gol Sevinci 00:44

Rangers’lı Minik Taraftarın Gol Sevinci

Evindeki televizyondan Rangers-Celtic maçını izleyen Rangers'lı minik taraftar Ryan Jacks'ın attığı gol sonrası sevinçten yerinde duramamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Klarnete Taş Çıkaran Güzel 00:43

Klarnete Taş Çıkaran Güzel

İnsanoğlu farklı yetenekle sahip, ancak bu güzel hatunun sesini klarnete benzetmesi ve nağmeleri yerinde yapması inanılmaz...

  • JET TV tarafından
  • 2.248 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Bu Adamın Altın Elleri Var, İzlemesi Bile  Zevkli 02:15

Bu Adamın Altın Elleri Var, İzlemesi Bile Zevkli

Bu adamın altın elleri var. Harika bir fikir - evin her yerinde güzellik!..

  • PengoTV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adana VS İstanbul Künefecileri! 11:48

Adana VS İstanbul Künefecileri!

Bu videoda efsane tatlılar içerisinde yer alan ve bir çok kişinin de severek yediği künefeyi farklı şekillerde yapan restorantlara gittim. Son zamanlarda Türkiye'nin bir çok yerinde künefeciler açıldı. Ben de ilk önce A..

  • JET TV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pazarda Saç Saça Birbirine Giren Kadınlar 01:01

Pazarda Saç Saça Birbirine Giren Kadınlar

Sinop'ta pazar yerinde tartışmaya başlayan kadınların sinirlerine hakim olamayınca birbirlerine girmişler. Kadınları kimse ayıramamış...

  • JET TV tarafından
  • 133 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Büyük Örümceğin Avını Çalan Küçük Örümcek 04:11

Büyük Örümceğin Avını Çalan Küçük Örümcek

Ağına takılan sineği sonra yemek için hazırlayan büyük örümcek döndüğünde avını yerinde bulamayacak çünkü küçük bir örümcek onun avına el koymuş...

  • JET TV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kedidilli Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi 06:18

Kedidilli Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi

İrmik Tatlısı İçin Malzemeler: (Ufak kare cam kalıp veya yaklaşık 20cm lik yuvarlak kelepçeli kalıp için) yarım su bardağı irmik yarım su bardağı tozşeker 500ml. süt (2 su bardağı (250ml. lik kullanıyorum)) 1 tatlı kaşığ..

Mozaik Kek Tarifi 02:30

Mozaik Kek Tarifi

Mozaik kek görüntüsü ile klasik kek tariflerine benzese de lezzeti ile her zaman tam puan alan, tadı kıvamı yerinde ve vazgeçilmez keklerinizden olmaya aday bir kek tarifi. Bir kaç sene önce web sitemize eklediğim mozai..

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle 1:31:00

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçsuz yere hapse giren babasını kurtarmaya çalışan bir adamın hikâyesi anlatılır. Burhan, babasının çalıştığı fabrikada şoförlük yapmaktadır. Aynı zamanda fabrika işçilerinden Zehra ile evlilik hazırlı..

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle 1:30:18

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, çocuklarını birer birer kaybeden bir babanın öyküsü anlatılır. Ali Rıza Bey, emekli olduktan sonra beş çocuğuyla beraber İstanbul’a yerleşir. Eskiden öğrencisi olan Muzaffer Bey’in yanında bir iş bulara..

Muğla'da Çekici Uçuruma Yuvarlandı - 2 Ölü 00:30

Muğla'da Çekici Uçuruma Yuvarlandı - 2 Ölü

Abdullah Kul'un kullandığı çekici, Muğla-Marmaris kara yolunun Sakar Geçidi mevkisinde, yol kenarındaki kum yığınlarını aşarak yaklaşık 80 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Kara yoluna düşen araçtaki sürücü ile Ha..

ABD polisi gözaltına alamadığı hamile kadına kurşun yağdırdı 00:39

ABD polisi gözaltına alamadığı hamile kadına kurşun yağdırdı

ABD'de bir polis memuru, gözaltına almaya çalıştığı kadına şok tabancası ile müdahale etti. Kadın, polise direndiği sırada 'hamile' olduğunu söyledi ancak polis, şok tabancasını alan kadını kurşun yağmuruna tuttu. Kadın ..

  • JET TV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mehmet Ali Erbil Taklidi Yaptığını Sanan Eleman 00:15

Mehmet Ali Erbil Taklidi Yaptığını Sanan Eleman

Taklit yerinde ve başarılı olduğu zaman oldukça keyif verici oluyor. Ama bu eleman gibi başarısız bir taklit performansı ise zulüm oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce