#Oturamıycaksın yerinde mezdeke arap

Murat Dalkılıç - Kasaba 04:02

Murat Dalkılıç - Kasaba

Zaman zaman seni o saran düşünceler bitti aman aman Durup durup sonra yine yanan Ateş yerinde duman duman Senle yaşadığıma sözüm yok, Yaşanan kısmet... Sonrasını da ben konuşmam, Sevmem nisbet... Senle yaşadığıma ..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan 03:26

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan

Gün olur beni unutursan başkalarında... Sen de böyle düşününce üşüyor musun? Yaralarını sararlarsa yalanlarıyla... Sen de böyle düşününce ölüyor musun? Ya da gel düşünme, sabrederiz yüreğim. Bizi nerede düşürdüyse bırak..

Bolu'da 6 Katlı İş Hanında Yangın Paniği 01:41

Bolu'da 6 Katlı İş Hanında Yangın Paniği

Bolu’da 6 katlı iş hanında bir iş yerinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yangın sırasında iş yerinde bulunduğu iddia edilen 1 kişi, dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı...

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Füsun Önal Ah Nerede 02:50

Füsun Önal Ah Nerede

ah ah... erde biraktim kalbimi bilmem ah nerede vah nerede erde unuttum kalbimi acaba ah nerede vah nerede bir bulabilsem ah nerede e olurdu yerinde duraydi daha dun kalbim suradaydi ah nerede vah nerede erde ..

Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur 03:40

Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur

Gel Yine Bul Beni Şehrin En Güzel Yerinde Kimse Görmeden Koymuşsun Gibi Kendi Ellerinle Kimi Boş Hayal Kurar Kimiside imkansızın Peşinde Bana Sade Aşk Yeter Geri Formalite Söylesem Ayıp Olur İçime Atıp Saklasam Kayıp Olu..

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Cenk Eren - O Aşk Eskidendi 04:22

Cenk Eren - O Aşk Eskidendi

Nasıl üzüldüm, ne çok kırıldım herkese Her kalbe demir attım niyetlenene Olmadı olmaz, böyle yerinde sayılmaz Bitti artık geri gelmez o hayat eskidendi Kalmadı kalmaz, bu kalp bir anda durulmaz Bittik artı hüznün di..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı) 03:27

Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı)

Sen benim her gece efkarım Sen benim her gece efkarım, Gözümdeki yaşım Sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, Anlımdaki yazım Şanlı Beşiktaşım.. Kalbimin en orta yerinde Büyük bir yangın var alevler içinde, Beşiktaş..

  • OFSAYT tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Benim Her Gece Efkarım - Beşiktaş Marşı (Gitar) 03:20

Sen Benim Her Gece Efkarım - Beşiktaş Marşı (Gitar)

SEN HER GECE EFKARIM Sen benim her gece efkarım Sen benim her gece efkarım, Gözümdeki yaşım Sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, Anlımdaki yazım Şanlı Beşiktaşım.. Kalbimin en orta yerinde Büyük bir yangın var alev..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı 03:04

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sevinç Çevik isimli kadın mahkeme öncesinde Bolu Adliyesi’ne yakın olan Kent Meydanı’nda buluştular. Eşinden boşanmak ist..

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü! 03:30

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü!

Bursa’da gece yarısı tartıştığı ağabeyini yol ortasında bıçaklayarak öldüren kişi gözaltına alındı. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Mudanya ilçesi İpar Caddesi’nde gece yarısı Ram..

Tuzla’da Sahte İçki İmalathanesine Baskın 01:32

Tuzla’da Sahte İçki İmalathanesine Baskın

Olay, 29 Ekim günü Tuzla Evliya Çelebi Mahallesinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalle içerisinde kaçak ve sahte alkol imalatı olduğu ve yapılan alkollerinde 34 NB 5545 plakalı araçla pi..

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu 03:30

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu

Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tar..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Nasreddin Hoca Kayıp 11:41

Nasreddin Hoca Kayıp

Nasreddin Hoca verilen yemekleri çabucak bitiren ve yenisini isteyen Küheylan’ı azarlar. Hiç iş yapmadığı halde sürekli yediğini söyler. Ertesi gün Küheylan’ın yerinde yeller esmektedir. Bir önceki gün koyulan yemekler..

  • ÇocukTV tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dj Akman - Değişik Duygular 03:39

Dj Akman - Değişik Duygular

SÖZLER: Ay ay ay ay ay ay ay dün gibi gözlerimin önünde olanlar oldu suç kimde hatiran var her yerde Ey ey ey ey ey ey ey kabimin orta yerinde bir an aşkın vurdu her yandan vazgecemem bu inadimdan Oy oy oy oy oy oy..

Kılıç - Yak 03:27

Kılıç - Yak

Yak şarkı sözleri ile Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delilikti Yenilendim küllerimden Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delili..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Korona Bulaştırmada Yeni Trend- 04:23

Korona Bulaştırmada Yeni Trend-

Korona virüs döneminde insanlar fiziksel mesafeyi önlemek ve temastan kaçınmak için farklı selamlaşma yöntemlerine başvuruyor. Kimi insanlar yumruk tokuşturarak selamlaşırken uzmanlar ise temasın her türlüsünün virüsü ..

Yıldız Tilbe - O Kız 05:24

Yıldız Tilbe - O Kız

O Kız Bir kız vardı Çok güzeldi Gümüştendi kısa saçı Birisine aşık oldu Fakat o onu sevmedi Derken başka biri geldi Ona teselli vermedi Çünkü aklı onda kaldı Ona derin bağlanmıştı Onun sesi onun sözü Kulakların daa çı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak 06:06

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak

Ağrı Hamur Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Hamur ilçesine kazandırılan Dijital Toprak Analiz Cihazı, gübre çeşidi ve miktarını yerinde tespit ederek çiftçilere yüksek verim elde etme imkanı sağlayacak...

Silifke’de Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı- 33 Yaralı 01:24

Silifke’de Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı- 33 Yaralı

Mersin’in Silifke İlçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 33 kişi yaralandı. Yaralılardan bir bölümünün tedavileri, sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılırken, diğerleri ise ambulanslarla Silifke Devlet H..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..