#Oy hakkım yok

Murat Dalkılıç - Kasaba 04:02

Murat Dalkılıç - Kasaba

Zaman zaman seni o saran düşünceler bitti aman aman Durup durup sonra yine yanan Ateş yerinde duman duman Senle yaşadığıma sözüm yok, Yaşanan kısmet... Sonrasını da ben konuşmam, Sevmem nisbet... Senle yaşadığıma ..

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Sezen Aksu - Hu Hu 04:14

Sezen Aksu - Hu Hu

Hangi ara yaşanmış da bitmiş onca anı ah be cancağzım Kelimeler düğüm düğüm yakıyor boğazımı, acıyor ağzım Yok oluru, gideri yok bu dünyanın, burası bir acıhane Yok ya dedim, o zaman dedim, kalk dedim, tez yaşamamız laz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le 05:43

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le

Bu Evde senle her köşesinde Ne yerdeyim ne gökte Beni seninle tanıştıranlar Hepsi girsin cennete Yüzün benim gökyüzüm Ağlarım bulutluysam Tenimdir ipek örtüm Örtmezsen uyuyamam Yani sensiz olamam Sözün benim başım üstü..

Eypio-Yoksun Başımda 01:38

Eypio-Yoksun Başımda

Yoksun başımda yalnızım yok sırdaşımda Kimse yokmu sen dışında Koydum altında elim taşında Göz yaşımda dert başımda Gönder beni burdan ışınla Yalnızım yazın kışında sordum yok dedi senin suçunda (2X)Gitsin diyo gözün a..

Emre Aydın - Bitti Tebrikler 03:59

Emre Aydın - Bitti Tebrikler

Tebrikler, kurtuldun bak bizden, Kolay olmadı ama, bitti tebrikler. Tebrikler, kutla yaptığını, Çok istedim çok uğraştım bitti tebrikler. Ben, yarım aklımla ben, Fark etmedim, sesinde biz yoktuk konuşurken. Ben, ya..

Sila - Yan Benimle 04:59

Sila - Yan Benimle

Yalan sevinçle oyalandım Aklın tuzağında dolandım Kusuruma bakma zil zurna geldim Sabahın beşi kapına dayandım Erbabım aşk madem Madem yasaklar namahrem Kafeste sözler susuyor şimdilik Uçurur zaman hele dur bakalım S..

Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü 03:38

Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü

Veda edip gittin gideli, nedense Ne bir mektup ne selam gelmedi Durup dururken şimdi niye, sebep ne? Arayıp soruyormuşsun, herkesten beni Yok olmaz artık, yok olmaz artık Sen değerimi bilmedin Farketmez artık, far..

Ceyhun Damla - Saygılarımla 04:20

Ceyhun Damla - Saygılarımla

Bir nefes gibi sevmek Çok gerekli çok özel Bu yasak aşkımızda Son nefes bile güzel(2) Sen de ben de çaresiziz ahh Çıkmazdayız yolumuz yok Sevmek hakkımız da olsa Biliyorsun biliyorsun biliyorsun Sonumuz yok Ben yaşarım ..

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik ) 04:32

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik )

Buray - Sen Sevda Mısın (Canlı Performans - Akustik) Şarkı : Umut yok bir ışık yok gözlerinde Ben hala bekleyenim olsun Ateş yok sıcaklık yok ellerinde Ben yanarım aşkın sağolsun Sen kapımı çal ansızın gir içeri Her za..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Abbas Yolcu 03:14

Barış Manço - Abbas Yolcu

Denizlerde okyanuslarda Dalgaların koynunda bir ömür tükettikten sonra Su için boğulmak varsa Çöllerde kızgın kumlarda karlı buzlu dağlarda Bir ömür tükettikten sonra Çukurda kaybolmak varsa Korkunun ecele faydas..

Piiz Vazgec Gonul 05:32

Piiz Vazgec Gonul

Neyleyim doğan günü Neyleyim sensiz gülü Geceler çoğalırken aydınlık kar getirmezki Sevda bahçesinde Kurutulmuş bir gül idim Beni sakla bir ömür sev diye diye ölendim (2) Vazgeç gönül Vazgeç sesini duyan yok Bi..

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO] 03:56

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO]

Yine şiddet yine kavga Bitmez ona buna her gün yafta Mayın olmuş, töre olmuş, şehit olmuş... Habire lafta Bizim ampul gelir aşka Oynar götü başı her gün başka Kana doymuş, gözü dolmuş, olan olmuş... Habire yasta Dinlen..

Muhabbet - Deine Liebe 04:21

Muhabbet - Deine Liebe

Aşkın Hissediyorum aşkını Hissediyorum her yerde Nereye gittiğinin önemi yok Hissediyorum Hissediyorum her yerde Nerede olduğunun da bir önemi yok Çok şey kaybettim Aradaki ayrımı ise biliyorum İçimdeki sese güvenebil..

Işıl German - Biliyorum Sensin O 03:15

Işıl German - Biliyorum Sensin O

Biliyorum Sensin O Alo? buyrun alo? Hımm.... anladım sensin o konuş benimle seni dinliyorum lütfen konuş konuş benimle lütfen Bana on kere yüz kere bin kere yüz kere bin kere kaç kere darıldın sen yine gel diye sev diy..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selçuk Şarbalkan - Adın İhanet 03:35

Selçuk Şarbalkan - Adın İhanet

Gittin de ne oldu ne değişti yârim Yalancı ellere sattın bizi hain Oysa ne hayaller vardı uğruna deliren Ben her sözüne güvenen İnandım kahrettin bizi yaktın yeniden Gideceksen niye geldin Elimi tutup söz versin Ağlama..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe   Yolumun İçinde 04:26

Yıldız Tilbe Yolumun İçinde

umudum tükenmez sen yine bildiğinle kal asıl olsa anlayacak ruhun gerçeyi kendini kaybeder aniden gördüğüm masal ice gerçekler yok artık unut geçmişi Yolumun içince yol ayrı yolda değil dermanım derdimde saklı ayrı değil..

Adanalı Ayhan Aç Kapıyı Gardiyan 04:53

Adanalı Ayhan Aç Kapıyı Gardiyan

Yıllardır yatıyorum Ranzamda yaşıyorum Mazgalı dinliyorum Aç kapıyı Anamı özlüyorum Yavrumu görmüyorum Hasretle yaşıyorum Aç kapıyı Anamı özlüyorum Yavrumu görmüyorum Hasretle yaşıyorum Aç kapıyı Aç kapıyı gardiyan Se..

Etkin  Sensizim 05:08

Etkin Sensizim

özlemin basımda dönen pervane gurbet ellerınde öksüzüm canım yoklugun acısı ettı dıvane halımı soran yok sensızım canım..... yel deydi gülüme gönlüm dardadır gündüzler serseri gecem zordadır gecmeyen zamana sabır..

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..

Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Polat - Her Şey Sahte 04:28

Barış Polat - Her Şey Sahte

Barış Polat - Her Şey Sahte Dinle Her Şey Sahte şarkı sözleri ile Sokaklar karanlık içinde, ışıklar dolmuyor artık, Sevdalar yalandan, içimden yangınlar kopmuyor artık, Hayaller yolda kalmış, umutlar bir adım almıy..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Şems  22 Street - Gecenin İçinde 02:50

Şems 22 Street - Gecenin İçinde

Gecenin içinde şarkı sözleri ile Korkağın geliyor sürekli sonu Sokağımız eliyor yürekli olun Sürekli kaçsın ve kovala onu Gecenin içinde buluruz yolu Gecenin içinde x3 Buluruz yolu Şems Verse Çık sokak dibinden Mah..

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun 05:28

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun

Sen Yoksun şarkı sözleri ile Yıldızlar kayarken solarlar ömür gibi İmkansızca yaşadım ruhumda bu sevgiyi Gözyaşım akar içime, belli etmez hiç kendini Mutluluk masalda kalmış, hayalde ararım seni. Sen yoksun aslında göz..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Kal Yanımda - Buğra 04:38

Kal Yanımda - Buğra

Bir şekilde unutsam ezbere bildiğim yolları Ve bu şehire varmadan şaşırsam kaybolsam bir yerde Baştan sona bilmediğim delik yok Ah bir bilsen ama bilmene imkan yok Lanetli uğursuz ne dersen de Biraz dur dinle lütfen ka..