#Oy hakkım yok

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm 03:53

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm

İstanbul'a Gömdüm şarkı sözleri ile Suçlusu sensin her şeyin Sadece bir dürtüymüş ya Ne romantik ne erotik Kirlenmiş eski bir huyunmuş Yasaksa bana bu veda Sonumuz yoksa neden hala Derdim çok anlayanım yok Hata benim ..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Bege - Yeniden 02:56

Bege - Yeniden

Bege Yeniden Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Intro: Berkcan Güven] Ey, ey, ya Yeniden, ey, ey [Verse 1: Berkcan Güven] Nedir değişen? Nedir delirten? Yoksa ben mi tek bi' başıma hep bi' problem Geri gel (geri gel) Yeniden ..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim 03:56

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnanmıyorum nasıl ayrıldık? Kime aldandık Kara sevdaydık Biz seninle dağlara ferman Dillere destan Ellere hüsran İçime sığmıyor derdim kederim Özledim yemin ederim..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3 03:05

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3

Benjamins 3 şarkı sözleri ile Techno arabesk afrotrap hepsi kanımda Yine çalıyor arabada Stil Acid Arab Albino zencilerim gece gündüz yanımda Ara bul bizi karanlıkta ayışığında Kestim irtibatı bomboş insanlarla rahat..

Tuna İpek - VOLE ( Official Video ) 02:51

Tuna İpek - VOLE ( Official Video )

Tuna İpek’in yeni şarkısı VOLE, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek, Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix & Mastering : Can Paşa Beat : Die Rich Beat VOLE Sözleri ; yine yağsın yağmurlar kaçam..

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Lil Chain - Panamera (Official Video) 03:04

Lil Chain - Panamera (Official Video)

Şarkı Sözleri: GABBANA HAVANA PANAMA (HEY) PANAMERA CEBİMDE BİRAZ VAR HESAPTA TONLA TOMARLA Gabbanalar üstümde Uyurum dolarların üstünde Gezerim bulutların üstünde Kimse el uzatmaz düştüğünde Bu yüzden yalnızken ka..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video) 03:33

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video)

CENNET (Şarkı Sözleri) Ben gözü görmeyene resim gösteremem Değerimi bilmeze değer öğretemem O önce, e haddini öğrensin Biten sevgiye imrenip özenemem Boş sözü duyup düstur edinemem Eden, kendine ah etsin Bildim lakin s..

Diyar Pala - Uzak Ol (Official Music Video) 03:47

Diyar Pala - Uzak Ol (Official Music Video)

(Lyrics) Kimisi yüzüme dost Kiminin kafada şeytanı çok Bu yüzden yanıma yanaşır Sorsan bi çıkarı yok yok yok yok Görünen ooo, çevremde keneler cirit atar Pastadan pay için seni satar Yalnız takılmak en doğru karar En di..

Serhat - Gururlu Ol 05:10

Serhat - Gururlu Ol

Gururlu Ol şarkı sözleri ile Bir anlık bir sevdanın peşinden mi gittin? Şimdi mutlu değilsin ya, dönüp bana mı geldin? Bu dünyada aşktan başka, böylesi bir acı var mı? Sevip sevipte ayrılmak, insan böyle yaşar mı? İste..

Komplo K. - Zor Gelir 03:56

Komplo K. - Zor Gelir

Zor Gelir şarkı sözleri ile (VERSE-1) Açtım istemeden gözümü şu hayata çıt demeden İçimde kötülük beslemeden yaşadım ama zor... Gülemedim hüznümü gizlemeden, geçiyor günüm hiç özlemeden Kimsesiz bir çocuk düşün bekleme..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor 04:02

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah Mahallesi'nde ikamet eden ve yalnız yaşayan 80 yaşında adam ayladır tek başına kaldığı evde yatağa mahkum şekilde yaşıyor. Kimsesi olmayan talihsiz adamın yardımına komşuları yetişi..

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul 02:50

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul

Hepimizi Tanır İstanbul şarkı sözleri ile... Kim tanık? Kim zanlı? Kim mağdur? Önemli mi kim suçlu? Kim masum? Hepimizi tanıyor İstanbul Hepimize kanar İstanbul Yalnızlık yakışıyor yanıma Gece karışıyor kanıma Kendiml..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video) 04:19

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video)

Söz: Çağan Şengül Müzik: Sezgin Alkan, Çağan Şengül Mix: Çağan Şengül Mastering: Çağan Şengül Yapım: ByWillow Yapım & Production Menajerlik: ByWillow Management Stüdyo: Stüdyo 22 Oyuncu: Asena Ayyüce Sezer Kapak Fo..

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video) 05:15

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video)

Söz & Müzik: Burçin Birben Aranjör: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Tarık Ceran Davul: Hakan Kılıçoğlu Bas Gitar: Eyüp Şentürk Öztaş Gitar: Caner Güneysu Klavye: Çağlar Kocatepe Çello: Şenol Arkun ---------------------..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video) 03:12

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video)

Bana Sorma’ sözleriyle / ‘Bana Sorma’ lyrics; Artık seni dinlemem ben (dinlemem) Hep yalan söylüyorsun Dün çok seviyordun mesela (mesela) Bak şimdi gidiyorsun Bye bye Yıllardır bir orada bir burada Dönüp dolaşıp bana s..

Esin Kaya - Ah Gönlüm 02:53

Esin Kaya - Ah Gönlüm

Ah Gönlüm şarkı sözleri ile Farzet onu hiç görmedin,farzet onu hiç sevmedin. Değermi bir vicdansıza unut sende unut gönlüm Değer mi bir vefasıza unut sende boşver gönlüm Bak geliyor bak dinle Ah gönlüm ondan sana h..

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal 03:50

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal

Hoşçakal şarkı sözleri ile Sessizliğin kıyısı, bir uçurum kenarı. Kimsesizlerin kimsesi, kendine yabancı. Her saat başı sövüp kaderin cilvesine. İç geçirmek boşa ger dönmez birine. Hiçe saydım gururu, yaktım tüm gemil..