#Oy hakkım yok

Çağatay Akman - Can Havli 02:31

Çağatay Akman - Can Havli

CAN HAVLİ Şarkı Sözleri İle GECELERİ GECELERE DÜŞTÜM TUT KALDIR BENİ MESELEYİ BULDUM SOLMADAN ÖNCE HECELEYE HECELEYE RENK VERDİ TÜM AHALİ REÇETEYİ TERK ET DEDİ CAN HAVLİYLE SÖZÜM OLMAZ BENİ BULMA YAŞADIM ÇOK GÖZÜM ORDA N..

Amexa X Label - Mılano 02:30

Amexa X Label - Mılano

AMEXA ; fix o fix köşe nakit için devir değiş değiş harbiyiz harbi hiç değiliz sakin palace bovling bovling starstop rolling çok iyi ey hatunla uzandım yatak oldu trambolin ey ya nakit yok sen uzat kartı ey ya şeytan..

Barış Sevgen - Hissettin Mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin Mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile; Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin Hiçbir anlamı yok mu Hani sana verdiğim kalbimin Aylar ve seneler oldu Hala sen bana dönmedin Ben seni kalbime gömmedim Sen oldu Güll..

Batu Akdeniz - Hareket Vakti 03:31

Batu Akdeniz - Hareket Vakti

Hareket Vakti şarkı sözleri ile Bekle bekle nereye kadar Böyle giderse bu yalnız onlara yarar, Bıkmadın mı aynı yalandan, Çıkalım artık yollara yollar yok olmadan Umut var içimde ama bela hep peşimde, Akordsuz kalbimi..

Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

Muşta feat. Şehinşah - Islah 03:52

Muşta feat. Şehinşah - Islah

Muşta Ft. Şehinşah - Islah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karanlık çökünce kaçacak yerin kalmayacak Ecel gelip gözlerine baktığında bir daha güneş doğmayacak Deliren delirir, değişken değişir Gelişir insanlar itişir sevişir..

Sancak - Düşün Ki 03:02

Sancak - Düşün Ki

Sancak - Düşün Ki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yine içimde sen uyandın, yıllardır bundan usandım Kapındayım ümitlerle, git dersen anlarım Ya tutarsın kollarımı ya da kalmaz bir anlamı Ya gelirsin peşimden ya da çık git i..

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor 03:20

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılık zor biliyorum Belki hala seviyorum seni Her geçen gün biraz daha fazla kırılıyorum Mutlu bir son yok mu bize? Yanıyor içim bu nasıl acı N..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fatih Bulut - Yırtıl 02:13

Fatih Bulut - Yırtıl

Yırtıl şarkı sözleri ile... Bir sağa bir sola salla Salla dertleri kurtul İçinde kalmasın oyna Yırtıl dedim bir yırtıl Edirne'den şu kars’a Metre metre geziyoruz Seviyoruz bu hayatı var kı kral yaşıyoruz Bir sağa ..

Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir - (Official Video) 04:31

Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir - (Official V

BU DAĞLAR KÖMÜRDENDİR Bu dağlar kömürdendir Giden gün ömürdendir Feleğin bir kuşu var Pençesi demirdendir Hadi leylim leylalım Ben yoluna kurbanım Ya al canım kurtulam Ya ver derdin dermanım Bu yol Pasin’e gider Döner..

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Deniz Tekin - Uyanmalıyım (Official Video) 05:32

Deniz Tekin - Uyanmalıyım (Official Video)

Söz-Müzik: Deniz Tekin Düzenleme: Deniz Tekin, Bartu Özbatur, Gürhan Öğütücü, Sezer Özdem Davul: Bartu Özbatur Elektrogitar: Gürhan Öğütücü Bas gitar: Sezer Özdem Yönetmen: Can Özen Şarkı Sözleri: Fark edince çok zor, v..

Sertab Erener - Kafanı Yorma 03:58

Sertab Erener - Kafanı Yorma

Söz & Müzik: Sertab Erener Düzenleme: Sertab Erener, Emre Kula Yönetmen: Gürdeniz Bursalı Montaj: Sertab Erener & Gürdeniz Bursalı Renk: Canberk Erdoğan / Sinefekt Saç & Makyaj: Sertab Erener Kafanı Yorma Parasızım..

Harun Hardal - Nokta 04:26

Harun Hardal - Nokta

Nokta şarkı sözleri ile Elimden aldın oyuncağımı tamam bitti gidiyorum Yalnız kalmak bana hiç yaramıyor ağlıyorum, gülüyorum, bitiyorum Sesim çıkmıyor artık susuyorum. Yanımdasın ama bir o kadar uzak, gülümseyişin bil..

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum 03:18

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum

Kayboldum şarkı sözleri ile Neden beni sevmedin? Benim yerimde hiç olmadın dimi? Seninse hiç dolmadı yerin, Zorladım benim sende hiç yerim yok Sana ağladım demin. Peşindeyim ayrılık senin. Kurtulup beni bağladın dimi..

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir 04:04

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir

Bu Dağlar Kömürdendir Geçen Gün Ömürdendir Feleğin Bir Guşu Var Pençesi Demirdendir Hadi Leyli Leylanı Mevlam Yazmış Fermanı Ya Al Canım Gurtulam Ya Ver Derdim Dermanı Bu Yol Pasin'e Gider Döner Tersine Gider Şu..

Burhan Eren & Akner - Kapan 03:45

Burhan Eren & Akner - Kapan

Kapan şarkı sözleri ile... Geceleri yıldızlara dokunur sabaha uyanmak zor bir durum İnan inan herşeyden kaçıyor inadına herkesle savaşıyor Sebebi mi var hep karalıyorsun yine teksin tek çabalıyorsun Çıkış yolu yok son..

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

Rozz Kalliope - Babacan 02:57

Rozz Kalliope - Babacan

Babacan şarkı sözleri ile... Bitmez enerjim Gece gündüz enerjik Güldük eğlendik Nice yıllar devirdik Teker teker Söndük birer birer Düştük hep Kalktık tek Gördük neler neler Karala Karalama kampanya Rakı do..

Berkay - Dert Faslı (Official Video) 03:48

Berkay - Dert Faslı (Official Video)

Söz & Müzik: Ezgi Ceren Anar & Berkay Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Klip Yönetmeni: Ramazan Arslankaya Lyrics: Sensiz bu ev tuzaklar kurmuş bana Anılar her bir yanda unut onu gönlüm kolaysa Yanıma oturup okuduğun kitabı s..

Emir Can İğrek - Tenha (Audio) 03:20

Emir Can İğrek - Tenha (Audio)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Alperen Gün Mix&Mastering: Emre Kaya Tenha şarkı sözleriyle; Tüm sürü göç etmiş de Tek başına kalmış kuş gibi kalsan da Yatağın yok, sıcağın yok, kucağın yok Kabul et anayasan bu..

Reynmen - Melek (Official Video) 03:22

Reynmen - Melek (Official Video)

Şarkı Sözleri; Hazır değildim Bir anda oluverdi Nasıl anlatsam sana İçimdeki bu derdi Olamıyorum ya Hayallerime mani Seni bir gün görse güneş Utanıpta sönerdi Çok güzelsin yani Meleksin bu garip çocuksa fani Düştüm gök..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Simge - Sevmek Yüzünden 03:38

Simge - Sevmek Yüzünden

Sevmek Yüzünden şarkı sözleri ile Kalk haydi gidiyoruz artık bu şehirlerden Geride bırakıp ne varsa Elimizde avcumuzda firardayız Hani kaç sene verirler ki, en çok kara sevdadan Ya da vursalar yani yakışmaz mı sevmek ..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..