#Oy hakkım yok

Erkin Koray Çöpçüler 03:34

Erkin Koray Çöpçüler

Aşktan yana şansım yok Ağlıyorum derdim çok Aşkımı kaybetmişim Sordum sordum bulan yok Dün gece çok aradım Aradım bulamadım Kör olası çöpçüler Aşkımı süpürmüşler Sokaklarda ne ararsın Beni kimden sorarsın Ben..

Anne Karnım Acıktı Yeni Versiyon ( Altyazılı ) Hd İzle 03:24

Anne Karnım Acıktı Yeni Versiyon ( Altyazılı ) Hd İzle

Anne karnım acıktı Sözleri: Anne karnım acıktı Baktım dolap açıktı Lüp ettim koca pastayı Fırlattım boş tabağı Seni gidi yaramaz Dolap açık olamaz Peynir ekmek yok muydu Bunlara karnın tok muydu Tok tok tok akşama yemek ..

Mehtap Arslan - Saçının Tellerine 03:58

Mehtap Arslan - Saçının Tellerine

Gündüzün yok gecen yok Gözlerin hep yaşlı niye Anlatmak İstersen eğer Çekinme söyle derini Saçının tellerine Beyaz düşüren utansın Eni böyle per perişan Eden murat almasın Çektiklerin yetmedi mi Çilen derdin bitmedi m..

Sezen Aksu Vazgeçtim 05:07

Sezen Aksu Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah..

Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal 03:51

Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal

Sana öyle hasretimki, Bir çabam yok varam diye Yandım amma susuzluktan İçmiyorum haram diye Bana cansın gönlüme yâr Nasıl tatlı nasıl tatlı özlemin yâr Dolaştırsan diyar diyar Bir gün demem aman diye Gözüm sende g..

Kaan Urgancıoğlu Kimdir? 03:37

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu Adı Soyadı: Kaan Urgancıoğlu Doğum Tarihi: 8 Mayıs 1981 Nereli: İzmir Burcu: Boğa Kilosu: 75 Boyu: 1.71 Göz Rengi:Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: Marmara Üniversitesi mezunu Sevgilisi..

Mustafa Sandal Araba 03:53

Mustafa Sandal Araba

Gönül ister aradığını Hep mi bekler hep mi bulamaz Gönül ister tanıdığını Hiç mi bilmez hiç mi soramaz Beni alsa nafile nafile Yerime bir şey koyamaz Yalvarsam da kal diye kal diye O yerinde hiç duramaz Onun ar..

Feride Hilal Akın - Vazgeçtim 02:36

Feride Hilal Akın - Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah..

Feride Hilal Akın - Biliyorum 03:22

Feride Hilal Akın - Biliyorum

Koşarak geldim Kaçarak gidiyorum Köşkünde yer yok bana Yeni yeni anlıyorum Bitmiş bütün cümlelerin Yosunlu ruhum, akıyorum Konuşma hiç lüzum yok Her şeyi duyuyorum Rakıyı sensiz içeyim diye Köprüyü yalnız geçe..

Yarınlar Bizim Ali Rıza Binboğa 1975 03:29

Yarınlar Bizim Ali Rıza Binboğa 1975

Özgürlük ve barış Tüm insanları özlemi olacak yarınlarda Anam bacım kardeşim Eşim dostum yandaşım Daha daha mutluyuz yarınlarda Ağlamak yok gülmek var Düşmanlık yok dostluk var Yarınlarda seni sevmek var Yarınla..

Seçkin - Yokuş 03:41

Seçkin - Yokuş

Kaç Oldu Saate Bakmadım Günlerdir Haber Almadım Arasam Bir Dert Aramasam Kalır Aklım Hep Aynı Hata Aşkından Ölürken Güçlüyü Oynadım Bir Varışına Bir Yokuşuna Yanımdayken Yok Oluşuna Üzülmüyorum Ne Gelişine Ne Gidişine Ka..

Taze Görünümlü Makyaj Nasıl Yapılır 06:31

Taze Görünümlü Makyaj Nasıl Yapılır

Yok gibi duran taze bir görünüm için nasıl bir makyaj yapılmalı tüm ayrıntılar profesyonel makyaj uzmanı tarafından ayrıntılı olarak anlatıldı.İşte tazelik veren makyajla ilgli tüm püf noktalar sizlerle, iyi seyirler dil..

  • ANKA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı  - Yanımda Sen Olmayınca (Başım Belada) 04:01

Koray Avcı - Yanımda Sen Olmayınca (Başım Belada)

Söz - Müzik : İlyas Keçeci Düzenleme : Göksun Çavdar Mix-Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: Hasan Kuyucu Bugün hiç tadım tuzum yok Üstelik çok huysuzum Tedirginim huzursuzum Yanımda sen olmayınca Gel yine başım belada Be..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 3.473 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emirkan - Mecburum Sana 05:49

Emirkan - Mecburum Sana

Ağla, kalbim ağla ona bağla bu canı Sen kurtar ya Rabb ümitsizce karşılıksız yananı Al derdimi dağlara ver, ateşe ver sen Ya Rabb Dayanmaz ki dağlar taşlar, alev ağlar gör Ya Rabb Ben mecburum sana, sesimi duysana Allah..

  • Candy tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Budabi Haber  Oğuzhan Uğur 07:58

Budabi Haber Oğuzhan Uğur

Ülkenin nabzı Budabi Haber’de atıyor! Gündemin en çarpıcı başlıkları alemin en havalı haber spikeri Oğuzhan Uğur’la masaya yatırılıyor. Bu haber bülteninde yok yok! Budabi Spor’da en güncel transfer haberleri, maç yoru..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mor ve Ötesi - Araf 04:09

Mor ve Ötesi - Araf

Kalbin işine bak yüzüne bakamaz. Ağlar durur sen uyurken. Yalnız olamayan böyle mi yapar dersen anlarım. Aşkın içine bak, en güzeline Hem var hem yok mu, bile bile Adalet yok ya, canımı yakar bu sessizlik Yerimi ..

Ali Baran '' Cansuyum '' 03:26

Ali Baran '' Cansuyum ''

İçler acısı, halime bak, içlar acısı Cansuyum ne büyük konuştum Çaresizim aç susuz kaldı yüreğim Cansuyum, seni sevmekti suçum Dönüşü yok yok bunun geri İhanet er geç ödenmeli Sen de yaz bunu yaz da gör bedelini ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Aşkta Telafi Olmaz 04:32

Yalın - Aşkta Telafi Olmaz

Bittiyse söyle Yok yere savaşmayalım Canın çekmiyorsa yılları boşuna harcamayalım Bittiyse söyle Sevgili rolü oynamayalım Aramız karalanmışsa aşkı boşuna kandırmayalım Yakmam resimlerini odama ışık yaparım emin ol..

Stres Çarkı'nın Talihsiz Mucidi 01:01

Stres Çarkı'nın Talihsiz Mucidi

Stres çarkı. Dünyada yeni bir trend haline geldi. Birçok ülkede bu oyuncak neredeyse yok satıyor. Ama mucidi, patent yenileme ücretini ödeyemediği için bu işten hiç para kazanamıyor...

At Yarışını Damarlarına Kadar Yaşayan Adam 01:07

At Yarışını Damarlarına Kadar Yaşayan Adam

Abimiz at yarışı izliyor. Yok yok pardon izlemiyor. Adeta o anı yaşıyor. Sanki altında at varmışçasına joker edasıyla Bırşşşşş vb. garip sesler çıkarıyor ve ortaya böyle muazzam komik görüntüler çıkıyor. Asla yadırgamı..

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Dakikada Ateizmi Çökertmek 08:14

1 Dakikada Ateizmi Çökertmek

Pilot kalemle ateizmi çökerten arkadaşımız öğrencisi ile bir video çekmiş. yalnız argümanlar yine değişmemiş, hala maymundan tesadüfen daktiloda bir şeyleri yazması isteniyor.ama yeni gelişmelerde yok değil. sanırım evre..

  • JET TV tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Aylık ama Tam 20 Kilo! 01:36

8 Aylık ama Tam 20 Kilo!

Batman'da Yıldız ailesinin 8 ay önce normal doğumla 3,5 kilogram olarak dünyaya gelen çocuğu Yakup, obezite hastalığına yakalandı. Yakup bebek, geçen süre zarfında tam 20 kilograma ulaştı. Anne Çiğdem Yıldız, Onu dışarı..

İdo Tatlıses - Sabır Allahım 03:36

İdo Tatlıses - Sabır Allahım

Hayır yok aşktan sil yeni baştan Yaşamak lazım mümkünse Yıpranmadan hiç usanmadan Beklemek lazım bittiyse Hayır yok aşktan sil yeni baştan Yaşamak lazım münkünse Yıpranmadan hiç usanmadan Beklemek lazım Sıfırı tükettim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oktay Gürtürk - Aşk Çiçeğim 04:02

Oktay Gürtürk - Aşk Çiçeğim

Üzmedim, seni bir gün kırmadım Hiç bir gün günahını almadım Allah’ım bu nasıl şey bende anlamadım Yıkıldım sessiz gidişine Yok yere gittin canımın içiydin sevdam gözbebeğim Hazana uydun beni niye vurdun Aşkım aşk çiçeğim..

Kemal Doğulu - Kör Değilim 03:37

Kemal Doğulu - Kör Değilim

Belki farklıdır dedim meğer uymuşum şeytana Yine kırık bir kalp elimde kalmışım ortada Zorum neymiş ki atmışım kendimi yoluna Koca yüreğimi oyalamışım bir hiç uğruna Ne yapmışım ki ben deyip bana habersizi oyna Sanki bil..

Tatilin Yeni Adresi Ankara! 02:47

Tatilin Yeni Adresi Ankara!

Keçiören tatil için biçilmiş kaftan. Kurcala ekibi için tatil Keçiören'de güzel. Keçiören tatilinde nem yok, gürültü yok huzur var. Bilirkişi tatilin adresi Ankara, Keçiören dedi. Pembe plaj kadınlar plajı artık açık!..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AK Parti'den Erken Seçim Açıklaması 03:07

AK Parti'den Erken Seçim Açıklaması

Hayati Yazıcı, A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün gündeme dair sorularını yanıtladı. Erken seçim söylentilerine en net yanıtı verdi. Yazıcı, Türkiye'nin siyasi geleneğinden gündem farklılaşınca bu tür efsaneler or..

Teknik Direktörün 19 Yaşındaki Kaleciye Söyledikleri Tepki Çekti 01:21

Teknik Direktörün 19 Yaşındaki Kaleciye Söyledikleri Tepki Çekti

TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, ligin dördüncü haftasında deplasmanda 3-1 kaybettikleri Adana Demirspor maçı sonrası, “Yediğimiz goller hep kaleci hatası. Bir takımda kaleci olmazsa..

Warcraft-  Sahibini Seviyor Musun 02:46

Warcraft- Sahibini Seviyor Musun

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak..

  • ANKA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daha Önce Böylesini Görmediniz Sudan Çok Balık Var 01:50

Daha Önce Böylesini Görmediniz Sudan Çok Balık Var

Çin'de bir balık havuzunda çekilen görüntü yok artık dedirtti. Yiyecek için savaşan devasa japon balıkları ilginç görüntü oluşturdu...