#Oy hakkım yok

Moğollar Dinleyiverin Gari 03:02

Moğollar Dinleyiverin Gari

Paralar oldu yeşil mani Tanımıyor engel mani Yok insafı imanı Bol keriz bol enayi Gemisini kurtaran Fedakar ve cefakar Kaptanın yüzdüğü deniz Biziz abicim biziz Yüzdürmeyin gari Dul hakkı yetim hakkı Palavradır palavra..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

Murat Yaman - Nasip Kısmet 04:19

Murat Yaman - Nasip Kısmet

Dilediğin olmuyorsa Aşk kapını çalmıyorsa Şansın yaver gitmiyorsa Hiç üzülme arkadaş Her şey nasip kısmet Her şey nasip kısmet Bazen yaz, bazen kış olur Bazen az bazen çok olur Dünyanın kanunu budur İsyan etme arkadaş ..

Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

Millet Eğilmez RTE 03:00

Millet Eğilmez RTE

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geç..

Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin 05:13

Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin

Bu alemi gören sensin Yok gözünde perde senin Haksıza yol veren sensin Yok mu suçun bunda senin Bu alemi gören sensin Kainatı sen yarattın Herşeyi yoktan var ettin Beni çıplak dışar' attın Cömertliğin nerde seni..

Kamara feat. Ralflo - Et Tu Danses 02:53

Kamara feat. Ralflo - Et Tu Danses

Andrei Kamara sözleri What You Want (C'est Bon) Ben What You Want bilin ben Sen gündelik Gerekenler bilin Nedeni Ve yolu var üzerinde güneş shinning ben You Want biliyorum ben Seni tatlı bebeği Gerekenler bilin Nede..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sade feat. Duru - İzlerinde 03:17

Sade feat. Duru - İzlerinde

Yok bir damla gözyaşı inan bana hiç kalmadı Böylesi büyük bir acıyı kalbim ilk defa tattı Yok bir şans bir umut yeniden Çok sıkıldım beklemekten Zaten sen de mutluydun Kalkıp bana üzülme derken Karar verdim unutmaya Başb..

Esmesun Ayruluk  Yudum Türkü 04:54

Esmesun Ayruluk Yudum Türkü

Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Sesun gelir uzaktan kendiğe gel kendiğe Ağlayrum sen diye biluru..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu 03:50

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu

Ah bu şehrin her köşesinde bir ayrılık var Ağaçlara asılmış dilekler gibi aşklar Ne gel, ne git, ne gerçek, ne mit Ne var, ne yok, onda varsa bende yok Bir yakınlaş, bir uzaklaş, kovala sonra da kaç Gitgide aptallaş..

İndila - Love Story 04:44

İndila - Love Story

Aşk hikayesi Üzgün ruh O yaşıyor, ama çok az konuşuyor O onu bekliyor O birzamanlarının fotoğrafının önünde O, o deli değil O buraya kadar olduğuna inanıyor Her yerde onu görüyor O onu ayakta bekliyor Bir gül elinde Öbü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Indila - Love Story-Piano 01:33

Indila - Love Story-Piano

L'âme en peine Il vit mais parle à peine Il l'attend Devant cette photo d'antan Il, il n'est pas fou Il y croit c'est tout Il la voit partout Il l'attend debout Une rose à la main A part elle, il n'attend rien ..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bi..

Ayşen Birgör Ahdım Olsun 05:48

Ayşen Birgör Ahdım Olsun

Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Bakakaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat, kadere inat Seni sil baştan yaşayacağı..

Gökben  Lafımı Olur 03:46

Gökben Lafımı Olur

Gökben - Lafımı Olur Şarkı Sözleri Bişey mi oldu neden değiştin Terk ettin beni Cilveli gözler boş bakar oldu Kahrettin beni Kimde ne duydun kimlere uydun Nası inandın elleri boşver bende yalan yok Seninim seninim senin..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Özen -  Mahsum Kedi 05:25

Gökhan Özen - Mahsum Kedi

Gökhan Özen Mahsum Kedi dinle Bir masum kedi gibi koynuma Kıvrılıp uyuduğun günler nerde O bembeyaz, o pamuk ayaklarınla Odamda bıraktığın izler nerde Ben bir başkasını sahiplenirken Sen bir yabancının gözlerine bakaca..

  • Candy tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Keşke 04:51

Yalın - Keşke

Bırak saygından kuşkum yok Hatrımdan kalıyorsan hiç kalma bırak Sensiz olmaya itirazım var Canımı çok yakacak,izlerin bana yeter Keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram b..

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video) 02:55

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video)

Sensin Benim En Derin Kuyum Solist: Çağatay Akman Söz: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Müzik: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Sample by Bazen (Muhabbet) Aranje Volkan Sönmez Klip Yönetmeni Yekta Özbilen Abdullah Özdoğan..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi www.sozlerisozu.com Ben seni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Bal Küpü 03:53

Tarkan Bal Küpü

Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun www.sozlerisozu.com Bal küpü mübarek, içine bir düşsek Ne mümkün vaz..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Bal Küpü 04:15

Tarkan Bal Küpü

Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun Bal küpü mübarek, içine bir düşsek Ne mümkün vazgeçmek geçen taş ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi Ben senin, ben senin, ben s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahadır Tatlıöz - Duy Beni 04:37

Bahadır Tatlıöz - Duy Beni

Duy beni çok özlüyorum, Sebebi çok tarifi yok, Hayatımın anlamı yok şu an. Unutmayı çok istedim, Yüzün gitse gözlerimden, Sesin gelir kulağıma, Ben sensizliği hiç beceremedim, Ne olur susma sözlerin karışsın rü..

Gökhan Ay - Hayal Yarim 04:35

Gökhan Ay - Hayal Yarim

Yüreğimin sesiyle yazdım bu şarkıyı Serseri gönlüm söyledi bunları Dinle yar Bilmesen de özlüyorum Gelmesen de bekliyorum Duymasan da söylüyorum Hayal yarim seviyorum Yokum artık ben Hadi git düşlerimden. Unuttum desem d..