#Oynatan şarkılar

Yıldız Tilbe - Sevgililer Günü 04:10

Yıldız Tilbe - Sevgililer Günü

Sevgililer Günü Bir Gün Ben Sana Ölürüm Her Gün, Sevgililer Günü Bir Gün Ben Seni Severim Her Gün, Sevgililer Günü Bir Kez Sen Benim Aşkımsın Bunu Bilsin Herkes, Sevgililer Günü Bir Kez Sen Benim Aşkımsın Bunu Bilsin..

Kaan Uzuner - Mavi 05:27

Kaan Uzuner - Mavi

Kaan Uzuner'in, Mavi isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de ......

Şiva - Kabahat 03:37

Şiva - Kabahat

Şiva'nın, Kabahat isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de.....

Hasan Şahinsoy - Neyim Kaldı 03:53

Hasan Şahinsoy - Neyim Kaldı

Hasan Şahinsoy'un, Neyim Kaldı isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de.....

Yusuf Güney - Sualsiz 03:57

Yusuf Güney - Sualsiz

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda akarat(x2) Deli gönlüm bekleyişle..

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki 04:26

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki

Seni ben unutmak istemedim ki Uzayan yollara neden inandın Sevenler verdiği sözden döner mi Şu yalan yıllara neden inandın Seni unutsaydım bekler miydim hiç Bir derdime bin dert ekler miydim hiç Şu sonsuz hasreti ..

The Beach - Bite My Tongue 04:01

The Beach - Bite My Tongue

She says I need you now But I don’t know why She’s got this fairytale But that’s just not mine And I drink and smoke too much She doesn’t mind But I know it’s best for her If I said goodbye And I think I’ve said it I kno..

Courteeners - Modern Love 03:49

Courteeners - Modern Love

We got style and we got grace, We run wild and never dance alone. In this town she's fucking famous, But this town will never be her home The sun sets on a promise kept, And I try but I don't need... This modern love, ..

Bengisu - İsyan Ediyorum - Teaser 00:30

Bengisu - İsyan Ediyorum - Teaser

Bengisu'nun, İsyan Ediyorum isimli tekli çalışması,tanıtım klibiyle seyredelim de.....

Kral Pop Akustik - Aleyna Tilki - Gesi Bağları 02:45

Kral Pop Akustik - Aleyna Tilki - Gesi Bağları

Aleyna Tilki - Kral Pop Akustik canlı performansı...

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda - Teaser 00:28

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda - Teaser

Vera feat. Aylin Aslım'ın, Elveda isimli şarkısı, tanıtım klibiyle seyredelim de.....

Gülay -  Uyandım Sabah İle 03:10

Gülay - Uyandım Sabah İle

Uyandım sabah ile Göz yaşım sile sile Ecel kapımı çaldı Ağlıyorum nafile Deryada feryada Gam çekmişem dünyada Elimde yeşil güğüm Yara yetmiyor gücüm Yar gurbet ellerinde Ağlıyorum dilsizim Deryada feryada Gam çekmişem..

  • PengoTV tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gazapizm - Kayıp Kelimeler 04:00

Gazapizm - Kayıp Kelimeler

T-Rap..

  • JokerS tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Calum Scott - Rhythm Inside 03:32

Calum Scott - Rhythm Inside

So many eyes, I can't see I'm static, and I can't move my feet From the moment that you stood next to me Feeling manic, I forgot how to speak And there's a rhythm inside That I can't slow down In this moment in time No,..

Sefa - Arada Kaldım 03:56

Sefa - Arada Kaldım

Yolun sonuna geldik, Tükettik gönlümüzün suretini. Hiç yoktan mı sahi, harcandı bitti, samimiyim çok da değerliydi.. Arada Kaldım, korkular baş ucumda Hafife aldım, belki aşk denen o kör yalana kandım. Çığlık çığlığa Ta..

Reba McEntire - Back To God 04:36

Reba McEntire - Back To God

Oh have you looked around Have you heard the sound Of Mama's cryin' Or do you turn away When you see the face Of the innocent dyin' In these darkest days Are you not afraid That it's too late You gotta get down on your ..

Bektaş Çakır - Zor Sevda 02:59

Bektaş Çakır - Zor Sevda

Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Elini tutsam tutarım gözüne baksam bakarım Dizine yatsam yatarım a..

Sagopa Kajmer- Gölge Haramileri 05:28

Sagopa Kajmer- Gölge Haramileri

T-Rap...

  • JokerS tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adem Gümüşkaya - Aşk Uğruna 04:07

Adem Gümüşkaya - Aşk Uğruna

Yansın, yansın geceler. Kalpte ateş var olsun. Kalk sende, gel yanıma. Bilsen, görsen, eller böyle yandı. Bütün bunlar, aşk bunda...

Ferhat Göçer - Kızım 04:12

Ferhat Göçer - Kızım

Beni affet kızım Gözümün önünde büyüdün göremedim Beni affet kızım Nasıl sevdim seni gösteremedim Beni mahvet kızım Bir lafın yeter buna, sana söylemedim Hadi vazgeç kızım Benim gözümde hiç büyüyemedin. Evlendi..

Utku Emen - Uyandım Cennetten 04:33

Utku Emen - Uyandım Cennetten

Daha dün yanı başımdaydın Ne zaman bitti bu aşk Sanırım ben rüyadaydım Bir şans daha verseydin o kollarında ölseydim Belki hiç gitmezdin son sözlerim dinleseydim Uyandım cennetten cehennemlere Sorgusuz sualsiz yalnı..

Lecrae - Blessings (Lyric Video) ft. Ty Dolla $ign 03:53

Lecrae - Blessings (Lyric Video) ft. Ty Dolla $ign

If I ever took a loss, I learned a lesson I won't ever think I'm better than the next man I've been down before the come up, I ain't stressin' Baby I'm too busy countin' all these blessings [Lecrae:] Yah, yah, yah Count..

Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Suat Suna - Seni Buldum 02:43

Suat Suna - Seni Buldum

Seni Buldum, Buldum Seni Kapat Artık Gözlerini Sonunda Gördüm Seni Hergün Daha, Daha Güzel Yalnız Bana Özel Ne Mutlu Buldum Seni Sonunda Gördüm Seni Ne Mutlu Buldum Seni Seni Buldum, Buldum Seni Kapat Artık Gözlerini Son..

Rick Ross - I Think She Like Me ft. Ty Dolla $ign 04:07

Rick Ross - I Think She Like Me ft. Ty Dolla $ign

This the fliest shit ever This that rich forever part 2 Uh, uh Layin' in my bed, I'm under these gold chandeliers Can't say too many names in here these kinda years Night sweaters and these icy diamonds on my wrist Ice ..

Emre Kaya - Sorma 03:52

Emre Kaya - Sorma

Ah bu yangın beni beni öldürür Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Gün ağırınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlü..

Selim Gülgören - Kıyamet 04:00

Selim Gülgören - Kıyamet

boşlukta adım adım aklına gelir mi adım ben bir kere duymadım güzel dudaklarında uğruna öldüğüm kadın nerelerden aşk topladın aynı mı doyulmaz tadın güzel yanaklarında dünyada bir renk varsa gözünün gece karası çıksan rü..

Ozan Pehlivan - İtiraf Et 03:19

Ozan Pehlivan - İtiraf Et

Kalbine itiraf et bizi artık Aklındayım biliyorum ne zamandır Tam ikilime avuçların terleyince Baş dönmelerin hep aşktandır Yanımda canımda her filmin soununda Aklımın ucunda her gece baş ucumda Sen çok istedin bunları ..

Aylin Aslım - Bi Sen Bi Ben 03:10

Aylin Aslım - Bi Sen Bi Ben

Aylin Aslım’dan tadı damağınızda kalacak bir şarkı, Eti Negro tadında siyah-beyaz bir klip...

Ersoy Taşdemir - Yaşam 03:55

Ersoy Taşdemir - Yaşam

Ersoy Taşdemir'in, Yaşam isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de .... Kanalıma abone olmaya olmayı unutmayın :) :-)..