#Oynatan şarkılar

Arkın Gezen  Güle Güle Aşkım  Teaser 00:44

Arkın Gezen Güle Güle Aşkım Teaser

Arkın Gezer'in, Güle Güle Aşkım isimli şarkısı, tanıtım klibiyle seyredelim de.....

Kadir Kaya - Havada Kar Sesi Var 03:18

Kadir Kaya - Havada Kar Sesi Var

Kadir Kaya'nın, Havada Kar Sesi Var isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de.....

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le 05:43

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le

Bu Evde senle her köşesinde Ne yerdeyim ne gökte Beni seninle tanıştıranlar Hepsi girsin cennete Yüzün benim gökyüzüm Ağlarım bulutluysam Tenimdir ipek örtüm Örtmezsen uyuyamam Yani sensiz olamam Sözün benim başım üstü..

Sibel Can - Kıskıvrak 03:39

Sibel Can - Kıskıvrak

Kıskıvrak Yana yana geldim ben sana Bire iki verdim alsana Geçip giderken bak bu hayat Heyecan lazım insana Yürekte kıvrak tende kıvrak Sever de bilmez dur durak Ateşi çıkınca bağlanınca Aşka kıskıvrak Hadi bü..

Burak Yeter - Tuesday ft. Danelle Sandoval 03:10

Burak Yeter - Tuesday ft. Danelle Sandoval

Got the club going up, on a Tuesday Got your girl in the cut, and she ain't choosey. Club goin up, on a Tuesday, Got your girl in the cut, and she ain't choosey. Club goin up, on a Tuesday, Got your girl in the cut, and ..

Komik Aylin Kontente Şarkıları! (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:35

Komik Aylin Kontente Şarkıları! (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Beyaz Show’da “Engin Altan Düzyatan şarkıları” çok beğenilmişti! Bu sefer de Aylin Kontente’nin soyadı “Kontente” ile yapılan şarkılar çok konuşulacak! Oyuncu arkadaşları ve sanatçılar “Kontente Şarkıları”nı söylediler, ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahadır Tatlıöz - Çanakkale Türküsü - Teaser 00:59

Bahadır Tatlıöz - Çanakkale Türküsü - Teaser

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah.....

İlkan Günüç feat. Gizem Şensoy - İhanet - Teaser 00:42

İlkan Günüç feat. Gizem Şensoy - İhanet - Teaser

İlkan Günüç feat. Gizem Şensoy'nın, İhanet isimli tekli çalışması, tanıtım klibiyle seyredelim de.....

Emrah Öz - Hatıra Olsun 04:11

Emrah Öz - Hatıra Olsun

Emrah Öz – Hatıra Olsun Şarkı Sözü Sus söyleme biliyorum gidiyorsun Veda sevmem bunu iyi biliyorsun Yüreğim talan oldu aşk ile harap oldu Daha yolun başındayken aşk kalpte son buldu Başlamadan bitti bu aşk canın sağol..

James Arthur - Safe Inside 03:42

James Arthur - Safe Inside

I remember when you were all mine Watched you changing in front of my eyes What can I say Now that I'm not the fire in the cold Now that I'm not the hand that you hold As you're walking away Will you call me to tell me ..

Flo Rida - Zillionaire 04:35

Flo Rida - Zillionaire

I gotta ask where you been hiding You're like a 20 karat diamond The finer things in life were shining How 'bout that late night wine and dining? You want that expensive clutch And I'mma give that 5-star experience Yeah..

Sage the Gemini - Now & Later 03:18

Sage the Gemini - Now & Later

I can be your life saver Treat me like a jaw breaker You got 31 flavors, baby You can get this now and later, now and later You can get this now and later, now and later It's your choice Stop playing, you acting like I ..

Far East Movement - Don't Speak ft. Tiffany & King Chain 04:12

Far East Movement - Don't Speak ft. Tiffany & King Chain

You're playing shy Don't think that I don't wanna be Treading around you carefully I don't play games I don't play Don't care to know your name I just want you for tonight I wanna dance All night in LA, I'll make your ad..

Tove Lo - True Disaster 03:40

Tove Lo - True Disaster

Pretty boys, they didn't teach me things I didn't know They don't have the thing that I need, but they don't know they don't You got that old thing about ya, and I can't hide my feels Pretty girls, they always die out, n..

Adil Karaca - Gazoz Kapakları 04:44

Adil Karaca - Gazoz Kapakları

İhanet şehre inmemişti o zaman, Omuzlarda yük değildi kaybetme korkusu, Siyah beyaz filmler gibiydi aşk o zaman, Ne üzer ne küserdik, yoktu nefret duygumuz. Gazoz kapakları, Çocukluğun masum yanı, Komşu duvarında biten,..

Harun Kolçak feat. Tan - Gitme Seviyorum 04:28

Harun Kolçak feat. Tan - Gitme Seviyorum

Gönlüne sar beni sev sen sev beni Yorgun düştüm yalnızlıktan Aşkıma kapıl da gel sen gel bana Kanım kaynar bakışından Çıldırırım beni aramazsan öfkeler sarar Gücüm kalmaz yok olamaz Gülme sana böyle tutuldum diye San..

İlkan Günüç feat. Gizem Şensoy - İhanet 03:14

İlkan Günüç feat. Gizem Şensoy - İhanet

Keşke benim kadar yürekli olabilseydin Olan biten ne varsa zamanında söyleseydin Rezil rüsva olduk şimdi dilde Çok yazık ziyan ettin ikimizide.. Yazıldı ihanetin Yanına kalır mı sevgilim Bekliyorum hadi çık karşıma Kald..

Servet Yıldız - Duy Ey Can 04:20

Servet Yıldız - Duy Ey Can

Servet Yıldız'ın, Duy Ey Can isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de.....

Asik Veysel - Aggül Seni Camekanda Görmüsler 03:27

Asik Veysel - Aggül Seni Camekanda Görmüsler

Ağgül seni camekanda görmüşler Siyah saçın sırma ile örmüşler Ürüyamda seni bana vermişler Beni bırakıpta kor gidermisin Acı poyraz gibi deli esmedim Kaderime küstüm sana küsmedim Ben o yardan umudumu kesmedim Beni bıra..

Krewella - Team 03:08

Krewella - Team

Last night, I saw the fear and the fire burn in your eyes The way you were looking at me like a deer in headlights Didn't they tell you to not bring a knife to a gunfight? I ain't givin' up I ain't givin' in (I ain't gi..

Alessia Cara - Seventeen 03:39

Alessia Cara - Seventeen

Ohh oh oh oh oh oh Oh oh oh oh Ohh oh oh oh oh oh Oh oh oh oh My daddy says that life comes at you fast We all like blades of grass We come to prime and in time we just wither away And it all changes My view with a look..

Aşık Veysel - Anlatamam Derdimi Dertsiz İnsana 06:01

Aşık Veysel - Anlatamam Derdimi Dertsiz İnsana

Anlatamam derdimi dertsiz insana Dert çekmeyen dert kıymetin bilemez Derdim bana derman imiş bilmedim Hiçbir zaman gül dikensiz olamaz Olamaz aman aman olamaz aman ey Gülü yetiştlrir dikenli çalı Arı her çiçekten yapıy..

Unutulmayan Nostalji Parçalar 10:30

Unutulmayan Nostalji Parçalar

Yer Gök İnleten Eski Nostalji Şarkıları Sizlerle Dinleyelim..

Tezcan Özkaya - Ölümsüz Asker 04:57

Tezcan Özkaya - Ölümsüz Asker

Kim demiş şehitler ölür diye Onlar ölmez diyor yüce yaradan En büyük mertebe sonsuz vize Seçilmiş kullarına ikramı olan Hakkını helal et bize şehidin Ay gibi bembeyaz parlar bedenin Kalplerde aşksın sen bitmez sevgim Va..

Sevil Özen - Taşta mı Yalan 04:57

Sevil Özen - Taşta mı Yalan

Seni sevdiğime inanmadın ki Her gece gördüğüm düşte mi yalan Aşkın ile oldum deli derbeder Gözlerimden akan yaşta mı yalan Aşkın bu gönlümde indi derine Ümidim yok bugün ile yarına İnan ki sevdiğim senin yerine B..

Fergie - Life Goes On 03:58

Fergie - Life Goes On

Mmm, da-da-da-da-da-da-da Every day when I wake up Tryna read my fortune on the bottom of my coffee cup But it seems like I never finish It's always half full (or is it half empty?) Maybe it's my own superstition or a k..

Mac Miller - My Favorite Part (feat. Ariana Grande) 04:34

Mac Miller - My Favorite Part (feat. Ariana Grande)

[Ariana Grande:] Don't know why thinking of him makes me smile [Mac Miller:] Said, you just don't know how beautiful you are And baby that's my favorite part You walk around so clueless to it all Like nobody gonna break..

Zeynep Bastık - Şahaneyim 03:33

Zeynep Bastık - Şahaneyim

Dolandım durdum gecelerin elinde Güzel mi böyle yoksa bir bende mi sürünce Hassas gergin, ay ay ay ay Çocuk sabır bırakmadı yeterince İsterim şöyle güzel bir samanlık seyran Aşk durağında indim trafik tıkanmadan Ne sağd..

Kerem Görsev - Lady Misty 05:25

Kerem Görsev - Lady Misty

Kerem Görsev'in, Lady Misty isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de.....

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim 03:50

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim

Bir gün bile sormadın derdimi Bir gün bile hissetmedin hissettiklerimi Yalnızca sen özelsin, yalnızca sen önemli Yalnızca senin duyguların önde gelmeli Hani senin Için ben her seyden değerliydim Hani senin gözbebeğin eş..