#Oynatan şarkılar

Mustafa Ceceli - Leyla 04:18

Mustafa Ceceli - Leyla

Fırtınalar kopuyor başımda İçimde aşktan Ben sana şu kalbimi Kaptırdım çoktan Gördüğüm günden beri Gelemedim kendime Nasıl baktıysan öyle Çıkmıyorsun aklımdan Ara ara oraları bulunmaz Sarsam seni sevsem yine doyulmaz A..

Mustafa Ceceli - Anmam 03:43

Mustafa Ceceli - Anmam

En başa dönmeye hiç gerek yok anladım, anladım Giderken bile arkama hiç bakmadım, bakmadım Nelerden vazgeçtim pişman olmadım, olmadım Sonunu düşünen kahraman olamaz korkmadım, korkmadım Demedim mi dünya güzeli Aşk bitin..

Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı 03:41

Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı

Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sensiz yaşayamam Nefes alamam ki Ne olur, bana gel, beni sev Bil ki gül..

Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm 04:02

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm

Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar. Aldırma deli gönlüm, Giden gitsin. Sen şarkılar söyle içinden, boş ver. Yalanlarl..

Bekir Ünlüataer - İstanbul'a Veda 04:20

Bekir Ünlüataer - İstanbul'a Veda

Bekir Ünlüataer'in, İstanbul'a Veda isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de.....

Rober Hatemo - Giden Candan Gidiyor 03:40

Rober Hatemo - Giden Candan Gidiyor

Rober Hatemo'nun, Giden Candan Gidiyor isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de.....

Barbara Lourens - Butterfly 02:33

Barbara Lourens - Butterfly

As a lonely caterpillar, walking through the grass I saw you in my sky, shining on a daisybud I'm falling in love with you, oh my love I'm crazy for love, for your love I see you, I love you, I'll kiss you my angel, I lo..

Ayda - Boğaz'da Yangın Var 04:27

Ayda - Boğaz'da Yangın Var

Neyin çarpması bu? Bir iç deniz gibi durgunluğa teslim Çöktüm dizlerimin üstüne Ne acı, aşkı yalnız yaşaması... Kaç ya da dur, Git ya da kal! Gölgen benimle... Gün değil, ay değil; Gelmedin doldu Neredeyse, bir ..

LP - Tightrope 04:40

LP - Tightrope

Hold on, I know you're scared But you're so close to heaven Eyes shut tight Just pretend you're like a feather Flew down the clouds together But don't look down, not ever Don't ask why Just look out unto forever All th..

Feride Hilal Akın - Vazgeçtim 02:36

Feride Hilal Akın - Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah..

Feride Hilal Akın - Ver Bana Düşlerimi 03:07

Feride Hilal Akın - Ver Bana Düşlerimi

Gitmek kolay ıımhı ya sonrası Silebilir misin Sende kalan dudaklarımın nemini Atamazsın biliyorum Sende solan yüreğimi Silebilir misin Sende kalan dudaklarımın nemini Atamazsın biliyorum Senle solan yüreğimi Ver bana dü..

Feride Hilal Akın - Belli 02:31

Feride Hilal Akın - Belli

Saçlarım dağılmış yastığa Devrik eşyalar üstbaş talan Zannedersin gece harp çıkmış salonda Etraf toz duman İçilmiş de gelinmiş belli Sabah ayazı nefes rutubetli Olmuş olan belli Ölmüş ölen belli belli Kah kesilmiş kalb..

Feride Hilal Akın - Bilir Mi 03:38

Feride Hilal Akın - Bilir Mi

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız Gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık Son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi..

Mariah Carey - Feat. YG - I Don't 04:16

Mariah Carey - Feat. YG - I Don't

I know you love me You just don't trust me You don't understand me But you love it when I call you Ms. Carey I know you love me You just don't trust me You need to understand me But you love it when I call you Ms. Carey,..

Selena Gomez - Hands To Myself 03:47

Selena Gomez - Hands To Myself

Can't keep my hands to myself No matter how hard I'm trying to I want you all to myself Your metaphorical gin and juice So come on, give me a taste Of what it's like to be next to you Won't let one drop go to waste Your..

Feride Hilal Akın - Mevsim Bahar 03:57

Feride Hilal Akın - Mevsim Bahar

İnan bana çok geç değil, Mevsim bahar ama kış değil. Bir kez daha dayanamam, Kalbim nasır ama taş değil. Bir deli rüzgar esse bir yerlerden, Savurur mu, götürür mü beni bilmem. O deli aşık mazide kaldı artık, Dönecek m..

Ariana Grande - Feat. Future - Everyday 03:14

Ariana Grande - Feat. Future - Everyday

Anytime I'm alone, I can't help thinking about you All I want, all I need, all I see, it's just me and you [Pre-Chorus - Ariana Grande:] He giving me that good shit That make me not quit, that good shit He giving me tha..

Zara Larsson - Ft. Ty Dolla $ign - So Good 02:54

Zara Larsson - Ft. Ty Dolla $ign - So Good

So good, so good, so good, so good You know my love is So good, so good, so good, so good You know my love is [Verse 1: Zara Larsson] My love is more potent than anything in the cup that you're holdin' One little taste ..

Feride Hilal Akın - Sus Payı 03:49

Feride Hilal Akın - Sus Payı

Savunma sanatı mı bu gardının ilmi? Aklındaki zarın o içindeki hacmi hesaplayamadım. Bi sığdıramadım kendimi. Sadece bugünüm ölümsüz, gerisi fani. Sözlerimi de yaz peri misali. Uçurtmalarının kurdelesine bağla. Merhaba,..

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye 03:20

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye

Neden yoksun yine burada Bu yalnızlık geçmek bilmez Sana ait neler varsa Bakıp durdum ağlar gözler Sesin yankılandı kulaklarımda hep İsmini sayıklarım hala Uykular zehir oldu kalbim sancı Doğru mu yaptıkların söyle Ne ..

Dj Khaled - Do You Mind 06:57

Dj Khaled - Do You Mind

[DJ Khaled:] Another one We The Best Music! [Nicki Minaj:] Yo, he ain't messing with no average chick, pop, pop He got Nicki, he know that he hit the jackpot Every baller tryna score, check them shot clocks But I hit 'e..

Feride Hilal Akın - Biliyorum 03:22

Feride Hilal Akın - Biliyorum

Koşarak geldim Kaçarak gidiyorum Köşkünde yer yok bana Yeni yeni anlıyorum Bitmiş bütün cümlelerin Yosunlu ruhum, akıyorum Konuşma hiç lüzum yok Her şeyi duyuyorum Rakıyı sensiz içeyim diye Köprüyü yalnız geçe..

Ömer Serhatlı Kurt - Sarhoşuz Bu Gece 02:05

Ömer Serhatlı Kurt - Sarhoşuz Bu Gece

Ömer Serhatlı Kurt'un, Sarhoşuz Bu Gece isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de.....

Ilkay Sencan - Back to Life 03:21

Ilkay Sencan - Back to Life

Ilkay Sencan'ın, Back to Life isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de......

Yusuf Karul - Bırakma Beni - Teaser 00:48

Yusuf Karul - Bırakma Beni - Teaser

Yusuf Karul'un, Bırakma Beni isimli şarkısı, tanıtım klibiyle seyredelim de....

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De 04:26

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De

Ooo Ooo Ooo Kov kov o şeytanları Kov kafandan uzağa O cin fikirlerin seni sonunda düşürmeden tuzağa Koş koş hadi yakala Bence bu son treni kaçırma Benim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumla Azıcık eğ o dik başın..

Seçkin - Yokuş 03:41

Seçkin - Yokuş

Kaç Oldu Saate Bakmadım Günlerdir Haber Almadım Arasam Bir Dert Aramasam Kalır Aklım Hep Aynı Hata Aşkından Ölürken Güçlüyü Oynadım Bir Varışına Bir Yokuşuna Yanımdayken Yok Oluşuna Üzülmüyorum Ne Gelişine Ne Gidişine Ka..