#Oynatan şarkılar

Zeynep Başkan  Karadır Kaşların Ferman Yazdırır 03:17

Zeynep Başkan Karadır Kaşların Ferman Yazdırır

Zeynep Başkan Karadır Kaşların Ferman Yazdırır Dinle..

Arif Susam  Veda Gecesi 04:52

Arif Susam Veda Gecesi

Arif Susam Veda Gecesi Dinle..

Aynur Haşhaş  Doldur Meyhaneci 04:36

Aynur Haşhaş Doldur Meyhaneci

Doldur meyhaneci bir daha doldur Beşlira borç aldım paralıyım ben Dolusunu getir boşunu galdır Bugün sabahçıyım buralıyım ben İçipiçip serhoş olmak istiyom Sızıp bir köşede kalmak istiyom Yaşamayı degil ölmek isti..

Bahar  Yalanmış 05:08

Bahar Yalanmış

Bahar Yalanmış Dinle..

Bizim Gönül  İkimizi Güldürür 03:35

Bizim Gönül İkimizi Güldürür

Bizim Gönül İkimizi Güldürür Dinle..

Nayer Ft. Pitbull & Mohombi - Suavemente 03:43

Nayer Ft. Pitbull & Mohombi - Suavemente

[Chorus] Suavemente, besame I'm ready to do whatever If you take me away Suavemente, besame I'll make you do whatever If I take you away [Nayer] I know the craving, and I can save it You've been so patient And I've bee..

Tuğba Yurt - Destur 02:57

Tuğba Yurt - Destur

İnemezsin derine, Seni koydum yerine Sana benden fayda yok, Bundan böyle dirliğine Bize artık son buldu Geri gelme orda dur Dönecek aşk kalpte Tahtıma Destuur Yüreğimde saltanat olsan Uçöuyorken tek kanat olsan Ateş ol..

Deha Özer - Aşk İçin Savaşalım 03:43

Deha Özer - Aşk İçin Savaşalım

Valizler toplanmadan oturalım biraz, Vakit var ayrılığa savaşalım biraz! Son kozunu oyna, bir ümit kaldıysa, Omzuma kon biraz, kanadın yorulduysa! Bir film açalım haydi gel, Bir kadeh şarap koyalım, mumları yakalım! Bun..

Cengiz Tekin Kolay Kolay Sevmem Artık 02:43

Cengiz Tekin Kolay Kolay Sevmem Artık

Cengiz Tekin Kolay Kolay Sevmem Artık Dinle..

Coşkun Sabah  Sen Bambaşkasın 05:27

Coşkun Sabah Sen Bambaşkasın

Dinlediğim en güzel şarkılardasın En güzel gülüşlerde bakışlardasın Sen kalbimin sahibi kara sevdamsın Kimseye benzemez sen bammaşkasın Her halin öyle güzel hep sıcacıksın İçimde yaşıyorsun benim aşkımsın Seni sorsalar b..

Dilber Ay Bir Sözün İki Gözün 05:11

Dilber Ay Bir Sözün İki Gözün

Dilber Ay Bir Sözün İki Gözün Dinle..

Durmuş Çiğdem  Ayrılık Sözü 03:58

Durmuş Çiğdem Ayrılık Sözü

Durmuş Çiğdem Ayrılık Sözü Dinle..

Durmuş Çiğdem  Yeter Çektiğim 03:49

Durmuş Çiğdem Yeter Çektiğim

Durmuş Çiğdem Yeter Çektiğim Dinle..

Erkan Ocaklı  Beklerim Yolunu 03:53

Erkan Ocaklı Beklerim Yolunu

Erkan Ocaklı Beklerim Yolunu Dinle..

Badshah - Mercy (Feat. Lauren Gottlieb) 02:56

Badshah - Mercy (Feat. Lauren Gottlieb)

Mercy Lyrics Ik kone mein tha baitha Jab mujhe woh dikhi thi Woh sabse alag thi Woh sabse haseen Aankhen meri phir uski aankhon se ja mili Ik vaari, do vaari, phir nikli hansi Ik haath hawa vich dooje ‘ch glass Mainu ni..

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul 03:44

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul

Gel gelen gördü İstanbul'un çilesini çek, çek ki İstanbullu olasın Dolan taşan sokaklar ve binalar hani nerede o altın olan topraklar Yalan, yalan olan tek şey rüya rüyalarda gelen tek şey ise para Şu İstanbul'un eşsi..

Claydee Ft. Alex Velea - Hey Ma 04:02

Claydee Ft. Alex Velea - Hey Ma

hey ma i know you like the game come out and play now cause my heart is yours take care now got a winning hand so come on and play now, play now hey ma never seen a girl looking like you do hey ma when i close my eyes ..

  • ÖFAY tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esengül  Bende Sevdim Arkadaş 05:46

Esengül Bende Sevdim Arkadaş

Esengül Bende Sevdim Arkadaş Dinle..

Esengül Zalim 05:03

Esengül Zalim

Ümit veren sen Cefa çeken ben Vefasızsın sen İnsafsızsın sen Taş kalplisin sen zalim x 2 [Nakarat] x 2 Anlamıyorsun gönül derdinden Çıkarıyorsun çabuk kalbinden Böyle giderse seni sevemem zalim Bilmem ki sen..

Gökhan Güney  Sev Yeter 03:27

Gökhan Güney Sev Yeter

güldürmedin hep ağlattın derdi bana sen tattırdın dert üstüne zulüm yaptın sanki beni sen yarattın isyan eden kalbimi biraz olsun duy yeter aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter koşturdun hep yıllar boyu peşinden g..

Feride Hilal Akın - İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın - İntihaşk

Feride Hilal Akın - İntihaşk Söz - Müzik: Onur Can Özcan Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var Yalnızlığı yalnız seninle aldattım Kıskandı y..

Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır 02:45

Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır

Dönülmez yollarımı Kararsız günlerimi Şu garip hikayemi Gözyaşlarım anlatır Ömrümün zararını Kaybettiğim yarını Mutluluk yıllarımı Gözyaşlarım anlatır Sana ağlayan kimdi Seni kim candan sevdi Ne hale düştüm şimdi Gözya..

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek 02:53

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek

Kalmışım kendi kendime ben harabe Aklım başıma geldi bir daha tövbe En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm Sana rezil olmak inan bitirdi beni Görmezlikten gelince çok üzdün beni Yabancı bir kadın hissettim kendimi Sanki o..

Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda 04:05

Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda

İnanmak inanmak istiyorum sana, Anlatsana herşeyi baştan! Birdaha çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Söylesene! Sevdam,bu nasıl b..

Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana 02:37

Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana

Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra Yaşamak değil ki bu görüntüler var adeta Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim y..

Gökhan Güney  Melek Yüzlüm 04:04

Gökhan Güney Melek Yüzlüm

saclarinda yeller eser gözlerin dünyadan güzel gülyapragi sana benzer benim güzel melek yüzlüm bin selam sana kalbimden adim düsmesin dilinden beni sevda ülkesinden kovma sakin melek yüzlüm gelsin bu öfkenin so..

Gökhan Güney  Ölürsem Kabrime Gelme İstemem 02:35

Gökhan Güney Ölürsem Kabrime Gelme İstemem

Ölürsem kabrime gelme istemem Ölürsem kabrime gelme istemem İnim inim inle ölme istemem İstemem Allah istemem Akan göz yaşlarımı silme istemem Akan göz yaşlarımı silme istemem Acıyıp lütfedip sevme istemem İstemem All..

Gönül Akkor Ağlama Anne 03:51

Gönül Akkor Ağlama Anne

Gönül Akkor Ağlama Anne Dinle..

Güçlü Soydemir   Harabe Gönlüm 05:00

Güçlü Soydemir Harabe Gönlüm

Maksadın öldürmekse Öldür de kurtulayım Maksatın yalvartmak mı Dizine kapanayım Uçurumun kenarına getirdin ömrümü Harabeye döndürdün garip gönlümü Kalbim seni istiyorsa söyle ben ne yapayım Elimden gelmiyor ki seni söküp..

Feride Hilal Akın - Söyle 02:23

Feride Hilal Akın - Söyle

Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha dur ..