#Oyun hamuru

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Sebzeli ve Peynirli Kahvaltı Keki  Tuzlu Kek Tarifi 01:45

Sebzeli ve Peynirli Kahvaltı Keki Tuzlu Kek Tarifi

Sebzeli Kek Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı yoğurt 1 adet kırmızı biber 1 adet yeşil biber 5 dal taze yeşil soğan Dereotu 1 su bardağı lor peynir 1.5 su bardağı un Yarım su bardağı..

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Tahinli Kurabiye Tarifi 02:22

Tahinli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı Tahin, 3/4 (tatlı sevenler için 1) su bardağı pudra şekeri, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2,5 su bardağı un. *********************** Yeni bir haftaya başlıyoru..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi 01:58

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzeri için), 2,5 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 3/4 çay bardağı çöreotu. ****..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Oklava Kullanmadan Kolay El Açması  Ispanaklı Katmer Börek 07:05

Oklava Kullanmadan Kolay El Açması Ispanaklı Katmer Börek

Ic malzemesi icin gerekli Malzemeler: 1 kilo ispanak 1 adet kurusogan 200 gram beyaz peynir Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 adet yas maya 1 tatli kasigi tozseker 2 tatli kasigi tuz 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi i..

Tadelle Kurabiye Tarifi 03:36

Tadelle Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 80 g bitter çikolata, 2 su bardağı fındık, 1 çay bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 3/4 çay bardağı pudra şekeri. ******************************* En başından söyleyeyim bu tarif daha önce yayınl..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi 03:51

Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi

Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar! :) Bu tarifimizde sizlere en az fırından satın alınan ramazan pideleri kadar lezzetli bir yumurtalı pide tarifi vereceğiz. Malzeme listesinde ölçülerini verdiğimiz unları geniş bir ..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi 07:05

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi

RAMAZANA ÖZEL Nutella’lı Bülbül Yuvası Nutella'nın Bülbül Yuvasına ne kadar yakıştığına çok şaşıracaksınız ve Lezzetine bayılacaksınız, Nutellalı Bülbül Yuvası 250 gr tereyağ 1 adet yumurta 1 kabartma tozu 3 yemek ..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Zebra Kek Tarifi 08:22

Zebra Kek Tarifi

3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 3 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek kaşığı kakao. Hafta sonu mutfağımda minik bir misafir ağırladım. Yeğenim..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:22

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Beyaz krema için; -1 paket vanilyalı -3 yemek kaşığı daha mısır nişastası ( veya vanilyalı puding tozu 37 gr +1 yemek kaşığı nişasta ) -100 gr şeker (yarım su bardağından az fazla) -500 ml süt -1 adet yumurta -2 adet..